رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

پسورد تمامی فایل ها learn-net.ir میباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

سرور تیم اسپیک

شما هم میتوانید عضو بکس لرن نت در تیم اسپیک باشید ! بالاخره سرور تیم اسپیک انجمن برنامه نویس ایرانی راه اندازی شد که شما میتوانید با نصب نرم افزار teamspeak به جمع ما بپیوندید.

ts.learn-net.ir
Kazem forghani

آموزش نمایش اطلاعات از پایگاه داده ( SQL ) در B4A

پست های پیشنهاد شده

Kazem forghani    583

با سلام

تو این آموزش می خوایم اطلاعات رو از دیتابیس بگیریم و مثلا تو یک لیست ویو نمایش بدیم .

 

1 - یک پایگاه داده ( دیتابیس ) با نام sqldata ایجاد کنید .

2 - یک table بسازید و نام آن را tbl بگذارید .

3 - نام فیلد های آن را به ترتیب ID و TXT بگذارید .

5 - رکورد های را اضافه کنید .

6 - سپس به محیط بیسیک فور اندروید می رویم و پروژه را ذخیره می کنیم .

7 - به دیزاینر رفته و یک ListView اضافه می کنیم .

8 - لیست ویو را به برنامه معرفی کنید .

9 - Layout را با نام main ذخیره کنید و در Sub  کد زیر را بنویسید :

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

کد بالا خیلی واضح هست . Layout را لود کرده ایم .

10 - در قسمت فایل های پروژه فایل دیتابیس ساخته شده در مراحل قبل را به پروژه اضافه می کنیم .

11 - سپس در قسمت  Sub Activity_Create بعد از لود layout کد زیر را می نویسم :

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

خوب کد بالا : فایل sqldata.db را از DirAssets در DirInternal به اسم sqldata.db کپی کن .

12 - lib های کتابخانه SQL را تیک بزنید .

13 - سپس در گلوبالس یک متغیر از نوع SQL به نام SQL1 تعریف کنید :

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

14 - حالا باید SQL1 را  Initialize کنیم :

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

15 - خوب الان یک متغیر از نوع Cursor تعریف کنیم : ( نام را cur1 می گذاریم )

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

16 - و بعد کد زیر را :

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

دستور SELECT * FROM برای نمایش دادن متن استفاده می شود .

و tbl هم نام جدول ( table ) هست

17 - کد زیر هم بعد :

کاربر گرامی برای مشاهده این قسمت باید از اکانت شخصی خود استفاده کنید زیرا کاربران مهمان دستررسی مشاهده این قسمت را ندارد.

خط اول : یک حلقه فور تعریف کردیم .

خط دوم : Position متغیر cur1 = با i

خط سوم : برای لیست ویو آیتم اضافه می کنیم . که متن هر آیتم مساوی با فیلد TXT در دیتابیس . ( به حروف کوچک یا بزرگ حساس است )

خط چهارم : پایان for

18 - از برنامه ران بگیرید .

 

سورس کد : SQL

 

اگر مشکلی بود در خدمتم

 

هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع حرام میباشد و پیگرد قانونی دارد

  • پسندیدم 7

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hocein1    28

اگه بخواییم بصورت دیتابیس آنلاین باشه چطوریه

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsham94    0

توی این مرحله چی کار کنم میشه بیشتر راهنمایی کنید

5 - رکورد های را اضافه کنید .

مرحله 5میگم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی این مرحله چی کار کنم میشه بیشتر راهنمایی کنید

5 - رکورد های را اضافه کنید .

مرحله 5میگم

اطلاعاتی که میخوایید داخل دیتابیس باشه رو وارد کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×