رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

سینا شکاری    8

گروه دانشجو

سلام

بنده می خواستم IPS 4 رو روی هاستم نصب بکنم ولی وقتی که فایل نصب رو Extract کردم و خواستم سایتم رو باز کنم هیچ صفحه ای برای نصب نیومد , بعد Permissions فایل ها رو روی 777 گذاشتم و ارور زیر رو داد :

6396_capture.png

لطفا بگین مشکل از چیه؟

ویرایش شده در توسط سینا شکاری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

در 3 دقیقه قبل، سینا شکاری گفته است :

سلام

بنده می خواستم IPS 4 رو روی هاستم نصب بکنم ولی وقتی که فایل نصب رو Extract کردم و خواستم سایتم رو باز کنم هیچ صفحه ای برای نصب نیومد , بعد Permissions فایل ها رو روی 777 گذاشتم و ارور زیر رو داد :

6396_capture.png

لطفا بگین مشکل از چیه؟

درود بر شما

دستررسی تمام فایل ها رو باید به حالت قبل برگردونی.

بعدشم مقدار رم و cpu رو زیاد کن

و مهم تر از هرچی انتی ویروس رو روی سرور خاموش کن و دوباره فایل هارو بریز توی هاست.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سینا شکاری    8

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)
در در 15 اردیبهشت 1396 در 22:45، شایان آباد گفته است :

درود بر شما

دستررسی تمام فایل ها رو باید به حالت قبل برگردونی.

بعدشم مقدار رم و cpu رو زیاد کن

و مهم تر از هرچی انتی ویروس رو روی سرور خاموش کن و دوباره فایل هارو بریز توی هاست.

موفق باشید

سلام

آقای آباد بنده ورژن php هاستم رو به 7 تغییر دادم و مشکل حل شد

ویرایش شده در توسط سینا شکاری
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aref74
      سلام خدمت همه اساتید . 
      برای برنامم پرداخت درون برنامه ای گذاشتم ولی زمانیکه برای تست برنامه و عملکردش رو گزینه مربوطه کلیک میکنم که پرداخت انجام بگیره یک پیغام از طرف بازار میاد و نوشته لطفا صبر کنید . البته این پیغام در حد یک ثانیه میاد و میره و بعدشم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو قسمت لُگ برنامه بیسیک همچین چیزی مینویسه . کسی میدونه مشکل کجاست ؟ 
      **requestCode = 1~i:** Activity (buy) Pause, UserClosed = false
      sending message to waiting queue (OnActivityResult)running waiting messages (1)Arrived: 1, 1
       
      اینم کدی که تو برنامه موجوده :
      Sub Process_Globals Dim bm As BillingManager3 Dim key As String = "MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBr......" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("buylayout") bm.Initialize("bm", key) If File.Exists(File.DirInternal,"k.txt")=True Then ' bsbanner.DisableBannerAds ' Else ' bsbanner.EnableBannerAds ' End If End Sub Sub Label6_Click Try bm.RequestPayment("full","inapp","test") ' Catch ' Msgbox("لطفا مارکت بازار را نصب و سپس اقدام نمایید","مارکت بازار") ' End Try End Sub Sub bm_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت پرداخت شد",True) File.Writestring(File.DirInternal,"k.txt","as") bsbanner.DisableBannerAds Else ToastMessageShow("خطا در پرداخت",True) End If End Sub  
       
    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
    • توسط Yaseen
      سلام 
      دوستان و اساتید گرامی عرض ادب دارم
      من اکثرا با گوشی با لپ تاپم وصل میشم اخیرا پس از چند دقیقه اتصال گوشی خود به خود نقطه اتصال یا همان هات اسپات رو غیر فعال میکنه توی اینترنت گوشی هیچ مشکلی نیست مشکل از همین نقطه اتصاله  همه تنظیمات رو هم بررسی کردم 
      ایا تاکنون چنین موردی براتون پیش اومده ؟
      البته برخی مواقع پیامی مبنی براینکه "" بخاطر اینکه هیچ دستگاهی به گوشی وصل نشده و بینه سازی هات اسپات غیر فعال میشه در صورتیکه 3 گوشی به اینترنت گوشی من متصل بودن 
       

    • توسط xboby
      با عرض سلام،
      اخیرا در یک انجمن که با IPS طراحی و آنلاین شده ،ایمیل تائیدیه سیستم برای
      کاربرانی که درخواست ثبت نام می کنند، ارسال نمی شود و در پیشخوان سیستم 
      پیغام هشدار زیر داده می شود:
       (  فرآیند ارسال رايانامه ها دچار مشکل شده است !!
      رايانامه ها ارسال نمی شوند. لطفا به بخش گزارش های خطا ایمیل رفته و پس از بررسی خطا ها، به بخش تنظیمات پست الکترونیکی مراجعه نمایید. )
      روش گام به گام خطایابی و رفع آن به چه صورتی است؟
                                                              بسیار متشکرم
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×