رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
شایان آباد

جلسه ششم - کار با تم برنامه ( Theme ) و کتابخانه ها ( Libraries )

پست های پیشنهاد شده

شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

درود

دوستان امروز با جلسه نهم از بیسیک فور اندروید با هم همراه هستیم

 

jalaseh 6.rar

در این آموزش : 

-تغییر تم برنامه

-برداشتن یک کتابخانه

-اد کردن یک کتابخانه

-استفاده از کتابخانه در کدنویسی

 

موفق باشید

  • پسندیدم 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط sajadspeed
      با عرض سلام و خسته نباشید، من هم روی اکانت ادمین بایوسم و هم روی اکانت یوزرم یه پسورد واحد گذاشتم الان هم وقتی پسوردم میزنم با اکانت یوزر بالا میاد، و نمیدونم حالا چطوری با اکانت ادمینم وارد صفحه بایوسم شوم.
      مدل لپ تاپم: lenovo B51
      با تشکر
    • توسط aref74
      سلام خدمت همه اساتید . 
      برای برنامم پرداخت درون برنامه ای گذاشتم ولی زمانیکه برای تست برنامه و عملکردش رو گزینه مربوطه کلیک میکنم که پرداخت انجام بگیره یک پیغام از طرف بازار میاد و نوشته لطفا صبر کنید . البته این پیغام در حد یک ثانیه میاد و میره و بعدشم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو قسمت لُگ برنامه بیسیک همچین چیزی مینویسه . کسی میدونه مشکل کجاست ؟ 
      **requestCode = 1~i:** Activity (buy) Pause, UserClosed = false
      sending message to waiting queue (OnActivityResult)running waiting messages (1)Arrived: 1, 1
       
      اینم کدی که تو برنامه موجوده :
      Sub Process_Globals Dim bm As BillingManager3 Dim key As String = "MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBr......" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("buylayout") bm.Initialize("bm", key) If File.Exists(File.DirInternal,"k.txt")=True Then ' bsbanner.DisableBannerAds ' Else ' bsbanner.EnableBannerAds ' End If End Sub Sub Label6_Click Try bm.RequestPayment("full","inapp","test") ' Catch ' Msgbox("لطفا مارکت بازار را نصب و سپس اقدام نمایید","مارکت بازار") ' End Try End Sub Sub bm_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت پرداخت شد",True) File.Writestring(File.DirInternal,"k.txt","as") bsbanner.DisableBannerAds Else ToastMessageShow("خطا در پرداخت",True) End If End Sub  
       
    • توسط شایان آباد
      با سلام ، 
      خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،
      برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 
      MyApplicationProject\app\libs
      . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 
      dependencies { compile files('libs/arialib.jar') }
      _____________________________________________________________
      استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 
      AriaLib aria=new AriaLib(this);
      و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :
      AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();  
       

      دریافت فایل
      arialib.zip
    • توسط m0$tafa
      سلام میخوام از طریقیوزر نیم و پسود اکانت با php به اینستاگرام وصل بشم و موارد مثل ارسال عکس و ویدئو و نمایش فالوور ها و فالووینگ ها و .. رو در php انجام بدم. کسی کد سالم برای اینکار داره؟
      در github کلی کد دریافت کردم اما هیچکدام کار نمیکنن.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×