رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
ali2016

چگونه فقط عکس را از دیتابیس آفلاین فراخوانی کنیم

پست های پیشنهاد شده

ali2016    5

گروه دانشجو

سلام برنامه ای ساختم که در اون مجبور شدم عکس رو در دیتابیس بزارم
دیتا بیس دو تا ستون داره به اسم های value که از نوع intager و یکی به نام aks که از نوع txt هست که عکس هارو تو txt بارگزاری کردم و به value عدد 1 دادم

Sub Process_Globals
    Dim s As SQL
End Sub

Sub Globals
	Private ImageView1 As ImageView    اینو تو اکتیویتی بار گزاری کردم
    Dim CUR As Cursor
    Dim bp As BitmapExtended



    Dim sh As Int
    Dim h As Int
End Sub

تو رویداد اکتیویتی کریت هم نوشتم

Activity.LoadLayout("layesafesafeha")


اس کیو ال رو فراخوانی کردم

  If File.Exists(File.DirInternal, "saf12.db") = False Then
	File.Copy(File.DirAssets, "saf12.db", File.DirInternal, "saf12.db")
End If
  
   If s.IsInitialized = False Then
	
 s.Initialize(File.DirInternal,"saf12.db",False)

End If

سوال اینجاست که چطور عکس رو از دیتابیس فرخوانی کنم
مهم اینجاست که میخوام تو اکتیویتی و توی ایمیج ویو بارگذاری بشه 

هیچ چیز اضافه ای لازم نیست.......

تو تایپیک های دیگه جستو جو کردم ولی خیییلی پیچیده توضیح داده بودن و همزمان آموزش گذاشتن متن هم گذاشته بودن.

در حالی که من فقط میخوام عکس رو فر خوانی کنم

 

البته این کد رو تو رویداد دکمه نوشتم ولی بعد از کلیک روی دکمه هیچ چیزی توی ایمیج ویو نشون داده نمیشه

Sub Button1_Click

CUR = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")
    CUR.Position = 0
    Dim Buffer() As Byte
    Buffer = CUR.GetBlob("image")
    Dim InputStream1 As InputStream
    InputStream1.InitializeFromBytesArray(Buffer, 0, Buffer.Length)
    bit1.Initialize2(InputStream1)
	ImageView1.Bitmap = CUR.GetBlob("image")
    InputStream1.Close
	CUR.Close
End Sub 

پیشا پیش تشکر

سوال اینجاست که چطور عکس رو از دیتابیس فرخوانی کنم
مهم اینجاست که میخوام تو اکتیویتی و توی ایمیج ویو بارگذاری بشه 

هیچ چیز اضافه ای لازم نیست.......تو تایپیک های دیگه جستو جو کردم ولی خیییلی پیچیده توضیح داده بودن و همزمان آموزش گذاشتن متن هم گذاشته بودن.

در حالی که من فقط میخوام عکس رو فر خوانی کنم

 

 

پیشا پیش تشکر

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ali2016    5

گروه دانشجو

فهمیدم باید چکار کنم ولی مشکل اینجاست که فقط عکس اول تو دیتابیس رو نشون میده

من میخوام هر بار روی بتون کلیک شد تو همون ستون عکس دوم رو نشون بده و همینطوری با کلیک بره عکس های بعدی رو نشون بده

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
محمد جنگجو    467

دپارتمان مدیریت

سلام

شما حتما باید از دیتابیس استفاده کنید؟ 

 

من بدون استفاده از دیتابیس چیزی رو که شما میخواستید رو نوشتم و سورس کد رو هم براتون قرار میدم . اگر مشکلتون حل نشد بگید تا بررسی کنیم

لینک دانلود سورس

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,166

دپارتمان سرپرست

والا من نوشتم ولی فقط عکس اول رو نشون داد و بس

 

لطفا اگه میشه یه نگاهی به این سورس بندازید ببینید  مشکلش از چیه

http://s9.picofile.com/file/8273717842/%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84.zip.html

 

درود

خب چون شما نوشتید cur.position = 0 و این میشه مکان عکس اول

با حلقه فور لود کنید و cur.position = i قرار بدید

چیز ساده ایه فکر نکنم نیاز به توضیح دیگه ای داشته باشه

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×