رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

با سلام ، 

خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،

برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 

MyApplicationProject\app\libs


. کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 

dependencies {
compile files('libs/arialib.jar')
}


_____________________________________________________________

استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 

AriaLib aria=new AriaLib(this);

و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :

AriaLib aria=new AriaLib(this);

aria.Sharing().ShareText("some text","share with?");
aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab");

String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();

 

 

دریافت فایل

arialib.zip

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرمحمد    26

گروه دانشجو

در در 29 آذر 1394 در 18:44، شایان آباد گفته است :

با سلام ، 

خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،

برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 


MyApplicationProject\app\libs


. کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 


dependencies {
compile files('libs/arialib.jar')
}


_____________________________________________________________

استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 

AriaLib aria=new AriaLib(this);

و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :


AriaLib aria=new AriaLib(this);

aria.Sharing().ShareText("some text","share with?");
aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab");

String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();

 

دانلود کتابخانه :

arialib.zip

 

 

موفق باشید

سلام

ببخشید تاپیک قدیمی آپ میکنم ولی لینک خرابه بنظرم چون فایل حاصل حجمش 0 بایته!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

در در 24 اسفند 1396 در 13:20، امیرمحمد گفته است :

سلام

ببخشید تاپیک قدیمی آپ میکنم ولی لینک خرابه بنظرم چون فایل حاصل حجمش 0 بایته!

درود بر شما.

درحال انتقال فایل ها بودیم برای همین همچین اروری داده میشه.

مشکل برطرف شد و شما میتوانید بدون مشکل دانلود کنید.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Hossein_A82
      درود دوستان . . 
      یه سوال . . !!!
      همانطور که خودتون هم میدونید بعضی از زبان های برنامه نویسی چندسکویی هستند و برای مثال از آن ها می توان در برنامه نویسی ویندوز و اندروید و . . . استفاده کرد مانند ( ++C ) و (Java) و بعضی از زبان های برنامه نویسی هم فقط میشه ازشون توی یک مورد برنامه نویسی کرد مانند (Assembly) که فقط میشه باهاش برنامه نویسی برد و سخت و افزار کرد . .
      حالا سوال من اینه که برای مثال توی ++C طرز نوشتن کد ها در برنامه نویسی برای اندروید و برنامه نویسی برای ویندوز آن فرق میکند یا اینکه هیچ فرقی ندارد . . اگر طرز نوشتن کد هاش فرقی نداره پس چجوری باید فهموند که اون برنامه روی ویندوز فقط بیاد یا مثلا فقط روی اندروید کار کنه و اگر هم که طرز نوشتنشون با هم فرق میکنه اگر میشه برام یک مثال خیلی کوچیک بزنین توی کد نوشتنش و بگین که فرقش خیلی زیاده یا نه . . یاد گرفتن هر کدومشون چقدر طول میکشه اگر بخوام هردوشونو یاد بگیرم . . ؟؟؟
       
    • توسط vahidgazo
      دوستان لطفا راهنمایی کنید 
      میخوام که توی یک ایمیج ویو چندین تصویر رو پشت سر هم نمایش بدم و کاربر با اسلاید کردن به عکس بعدی بره !
    • توسط xboby
      با عرض سلام،
      اخیرا در یک انجمن که با IPS طراحی و آنلاین شده ،ایمیل تائیدیه سیستم برای
      کاربرانی که درخواست ثبت نام می کنند، ارسال نمی شود و در پیشخوان سیستم 
      پیغام هشدار زیر داده می شود:
       (  فرآیند ارسال رايانامه ها دچار مشکل شده است !!
      رايانامه ها ارسال نمی شوند. لطفا به بخش گزارش های خطا ایمیل رفته و پس از بررسی خطا ها، به بخش تنظیمات پست الکترونیکی مراجعه نمایید. )
      روش گام به گام خطایابی و رفع آن به چه صورتی است؟
                                                              بسیار متشکرم
    • توسط lakers
       سلام بر اساتید
      میخواستم بدونم با پی اچ می توان دستورات را کنترل کرد؟ من میخوام یک برنامه اندرویدی درست کنم که بر اساس b4a هست توی اندروید: یک سری اطلاعات به هاست فرستاده می شوند توسط اندروید: پس الان اینجا سرور php هست و کلاینت b4a :من میخوام کنترل پنلی را توی پی اچ پی درست کنم که به سمت کلاینت که همان b4a هست دستور بفرسته و زمانیکه گوشی دستور را از سمت سرور گرفت : دستور داخل گوشی اجرا بشه: سئوال اینجا هست که ایا اینکار شدنی هست؟
      اگر میشه از چه توابعی یا دستوراتی در پی اچ پی باید استفاده کنم ایا به برنامه نویسی سوکت ربط پیدا می کنه؟
      یک چیزی میشه شبیه ربات تلگرام.
      سپاس
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×