رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

sedat    1

گروه دانشجو

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

جستجویی در برنامم قرار دادم که هم در متن و هم در تیتر درست عمل میکنه، اما برای هایلایت کلمه مورد نظر به مشکل خوردم

جسیجو در دیتابیس است

راهنمایی کنید دوستان

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sedat    1

گروه دانشجو

درود

تاپیک زیر رو سرچ کنی

عنوان:رنگی کردن قسمتی از متن

موفق باشید

ممنون

تاپیکی که شما گفتین یه متن مشخصو رنگی میکنه اما در جستجو کلمه هر بار یه چیزی جستجو میشه

قطعه کد همون تاپیکو اینجا میزارم

Sub Globals
    Private Label1 As Label
    Dim rs As RichString
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    Activity.LoadLayout("Layout1")
    rs.Initialize("www.{R}learn{R}-{R}net{R}.ir")
    rs.Color2(Colors.Red, "{R}")
    Label1.Text = rs
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sedat    1

گروه دانشجو

درود

چرا خودتون زحمت تغییر کد رو نمیدید

rs.Initialize("salam man {R}"&EditText1.Text&"{R} hastam")

هنوزم یه متن به خصوص رو رنگی میکنه؟

 

 

تغییردادم اما جواب نمیده چون متن من با دیتابیسه اما این روش هایی که در اون تاپیک گفته برای فایل تکستی هست که خودمون به بیسیک میدیم و برای متنی که با دیتابیسه کاربرد نداره

جستجوی من در تیتر

Sub Button1_Click
Dim cur10 As Cursor
Dim cursor1 As Cursor
Dim sql10 As SQL
Dim farakhani1 As Farakhani
If sql10.IsInitialized=False Then
  sql10.Initialize(File.DirInternal,"behdasht.db",False)
  End If

Dim num As Int
  ListView1.Clear
  farakhani1.SingleLineTitr("behdasht.db",sql10,cursor1,"SELECT * FROM ahadis WHERE titr LIKE '%" & ed.Text & "%'",ListView1,"titr","id")
	
num = cur10.rowcount
If num = 0 Then
ToastMessageShow("error",False)
Else 
For i = 0 To cur10.RowCount-1
  cur10.Position = i
  ListView1.AddSingleLine(cur10.GetString("titr"))
Next
End If

End Sub

حاصل رو در یک لیست ویو نمایش میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sedat    1

گروه دانشجو

دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه

هر کاری کردم نمیشه

ممنون میشم اگه کمکم کنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,166

دپارتمان سرپرست

تغییردادم اما جواب نمیده چون متن من با دیتابیسه اما این روش هایی که در اون تاپیک گفته برای فایل تکستی هست که خودمون به بیسیک میدیم و برای متنی که با دیتابیسه کاربرد نداره

جستجوی من در تیتر

Sub Button1_Click
Dim cur10 As Cursor
Dim cursor1 As Cursor
Dim sql10 As SQL
Dim farakhani1 As Farakhani
If sql10.IsInitialized=False Then
  sql10.Initialize(File.DirInternal,"behdasht.db",False)
  End If

Dim num As Int
  ListView1.Clear
  farakhani1.SingleLineTitr("behdasht.db",sql10,cursor1,"SELECT * FROM ahadis WHERE titr LIKE '%" & ed.Text & "%'",ListView1,"titr","id")
	
num = cur10.rowcount
If num = 0 Then
ToastMessageShow("error",False)
Else 
For i = 0 To cur10.RowCount-1
  cur10.Position = i
  ListView1.AddSingleLine(cur10.GetString("titr"))
Next
End If

End Sub

حاصل رو در یک لیست ویو نمایش میده

 

 

درود

این پروسه یکم پیچیدس که راه حلش رو پیدا کردم ولی حیفه آموزشش درست نشه و همه استفاده نکنن

بزودی آموزشش رو میزارم

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sedat    1

گروه دانشجو

درود

این پروسه یکم پیچیدس که راه حلش رو پیدا کردم ولی حیفه آموزشش درست نشه و همه استفاده نکنن

بزودی آموزشش رو میزارم

سلام

شرمنده راه حلشو پیدا کردین؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط xboby
       با سلام ،
      در سی پنل  و برای IPS  ؛
      لطفا مسیر و مکان : " فایل کانفیگ دیتابیس " را مشخص بفرمائید.
                    بسیار متشکرم
       
    • توسط pouria_m90
      سلام دوستان
      من یه فرگمنت دارم که داخلش یه ادیت تکست و یه ریسایکلر ویو هستش
      تمام عنوان های دیتابیسم تو ریسایکلر ویو هست
      میخوام وقتی تو ادیت تکست حرفی تایپ میشه ریسایکلر ویوم رفرش بشه
      همه کاراشم انجام دادم فقط نمی دونم چرا cursor :false برمیگردونه
      این دیتابیسم

       
      اینم فرگمنتم

    • توسط graphicomid
      با سلام و احترام به اساتید بزرگوار سایت انسور سینتر
      من یک دیتابیس دارم متشکل از id , link  که در قسمت  link آدرس لینک عکس قرارداد دادم
      الان میخوام لینک ها را فراخوانی کنم و بصورت اسلاید عکس در برنامه فراخوانی شوند مثل نرم افزار بازار یا مارکت که  اگر هر وقت بخوام لینک عکس جدید اضاف کنم یا تغییر بدم لینک قبلی بصورت خودکار در برنامه عکس جدید اضافه یا عوض بشه لذا نمیدونم چطور این لینک ها را فراخوانی کنم
      البته دستوراتی که نوشتم بشرح ذیل است ولی متاسفانه با ارور مواجه میشم از اساتید محترم تقاضای کمک و راهنمایی دارم
      با تشکر
      دستورات
      Sub Process_Globals Dim sssss() As String Dim joda() As String End Sub Sub Globals Dim Slider As Slider Dim sliiider As HttpJob 'Dim imSlider As ImageSlider Private img As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") sliiider.Initialize("sliiider",Me) sliiider.Download("http://192.168.0.119/administrator/slider.php") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "sliiider" Then Dim rep As String rep = job.GetString Dim first() As String = Regex.Split("<br>",rep) For i = 0 To first.Length-1 Dim joda() As String = Regex.Split("#",first(i)) Dim links As Map links.Initialize Slider.Initialize("Slider") Activity.AddView(Slider,0dip,0dip,100%x,40%y) Slider.AddSlide("1", sssss(1)) ' وقتی که اجرا میکنم از اینجا ارور میگیره Slider.AddSlide("2", sssss(2)) Slider.AddSlide("3", sssss(3)) Slider.AddSlide("4", sssss(4)) Dim filelist As List = File.ListFiles(File.DirDefaultExternal ) For Each fi As String In filelist Dim path As String =File.Combine(File.DirDefaultExternal , fi) If fi.LastIndexOf (".JPG")>0 Or fi.LastIndexOf (".png")>0 Then Slider.AddSlide(fi , "file:" & path ) End If Next Slider.SetTransition(Slider.SLIDER_TRANSITION_Fade) Slider.Delay=5000 Slider.Start CallSubDelayed2(ImageDownloader, "Download", links) CallSub(ImageDownloader, "ActivityIsPaused") Next End If End If End Sub  
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×