رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

mehdiseydi    6

گروه دانشجو

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه اکتیویتی دارم که با دیزاین ساپورت 10 تا تب اضافه کردم

داخل هر تب یه ویو پیجر هست که داخل هر ویو پیجر یه پنل هست و داخل هر پنل 4 تا باتن

 

چطور میتونم یه رویداد کلیک تعریف کنم و هر کدوم از باتن ها یه کار خاصی رو انجام بده؟؟؟؟؟؟

با تگ وسندر اینا تست کردم فقط پنل اخر درست کار میکرد.

#Region  Project Attributes 
	#ApplicationLabel: test
	#VersionCode: 1
	#VersionName: 
	'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait.
	#SupportedOrientations: unspecified
	#CanInstallToExternalStorage: False
#End Region


#AdditionalRes: ..\resource
#AdditionalRes: E:\Android B4A\Material\4\b4a_appcompat , de.amberhome.objects.appcompat
#AdditionalRes: E:\android material\support\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat
#AdditionalRes: E:\android material\support\support\v7\recyclerview\res, android.support.v7.recyclerview
#AdditionalRes: E:\android material\support\support\design\res, android.support.design
#Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity


#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals

End Sub

Sub Globals
	Dim VP As AHViewPager
	Dim PC As AHPageContainer
	Dim TabLayout As DSTabLayout

End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("layout1")

	PC.Initialize


		For i = 1 To 10					'اینجا 10 تا پنل رو با استفاده از حلقه اضافه میکنم
			Dim p1 As Panel
			p1.Initialize("")
			p1.Color = Colors.RGB(238,238,238)
			
			Dim btn1 As Button
			Dim btn2 As Button
			Dim btn3 As Button
			Dim btn4 As Button
			
			btn1.Initialize("")
			btn2.Initialize("")
			btn3.Initialize("")
			btn4.Initialize("")
			
			p1.AddView(btn1,20%x,10%y,60%x,80dip)
			p1.AddView(btn2,20%x,btn1.Top+btn1.Height+4dip,60%x,80dip)
			p1.AddView(btn3,20%x,btn2.Top+btn2.Height+4dip,60%x,80dip)
			p1.AddView(btn4,20%x,btn3.Top+btn3.Height+4dip,60%x,80dip)

			PC.AddPage(p1, i)				
		Next

	VP.PageContainer = PC
	TabLayout.TabMode = TabLayout.MODE_SCROLLABLE
	TabLayout.TabIndicatorColor = Colors.White
	TabLayout.Color=Colors.RGB(0,190,160)
	TabLayout.SetViewPager(VP)							'اینجا پنل هارو به ویوپیجر اضافه میکنم
	TabLayout.SetTabTextColors(Colors.White,Colors.Black)
End Sub


Sub btn1_Click
End Sub

Sub btn2_Click
End Sub

Sub btn3_Click
End Sub

Sub btn4_Click
End Sub

Sub VP_PageChanged (Position As Int)
End Sub
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mehdiseydi    6

گروه دانشجو

درود

پیشنهاد میکنم این آموزش رو ببینید

قطعا بدردتون میخوره

https://learn-net.ir/topic/4056-آموزش-رویداد-کلیک-برای-مولتی-پنل/

 

موفق باشید

 

 

سلام

دقیقا این سیستم رو قبلا نیز پیاده کرده بودم

ولی من تو صفحه 10 تا پنل به این شکلی دارم

اونموقع چیکار باید بکنم؟؟؟؟

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,166

دپارتمان سرپرست

سلام

دقیقا این سیستم رو قبلا نیز پیاده کرده بودم

ولی من تو صفحه 10 تا پنل به این شکلی دارم

اونموقع چیکار باید بکنم؟؟؟؟

خب میتونید اسم پنل ها رو متفاوت قرار بدید یا اگه مولتی پنل هست تگ اون ها رو متفاوت قرار بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abbasy
      Assalamu'alaikum
      Need a help for library here B4A Library - ProgressLoadToast | B4X Community - ...
      Thanks from Indonesia
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط lakers
      با سلام بر اساتید
      من میخوام با کتابخانه camera یک عکسی بگیرم و در حافظه ذخیره کنم بعد به سمت سرور (پایتون) ارسال کنم: یک کدی را گیر آوردم لطفا بگید درست هست یا نه ؟
      کداصلی این هست: حالا سئوال اینجا هست که کد باید به صورت دیتا ارسال بشه یا بافر ؟
      Sub cam_PictureTaken (Data() As Byte) Dim ou As OutputStream ou = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"pic.jpg",False) ou.WriteBytes(Data,0,Data.Length) ou.Close
      سپاس
    • توسط lakers
      با سلام
      موقع ای میخوام برنامه را کامپایل کنم این ارور را میده کسی میدونه علت اش چی هست؟
       
      سپاس
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×