رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
مهدی کفشگر

آموزش کار با کتابخانه AnimationPlus - بیسیک4اندروید

پست های پیشنهاد شده

مهدی کفشگر    141

گروه دانشجو

سلام خدمت دوستان گرامی و کاربران عزیز انجمن برنامه نویس ایرانی!

 

یه آموزشی پیرامون کتابخانه انیمیشن پلاس ضبط کرده بودم که گفتم بد نیست اینجا هم به اشتراک بزارم.
در این آموزش یاد خواهید گرفت که چطور میشه، با کلیک کردن بر روی باتن، اون محو بشه و دوباره بیاد و چند افت دیگه که خیلی سادن ولی پیاده سازیش، برنامه رو زیبا میکنه!

;))

مشکلی داشتید در همین تاپیک در خدمتم :)>-

  • حال کردم 1
  • پسندیدم 7

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sajadspeed
      با عرض سلام و خسته نباشید، من هم روی اکانت ادمین بایوسم و هم روی اکانت یوزرم یه پسورد واحد گذاشتم الان هم وقتی پسوردم میزنم با اکانت یوزر بالا میاد، و نمیدونم حالا چطوری با اکانت ادمینم وارد صفحه بایوسم شوم.
      مدل لپ تاپم: lenovo B51
      با تشکر
    • توسط شایان آباد
      با سلام ، 
      خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،
      برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 
      MyApplicationProject\app\libs
      . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 
      dependencies { compile files('libs/arialib.jar') }
      _____________________________________________________________
      استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 
      AriaLib aria=new AriaLib(this);
      و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :
      AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();  
       

      دریافت فایل
      arialib.zip
    • توسط m0$tafa
      سلام میخوام از طریقیوزر نیم و پسود اکانت با php به اینستاگرام وصل بشم و موارد مثل ارسال عکس و ویدئو و نمایش فالوور ها و فالووینگ ها و .. رو در php انجام بدم. کسی کد سالم برای اینکار داره؟
      در github کلی کد دریافت کردم اما هیچکدام کار نمیکنن.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×