رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

noob programmer    2

گروه دانشجو

درود دوستان


میخواستم روی برنامه نویسی در c++ کار کنم چون میشه باهاش تقریبا هر چیزی نوشت اما بخش Windows Forms Application نداره و نرم افزاری که میخوام بنویسم هم نیازمند یه همچین محیظ گرافیکی تا خوب از اب در بیاد


میشه توضیح بدین که چرا این بخش رو نداره ؟


میشه این بخش رو بهش اضافه کرد بدون وجود هیچ مشکلی ؟


اگر نمیشه بهش یه همچین محیظی رو اضافه کرد چه زبان دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ c یا c#


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Knight    81

گروه دانشجو

مگه میشه نداشته باشه

شما از چه IDE استفاده میکنید؟

اگر از ویژوال استادیو استفاده میکنید باید از قسمت ویژوال سی پلاس گزینه Win32 رو انتخاب کنید، اگر نمیبینید به این دلیله که ویژوال سی پلاس رو موقع نصب ویژوال استادیو نصب نکردید.

در CodeBlocks و سایر IDE ها هم همچین گزینه ای برای ساخت فرم وجود داره

خیلی ها هم که دارن از کیوت استفاده میکنن برای طراحی GUI برنامشون.

 

اگر بگید چه برنامه ای تو ذهنتونه راحت تر میشه راهنماییتون کرد که سی پلاس استفاده کنید بهتره یا سی شارپ

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
noob programmer    2

گروه دانشجو

مگه میشه نداشته باشه

شما از چه IDE استفاده میکنید؟

اگر از ویژوال استادیو استفاده میکنید باید از قسمت ویژوال سی پلاس گزینه Win32 رو انتخاب کنید، اگر نمیبینید به این دلیله که ویژوال سی پلاس رو موقع نصب ویژوال استادیو نصب نکردید.

در CodeBlocks و سایر IDE ها هم همچین گزینه ای برای ساخت فرم وجود داره

خیلی ها هم که دارن از کیوت استفاده میکنن برای طراحی GUI برنامشون.

 

اگر بگید چه برنامه ای تو ذهنتونه راحت تر میشه راهنماییتون کرد که سی پلاس استفاده کنید بهتره یا سی شارپ

با تشکر فراوان

نرم افزار به صورت ویندوز فرم اجرا شد

http://s9.picofile.com/file/8276350192/1.PNG

http://s9.picofile.com/file/8276350200/2.PNG

 

فقط میشه راهنمایی کنید که چطور میشه از طریق فرم ابجکت ها رو کنترل کنم

برای مثال توی c# windows form طراحی نرم افزار با یه همچین محیطی امکان پذیر اما توی c++ این محیط رو نمیبینم

http://s8.picofile.com/file/8276351218/3.PNG

 

برای این کار باید از اموزش های تو اینترنت و با استفاده از بخش clr این کار رو انجام بدم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Knight    81

گروه دانشجو

 

با تشکر فراوان

نرم افزار به صورت ویندوز فرم اجرا شد

http://s9.picofile.com/file/8276350192/1.PNG

http://s9.picofile.com/file/8276350200/2.PNG

 

فقط میشه راهنمایی کنید که چطور میشه از طریق فرم ابجکت ها رو کنترل کنم

برای مثال توی c# windows form طراحی نرم افزار با یه همچین محیطی امکان پذیر اما توی c++ این محیط رو نمیبینم

http://s8.picofile.com/file/8276351218/3.PNG

 

برای این کار باید از اموزش های تو اینترنت و با استفاده از بخش clr این کار رو انجام بدم ؟

 

 

با استفاده از win32 ویرایش گرافیکی پنجره اصلیتون ممکن نیست و باید مستقیم از APIهای ویندوز جهت رسم پنجره و دکمه ها استفاده کنید و با اجرا و دیباگ کردنش متوجه بشید که عناصر رو درست سر جای خودشون قرار دادید یا نه

علت این موضوع اینه که همونطوری که قبلاً هم گفتم سی پلاس زبان مدیریت شده ای نیست و همه چیز دست خودتونه، کلاً کدهای مدیریت شده با کدهای مدیریت نشده زمین تا آسمون فرق دارن.

در زبان های مدیریت شده مثل سی شارپ و وی بی دات نت و حتی C++/CLI ما از Design Class ها برای ذخیره لایه فرم هامون استفاده میکنیم، در صورتی که در ویژوال سی پلاس از resource فایل ها (پسوند rc که با کلیک بر روی اون میتونید ادیتور ویژوال مربوط به اون دیالوگ رو ببینید)

اما امکان ویرایش پنجره اصلی برنامتون در پروژه های win32 نیست.

 

میتونید  از MFC هم استفاده کنید که باعث میشه با استفاده از ویزاردی که در اختیارتون میذاره کنترل بیشتری رو کدهایی که بصورت پیشفرض خودش میسازه داشته باشید، ولی نهایتاً بعید میدونم چیزی که منظور شماست باشه.

اگر با این موضوع مشکل دارید میتونید از C++/CLI استفاده کنید که البته دیگه یک زبان مدیریت نشده نیست و ویژگی های سی پلاس native رو از دست میدید

در ضمن میتونید مثل خیلی های دیگه از فریمورک هایی نظیر Qt استفاده کنید. استفاده از کیوت راهیه که خیلی ها امروز برای راحتی کار در طراحی رابط کاربریشون استفاده میکنن.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Professor    192

پاسخگو و راهنما

دوست عزیز برای ساختن چنین نرم افزارهایی شما باید qt c++ را دانلود فرمایید.

 

Qt یک نرم افزار هست که به شما قابلیت ساختن نرم افزار های اندروید ، کامپیوتر و لینوکس با استفاده از ++c رو میده.

 

امید وارم از ریپلی ما استفاده فراوانی رو داشته باشید.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×