رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

علی سجادی

آموزش php از صفر - قسمت دوم

پست های پیشنهاد شده

سلام


از پست دوم دیگه بالاخره شروع می کنیم کد زدن برای PHP رو


چیزی که باید بدونید اینه که فایل php.* فرقی از نظر ساختار با فایل html.* نداره. یعنی شما حتی می تونید یه فایل HTML رو بدون هیچ دلیلی به PHP تغییر پسوند بدید و اون (اگه با سرور اجرا بشه!!) هیچ فرقی با حالت HTML خودش نشون نمی ده. یعنی بخوام بهتر بگم توی PHP می شه از HTML استفاده کرد و در لا به لای کدهای HTML هستش که ما PHP می نویسیم.


نکته ی بسیار مهم و نتیجه گیری: اگه فرمت فایل html.* باشه فقط کدهای HTML نشون داده می شن و کدهای PHP پردازش نمی شن! (حتی اگه فایل از روی سرور خونده بشه!!) ولی اگه فرمت فایل php.* باشه هر دو نوع کد به درستی عمل می کنن. به جز این دیگه فرق چندانی بین این دو نوع فایل نیست.


کدهای PHP باید توی تگ مخصوص خودشون نوشته بشن تا سرور با اون ها به عنوان دستور رفتار کنه. در غیر این صورت کدها رشته های متنی فرض می شن و خود اون ها به مرورگر کاربر ارسال می شه (ساختار این تگ شباهتی به تگ های HTML نداره. قاطی نشه).


تگ شروع PHP:



<?php  

و تگ پایانی اون:



؟> 

هست (برای تگ شروع می شه php رو ننوشت ولی بهتره بنویسیم). تمام کدهایی که بین این دوتا تگ نوشته بشن به عنوان دستور PHP به سرور شناسونده می شن و ما به سرور می گیم: اینا رو پردازش کن و نتیجه شونو به کاربر بفرست!


نکته ی مهم: آخر هر دستور PHP باید حتماً کاراکتر ; گذاشته بشه. همچنین مقادیر داخل گیومه به عنوان رشته حساب می شن (این قسمتش یکم شبیه ++C عه).


برای مثال ساده ترین دستور PHP که دستور echo هست وظیفه اش اینه که یه مقداری رو چاپ کنه. این دستور به صورت زیر نوشته می شه:



echo "Hello World"; 

یا به صورت کلی تر:



<?php echo "Hello World"; ?> 

نکته: از این به بعد موقع توضیح کدها تگ های شروع و پایان PHP رو توی دستورات نمی ذاریم. ولی شما برای این که کد به سرور برای پردازش شناسونده بشه حتماً باید دستور رو بین تگ آغاز و پایان بذارید.


خروجی این دستور Hello World هست.


با echo میشه معادله ی ریاضی هم حل کرد. یعنی اگه شما بنویسید:



echo 2+4;  

2+4 جمع میشه و 6 به مرورگر کاربر ارسال میشه.


 


دستور print هم مثل دستور echo عمل می کنه با این تفاوت که یکم کندتره.


نکته ی مهم: برای concat کردن توی PHP باید بین دو رشته ی موردنظر سه کاراکتر به ترتیب: «فاصله»، «نقطه» و «فاصله» قرار بگیره (فاصله ها اجبازی هستن).


مثال:



echo "Hello " . "world";  

و نکته ی پایانی این جلسه: خیلی وقت ها ممکنه سرور از کار بیفته. با این کد می تونید عملکرد اون رو تست کنید:



phpinfo();  

این کد مشخصات کامل و وضعیت سرور رو توی یه جدول بر می گردونه! دقت کنید که این جدول محرمانه است و نباید کاربرای عادی محتوای اون رو ببینن. پس هیچ وقت از این کد توی صفحات عمومی استفاده نکنید.


