رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

mojcom1    6

گروه دانشجو

سلام- من با این کد مشکل دارم و وقتی بیرون از مسیج باکس کلیک میکنم رویداد کنسل اون اجرا میشه در صورتی که من میخوام چهار حالت بوجود بیاد

1 وقتی دکمه اول کلیک شد وارد صفحه نظر به برنامه بشه 

2 وارد صفحه برنامه های دیگر شود

3 از برنامه خارج بشه

4 وقتی بیرون از مسیج باکس کلیک شد کاری انجام داده نشه و مسیج باکس بسته بشه



dim msg as int
msg=msgbox2("با 5 ستاره از ما حمایت کنید.","نظر","برنامه های دیگر","خروج","پیغام",LoadBitmap(File.DirAssets,"exit.png"))
If Msg=DialogResponse.POSITIVE Then
        کد نظر
    Else If DialogResponse.NEGATIVE Then
        کد برنامه های دیگر
    Else If DialogResponse.CANCEL Then
        exitapplication
    End If


اما توی همون قسمت چهارم که میخوام فقط مسیج باکس بسته بشه مشکل دارم و رویداد کنسل اجرا میشه و از برنامه خارج میشه

برای گزینه چهارم چه کار باید انجام داد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,146

بنیان گذار و مدیر فنی

Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean

If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then

If PanelWithSidebar.IsSidebarVisible=True Then

PanelWithSidebar.CloseSidebar

End If

End If

If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_MENU Then

If PanelWithSidebar.IsSidebarVisible=True Then

PanelWithSidebar.CloseSidebar

Else

PanelWithSidebar.OpenSidebar

End If

End If

If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then

If PanelWithSidebar.IsSidebarVisible = False Then

Dim a As Int

a = Msgbox2("آیا مایلید از برنامه خارج شوید ؟","خروج","اره بابا","نظر میدم حال کنی","نه دلم نمیاد",LoadBitmap(File.DirAssets,"ask.png"))

 

If a = DialogResponse.POSITIVE Then

ExitApplication

End If

 

If a = DialogResponse.CANCEL Then

nazar.Cafebazaar_SafheNazar("ir.pars.telegram")

End If

End If

End If

End Sub

 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mojcom1    6

گروه دانشجو

Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 
		If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
	If PanelWithSidebar.IsSidebarVisible=True Then
	PanelWithSidebar.CloseSidebar
	End If
	End If
    If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_MENU Then
    If PanelWithSidebar.IsSidebarVisible=True Then
	PanelWithSidebar.CloseSidebar
	Else
	PanelWithSidebar.OpenSidebar
	End If
	End If
	If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
		If PanelWithSidebar.IsSidebarVisible = False Then
			 Dim a As Int
		a = Msgbox2("آیا مایلید از برنامه خارج شوید ؟","خروج","اره بابا","نظر میدم حال کنی","نه دلم نمیاد",LoadBitmap(File.DirAssets,"ask.png"))

	If a = DialogResponse.POSITIVE Then
	ExitApplication
	End If

	If a = DialogResponse.CANCEL Then
	nazar.Cafebazaar_SafheNazar("ir.pars.telegram")
	End If
	End If
	End If
End Sub

ممنون از پاسخ- اما من میخوام برنامه های دیگر باز بشه نه اینکه وقتی دکمه دلم نمیاد کلیک بشه کاری انجام نشه ومن فقط میخوام در صورتی که بیرون از مسیج باکس کلیک بشه کاری انجام داده نشه و مسیج باکس بسته بشه و غیر از این روی سه دکمه مسیج باکس که کلیک میشه هر کدومشون یه کد خاصی رو اجرا کنن 

خلاصه بگم میخوام سه دکمه هر کدومشون یه کدی رو اجرا کنن و فقط و فقط وقتی بیرون از مسیج باکس کلیک شد مسیج باکس بسته بشه و کاری انجام نده همین.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شهریار شریعتی    514

دپارتمان سرپرست

@mojcom1,

درود

به طور پیشقرض کلیک شدن بیرون از مسیح باکس با زدن روی دکمه کنسل برابری میکنه

برای ایتکار محبورین مسیچ دستی بسازید 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seol
      سلام
      دوستان لطفا راهنمایی کنید
      من یه نرم افزاربه وسیله دیتابیس درست کردم
      همه چیزش اکیه فقط میخوام تو قسمت متن یه دکمه باشه که بره متن بعد یا برگرد متن قبلی که هی مجبور نباشم برگردم تو لیست ویو و ایتم بعدی رو انتخاب کنم  
    • توسط seol
      سلام 
      دوستان میخوام فایل های برنامه در حافظه گوشی ذخیره بشه با اینکه دسترسی برای نوشتن و خوندن در حافظه خارجی رو بهش دادم ولی بازم ارور میده
      دوستان یه روش معرفی کنید که بتونم به حافظه خارجی به صورت کامل دسترسی داشته باشم
    • توسط yuone
      با سلام فرض کنید که من یک webview دارم و یک url را در آن لود کردم خوب می خوام هم درون webview وقتی روی لینکی کلیک کردم و صفحه جدید لود شد در webview بتونم آدرس اون صفحه را بدست آورم ؟
      با sub overrideUrl مربوط به webview هم نتونستم کارکنم اصلا در زمان اجرا خوانده نمی شه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×