رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

Kavehshahedi

آموزش php

پست های پیشنهاد شده

Kavehshahedi    38

درود دوستان همونطورکه استاد سجادی در قسمت قبل نحوه ی راه اندازی سرور خانگی یا همون Localhost رو توضیح دادند در این قسمت می خوام توضیحات کلی زبان php رو بگم.

خوب در ابتدا باید بگم که سینتکس زبان php خیلی نزدیکبه زبان C هستش.

یعنی به طور مثال آخر دستوارت باید علامت ; قرار بگیره و یا مثلا همین علامت نباید در اخر دستورات if و for و while و ... قرار بگیره.

دومین چیز نحوه ی نوشتن تگ php هستش؛ تگ php با علامت php?> باز و با علامت <? بسته میشه.

در بین این دو تگ میتوانید دستورات php مورد نیاز رو وارد کنید. بعد میرسیم به نحوه ی نوشتن متغیر ها؛ متغیر ها رو با $ مینویسم.

به طور مثال برای تعریف یه متغیر از نوع عدد صحیح از 12=x$ استفاده میکنیم. همچنین میتونید قبل از نوشتن $ نوع متغیر رو بنویسید یعنی به صورت 12= int $x اخرین دستور این آموزش هم دستور echo هستش.

این دستور مانند دستور print عمل میکنه و یه متغیر رو برای ما چاپ میکنه و ما میتونیم مقدار اون متغیر رو در صفحه ی اینترنت ببینیم.

در اخر هم یک مثال از چیز هایی که در این آموزش گفته شد براتون می نویسم امیدوارم مفید باشه :

< <?php $x = "Learn-net.ir"; echo $x; ?> >

با تشکر

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط FoRI
      سلام دوستان
      قبلا از کتابخانه زرین پال استفاده کردم که موقع پرداخت یه وب ویو توی برنامه باز میکنه الان میخوام از روش دیگر استفاده کنم
      تو یه برنامه دیدم موقع کلیک روی دکمه پرداخت مرورگری از گوشی باز میشد و پرداخت که صورت میگرفت برمیگشت به برنامه میخوام ببینم به چه صورت انجام میشه و لطفا دوستانی که تجربه اش رو داشتن توضیحات و فایل مورد نیاز رو قرار بدن چون با جستجو هم به چیزی نرسیدم
      تشکر
    • توسط شهریار شریعتی
      درود فراوان
      شاید شما خواسته باشید که برنامه ی شما به یک سرور متصل شود و پیام هایی را دریافت و یا ارسال کند. Socket Programming یک تکنولوژی قدرتمند میباشد که درواقع امکان اتصال بین سرور و کلاینت را میدهد. حالا چرا سوکت ؟ بهترین سرویسی که پیشنهاد میشود GCM و FCM شرکت گوگل هست ولی متاسفانه در زمان نگارش این متن 
      کشور ما مورد تحریم قرار گرفته و هرلحظه ممکن است که پشتیبانی گوگل شامل ایران نشود. علاوه بر این مشکل برنامه ی شما وقتی کار میکند که گوگل سرویس روی گوشی کاربر نصب باشد.
      برنامه های چت امروزی معمولا برای پیاده سازی سیستم ارسال و دریافت از سوکت استفاده میکنند از این رو ما تصمیم گرفتیم که دوره ی آموزشی را تا ساخت یک برنامه چت ادامه دهیم.
       
      آموزش ها :
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
      پروژه ها :
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
      کتابخانه Web Socket برای B4a :
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
    • توسط آرش آریایی
      کریپت و دیکریپت کردن در php
       
      درود 
      خیلی از شما دنبال کریپت کردن داده ها در php هستید
      مشکلی که وجود داره توابع موجود فقط کریپت میکنن و خاصیت دیکریپت رو ندارند
      خودم هم همین مشکل داشتم و بعد کلی گشت گذار توی وب به این الگوریتم رسیدم که خیلی عالیه
      Advanced Encryption Standard
      استاندارد رمزنگاری پیشرفته
      چون سورس کد هستش برای اطلاعات از این تکنولوژی  به وکیپدیا سر بزنین
       
      <?php $plaintext = 'My secret message 1234'; $password = '3sc3RLrpd17'; $method = 'aes-256-cbc'; // Must be exact 32 chars (256 bit) $password = substr(hash('sha256', $password, true), 0, 32); echo "Password:" . $password . "\n"; // IV must be exact 16 chars (128 bit) $iv = chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0); // av3DYGLkwBsErphcyYp+imUW4QKs19hUnFyyYcXwURU= $encrypted = base64_encode(openssl_encrypt($plaintext, $method, $password, OPENSSL_RAW_DATA, $iv)); // My secret message 1234 $decrypted = openssl_decrypt(base64_decode($encrypted), $method, $password, OPENSSL_RAW_DATA, $iv); echo 'plaintext=' . $plaintext . "\n"; echo 'cipher=' . $method . "\n"; echo 'encrypted to: ' . $encrypted . "\n"; echo 'decrypted to: ' . $decrypted . "\n\n"; خوب دوستان متغیر اول داده ای هستش که میخوایم رمزنگاری بشه
      مقدار پسورد باید حد اقل از 8 کاراکتر بیشتر باشه عدد و اقام تکراری توش نباشه جز حروم بزرگ کوچیک مثلا یه بار A و کنارش a 
      هرچی پسورد بیشتر باشه مقدار طول رشته رمزنگاری بیشتره 
       
      خیلی بدرد میخوره این الگوریتم به خوبی استفاده کنین
      لرن نت انجمن بزرگ برنامه نویسی ایرانی
    • توسط علیرضا آه مند
      سلام.
      بعد از مدت ها وقت شد که یک آموزش بزارم.
      در این آموزش شما یاد میگیرید که چگونه با استفاده از 4ou.ir یک ربات تلگرام به زبان php بسازید و بتونید با اون لینک ها رو کوتاه کنید.
      علاوه بر ویدیوی آموزشی سورس رباتی که با اون کارکردم رو هم براتون قرار دادم که مشکلی نداشته باشید.
      فقط ببخشید که صدا با ویدیو هماهنگ نیست،نمیدونم چرا بندی کم صدامو ضبط نکرد برای همین صدا رو جدا ضبط کردم.
      موفق باشید.
      ربات نمونه : Urlshortner
       
      لینک دانلود آموزش : 4OU And PHP.rar
      حجم فایل : 20MB
      پسورد : ندارد
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×