 


 


با ما همراه باشید


  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط FoRI
      سلام دوستان
      قبلا از کتابخانه زرین پال استفاده کردم که موقع پرداخت یه وب ویو توی برنامه باز میکنه الان میخوام از روش دیگر استفاده کنم
      تو یه برنامه دیدم موقع کلیک روی دکمه پرداخت مرورگری از گوشی باز میشد و پرداخت که صورت میگرفت برمیگشت به برنامه میخوام ببینم به چه صورت انجام میشه و لطفا دوستانی که تجربه اش رو داشتن توضیحات و فایل مورد نیاز رو قرار بدن چون با جستجو هم به چیزی نرسیدم
      تشکر
    • توسط شهریار شریعتی
      درود فراوان
      شاید شما خواسته باشید که برنامه ی شما به یک سرور متصل شود و پیام هایی را دریافت و یا ارسال کند. Socket Programming یک تکنولوژی قدرتمند میباشد که درواقع امکان اتصال بین سرور و کلاینت را میدهد. حالا چرا سوکت ؟ بهترین سرویسی که پیشنهاد میشود GCM و FCM شرکت گوگل هست ولی متاسفانه در زمان نگارش این متن 
      کشور ما مورد تحریم قرار گرفته و هرلحظه ممکن است که پشتیبانی گوگل شامل ایران نشود. علاوه بر این مشکل برنامه ی شما وقتی کار میکند که گوگل سرویس روی گوشی کاربر نصب باشد.
      برنامه های چت امروزی معمولا برای پیاده سازی سیستم ارسال و دریافت از سوکت استفاده میکنند از این رو ما تصمیم گرفتیم که دوره ی آموزشی را تا ساخت یک برنامه چت ادامه دهیم.
       
      آموزش ها :
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
      پروژه ها :
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
      کتابخانه Web Socket برای B4a :
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
    • توسط آرش آریایی
      کریپت و دیکریپت کردن در php
       
      درود 
      خیلی از شما دنبال کریپت کردن داده ها در php هستید
      مشکلی که وجود داره توابع موجود فقط کریپت میکنن و خاصیت دیکریپت رو ندارند
      خودم هم همین مشکل داشتم و بعد کلی گشت گذار توی وب به این الگوریتم رسیدم که خیلی عالیه
      Advanced Encryption Standard
      استاندارد رمزنگاری پیشرفته
      چون سورس کد هستش برای اطلاعات از این تکنولوژی  به وکیپدیا سر بزنین
       
      <?php $plaintext = 'My secret message 1234'; $password = '3sc3RLrpd17'; $method = 'aes-256-cbc'; // Must be exact 32 chars (256 bit) $password = substr(hash('sha256', $password, true), 0, 32); echo "Password:" . $password . "\n"; // IV must be exact 16 chars (128 bit) $iv = chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0); // av3DYGLkwBsErphcyYp+imUW4QKs19hUnFyyYcXwURU= $encrypted = base64_encode(openssl_encrypt($plaintext, $method, $password, OPENSSL_RAW_DATA, $iv)); // My secret message 1234 $decrypted = openssl_decrypt(base64_decode($encrypted), $method, $password, OPENSSL_RAW_DATA, $iv); echo 'plaintext=' . $plaintext . "\n"; echo 'cipher=' . $method . "\n"; echo 'encrypted to: ' . $encrypted . "\n"; echo 'decrypted to: ' . $decrypted . "\n\n"; خوب دوستان متغیر اول داده ای هستش که میخوایم رمزنگاری بشه
      مقدار پسورد باید حد اقل از 8 کاراکتر بیشتر باشه عدد و اقام تکراری توش نباشه جز حروم بزرگ کوچیک مثلا یه بار A و کنارش a 
      هرچی پسورد بیشتر باشه مقدار طول رشته رمزنگاری بیشتره 
       
      خیلی بدرد میخوره این الگوریتم به خوبی استفاده کنین
      لرن نت انجمن بزرگ برنامه نویسی ایرانی
    • توسط علیرضا آه مند
      سلام.
      بعد از مدت ها وقت شد که یک آموزش بزارم.
      در این آموزش شما یاد میگیرید که چگونه با استفاده از 4ou.ir یک ربات تلگرام به زبان php بسازید و بتونید با اون لینک ها رو کوتاه کنید.
      علاوه بر ویدیوی آموزشی سورس رباتی که با اون کارکردم رو هم براتون قرار دادم که مشکلی نداشته باشید.
      فقط ببخشید که صدا با ویدیو هماهنگ نیست،نمیدونم چرا بندی کم صدامو ضبط نکرد برای همین صدا رو جدا ضبط کردم.
      موفق باشید.
      ربات نمونه : Urlshortner
       
      لینک دانلود آموزش : 4OU And PHP.rar
      حجم فایل : 20MB
      پسورد : ندارد
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×