رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

mojtabaqri    92

گروه دانشجو

سلام دوستان میخواستم الگوریتمی بنویسم ک مثلا از 365 روز سال شمسی اگه کاربر وارد کرد 173 بگه چ روزی از کدوم ماهه ساله چطوری میشه ؟!ممنون میشم راهنماییم کنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
m.i.r    27

گروه دانشجو

سلام 

برای چه زبانی می‌خوای ؟

با آرایه‌ها نمی‌تونی انجام بدی ؟ البته کارت سخت میشه اینکه 365 تا آرایه را وارد کنی !!!!

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mojtabaqri    92

گروه دانشجو

سلام 

برای چه زبانی می‌خوای ؟

با آرایه‌ها نمی‌تونی انجام بدی ؟ البته کارت سخت میشه اینکه 365 تا آرایه را وارد کنی !!!!

مهم نیست فقط الوگوریتم مهمه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
جواد زبیدی زاده    275

پاسخگو و راهنما

smart    27

گروه دانشجو

با سلام
با استفاده از داده شمارشی  میتونید این کار رو انجام بدید ...
----------------------------------------------------------
از این را ه فقط میشه اسم ماه رو گرفت ...  :rolleyes2: 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mojtabaqri    92

گروه دانشجو

با سلام

با استفاده از داده شمارشی  میتونید این کار رو انجام بدید ...

 

کاش یکم بیشتر توضیح میدادین :give_rose:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
smart    27

گروه دانشجو

namespace Smart
{
    static public class tarikh
    {
        static public int t;
        static public void atm()
        {
            if (t > 0 && t <= 31)
                Console.WriteLine("{0} farvardin",t);
            else if (t > 31 && t <= 62)
                Console.WriteLine("{0} ordibehesht",t-31);
            else if (t > 62 && t <= 93)
                Console.WriteLine("{0} khordad",t-62);
            else if (t > 93 && t <= 124)
                Console.WriteLine("{0} tir",t-93);
            else if (t > 124 && t <= 155)
                Console.WriteLine("{0} mordad",t-124);
            else if (t > 155 && t <= 186)
                Console.WriteLine("{0} shahrivar",t-155);
            else if (t > 186 && t <= 216)
                Console.WriteLine("{0} mehr",t-186);
            else if (t > 216 && t <= 246)
                Console.WriteLine("{0} aban", t -216);
            else if (t > 246 && t <= 276)
                Console.WriteLine("{0} aazar", t -246);
            else if (t > 276 && t <= 306)
                Console.WriteLine("{0} dey", t -276);
            else if (t > 306 && t <= 336)
                Console.WriteLine("{0} bahman", t -306);
            else if (t > 336 && t <= 366)
                Console.WriteLine("{0} esfand", t -336);
            else
                Console.WriteLine("adad vared shode kharej az mahdode mibashad");
        }
    }
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            Console.Write("Rooz : ");
            tarikh.t=int.Parse(Console.ReadLine());
            tarikh.atm();
            Console.ReadKey(true);
        }
    }
}

بفرمایید ...  ( با استفاده از شئ گرایی )

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehrad
      با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه کااربران عزیز و بزرگوار
      بعد از کلی جستجو من نتونستم به اون چیزی که میخوام برسم 
      من میخواستم یه سرویسی داشته باشم که تعیین کنم هر روز ساعت دوازده شب یه نوتیفیکیشن به کاربر بده و اینکه سرویس بعد روشن شدن گوشی خودبه خود شروع به کار کنه و لازم نباشه بعد از هر خاموش و روشن کردن گوشی یه بار نرم افزارو اجرا کنی 
       
      خواهشمندم در این موضوع یاری فرمایید واقعا نیازمندم 
      سپاس گذارم از عزیزان لرن نت
    • توسط xboby
      با عرض سلام ؛
      "دانشمندان چیز هائی راکه وجود دارند،کشف می کنند ولی، مهندسان چیزهائی را که
      وجود ندارند، بوجود می آورند."
      روز مهندس را به جناب آقای مهندس شایان آباد؛ موسس انجمن لرن نت و همه ی
      مدیران این انجمن و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و
      توفیق همگی را از خداوند خواستارم.
      در این مدت چیزهای مهم و بسیاری  یاد گرفتم.     
                                            بسیار متشکرم     
    • توسط Yaseen
      تو این پست سورس یه فرم ثبت کاربر و ورود گذاشتم دیتابیس این پروژه اکسس هست که جهت امنیت اطلاعات اون اطلاعات داخل این دیتابیس با استفاده از کلید هش  شده برای اطمینان یوزر و پسورد که بصورت پیش فرض ادمین هست در سایتهای انلاین کرک و همچنین کالی لینوکس تست شد نتیجه منفی بود یعنی کرک این اطلاعات انجام نشد همچنین پسورد دیتابیس برای جلوگیری از استخراج در رفلکتور بصورت رشته از پروپرتی خود نرم افزار وارد شده 
      یه ثبت و لاگین  اطلاعات ساده با امکان هش
      پسورد learn-net.ir
      Crypto-Database-l.rar
    • توسط rezanaseri
      با سلام
      من می خواهم وقتی VersionCode برنامه یا VersionName را تغییر دادم
      برنامه من به طور آنلاین به روز رسانی بشود
      چیکار باید بکنم
      ممنون میشم راهنمایی کنید 
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×