رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

علی فراهی    636

دپارتمان مدیریت

با سلام

من کد یا تگی میخواستم که با استفاده از اون بتونم محلی رو برای نوشتن بسازم

یعنی اینکه وقتی شما میخواهید وارد انجمن بشوید یک محل برای نوشتن پسورد و یوزر وجود داره.

میخواستم ببینم با چه تگی میشه درستش کرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,146

بنیان گذار و مدیر فنی

درود

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<form action="action_page.php">
  <input type="text" name="firstname" value="Mickey">
  <br>
</form>

</body>
</html>

 

موفق باشید

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
علی فراهی    636

دپارتمان مدیریت

درود

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<form action="action_page.php">
  <input type="text" name="firstname" value="Mickey">
  <br>
</form>

</body>
</html>

 

موفق باشید

ببخشید چطور میتونم یه رمزی بهش بدم که وقتی اون رو زدن به یه صفحه مشخصی بره.

یعنی مثل پسورد و سریال نامبر و وقتی که نادرست باشه خطا بده.

بی زحمت یه تگی هم بدین که مثل دکمه باشه حالا مثلا یه عکس که وقتی اطلاعات تو فیلد وارد شد و وقتی روی عکس زده شد به صفحه مورد نظر بره و اگه اطلاعات نادرست بود خطا بده و به صفحه تعریف شده نره.

ودر آخر، آیا میشه آدرس صفحه مورد نظر رو با تگ <a> تعریف کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,146

بنیان گذار و مدیر فنی

برید آموزش های تصویری رو پی اپ رو ببینید

خودتون میتونی انجام بدید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
محمد مهرابی    92

گروه دانشجو

ببخشید چطور میتونم یه رمزی بهش بدم که وقتی اون رو زدن به یه صفحه مشخصی بره.

یعنی مثل پسورد و سریال نامبر و وقتی که نادرست باشه خطا بده.

بی زحمت یه تگی هم بدین که مثل دکمه باشه حالا مثلا یه عکس که وقتی اطلاعات تو فیلد وارد شد و وقتی روی عکس زده شد به صفحه مورد نظر بره و اگه اطلاعات نادرست بود خطا بده و به صفحه تعریف شده نره.

ودر آخر، آیا میشه آدرس صفحه مورد نظر رو با تگ <a> تعریف کرد؟

کدی که آقا شایان بهتون دادند، شامل این موارد میشه.

ولی باید بخشی از اون رو یکم برنامه نویسی php کار کنید و بلد باشید تا بتونید پیاده کنید!

بعد از وارد کردن اطلاعات داخل input، اونها به صفحه php یا ... ای که بالای فرم و در بخش action وارد کردید ارسال میشه و طبق برنامه نویسی که در صفحه php آدرس داده شده در بخش action هست، بررسی میشه(این توضیحاتش زیاد میشه و باید دوره php رو بلد باشید)

همچنین یک بخش دیگه نیز فرمتون نیاز داره به نام method

اگر method رو برابر get قرار بدید اطلاعات در آخر آدرس نوار مروگر ارسال میشه و بعد از یک علامت سوال در ادامه آدرس php ارسال میشن و اصلا این کار برای جاهایی مهم مثل پسورد و ... جالب نیست.

اگر method رو برابر post قرار بدید اطلاعات از طریق نوار آدرس مرورگر ارسال نمیشه و امنیتش خیلی بالاتر و بهتر هست ولی به اون آدرس php موجود در action ارسال میشن اما در ادامه آدرس نیست و برای جاهایی مثل پسورد و ... کاملا مناسبه چون امنیتش هم بالاست.

برای ورود و یا قرار دادن دکمه نیز میتونید از کد زیر استفاده کنید.

<button name="submit" type="submit">login</button>

و یا

<input type="submit" value=" login ">

مثال کامل

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<form action="action_page.php" method="post">
  <input type="text" name="firstname" value="Text Write">
<input type="submit" value=" login ">
  <br>
</form>

</body>
</html>

اگر سوالی چیزی بود در خدمتیم.

موفق باشید.

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×