رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود به همه دوستان.

این اولین کتابخونم که دارم عمومی میکنم ! امیدوارم اگر نقصی هست ببخشید :give_rose:

دوستان همه متودها به سادگی و در یک خط انجام میشه.

امکانات کتابخانه آقای دیتابیس :

---------------- نسخه اول - v 1.10 ------------------

  • -----> متود Get_All
  1. دریافت همه رکوردهای یک ستون در قالب یک List
  • -----> متود Get_index
  1. دریافت یک ایندکس خاص از یک ستون در قالب Abject (نوع آبجکت قابل تعیین هست)
  • -----> متود Delete
  1. حذف یک رکورد خاص از دیتابیس
  • ------> متود Insert
  1. وارد کردن معمولی یک رکورد به یک جدول از دیتابیس (بی نهایت ستون)
  • -----> متود Insert_Checkable
  1. با این متود میتونید یکی از ستون هارو چک کنید اگر از قبل ورودی که دادید در اون ستون وجود داشت ، رکورد اینسرت (وارد) نشه ولی اگر وجود نداشت وارد میکنه :)
  • -----> متود Update
  1. ویرایش بی نهایت ستون از یک رکورد :)

---------------- آپدیت اول - v 1.20 ------------------

  • ----> متود GetAll ویرایش شد.
  1. اظافه شدن قابلیت چینش از ابتدا تا انتها و بالعکس
  2. اظافه شدن قابلیت لیمیت دادن (اعمال محدودیت) در تعداد رکوردهای نتیجه.
  • ----> متود GetRandom اظافه شد.
  1. گرفتن تعداد دلخواهی رکورد به صورت رندوم (شانسی)

---------------- آپدیت دوم - v 1.30 ------------------

  • ----> متود Get_Limited اظافه شد.

                دریافت تعداد مشخصی از رکورد ها (مثلا 10 رکورد آخر) .

  • ----> متود Count_Of_Records اظافه شد.

              دریافت تعداد رکورد های هر جدول . (مثلا تعداد رکورد های جدول users رو در قالب int بر میگردونه : 5)

 

دوستان ممنون میشم پیشنهادی چیزی دارید بهم بدید تا ارتقا بدم کتابخونه رو .

این کتابخانه رایگان است و رایگان خواهد ماند.

بزودی همین کتابخانه برای مدیریت دیتابیس آنلاین ارائه میشه :)

--------------------------------_-_-_----------------------_-_-_-------------------------------

دانلود نسخه 1.20 کتابخانه : mr_database - v 1.3.zip

--------------------------------_-_-_----------------------_-_-_-------------------------------

دانلود فیلم آموزشی (آموزش همه متدهای نسخه 1.10) :  Mr_DataBase_learn_V1.10.mp4

دانلود فیلم آموزشی (آموزش تغییرات ایجاد شده در نسخه 1.20) : Mr_DataBase_learn_V1.20.mp4

--------------------------------_-_-_----------------------_-_-_-------------------------------

Lib.zip

ویرایش شده در توسط سجاد مروی
انتقال فایل ها به هاست انجمن
  • پسندیدم 8

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
بهزاد میرزائی    17

گروه دانشجو

با سلام و خسته نباشید 

اگه امکانش هست یه متد هم ایجاد کنید که موقع فراخوانی به لیست بیاد به دیتابیس لیمیت بده و همچنین متدی که رکورد هارو از آخر به اول بخونه 

مثلا من یه همچین دستوری استفاده میکردم که شاید برای مبتدی ها جور کردن این دستورات یکم سخت باشه 

Select * from tblonvan Where type = 2    ORDER BY ID DESC LIMIT 10 OFFSET "&offset 

  • پسندیدم 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در 47 دقیقه قبل، behimiri گفته است :

با سلام و خسته نباشید 

اگه امکانش هست یه متد هم ایجاد کنید که موقع فراخوانی به لیست بیاد به دیتابیس لیمیت بده و همچنین متدی که رکورد هارو از آخر به اول بخونه 

مثلا من یه همچین دستوری استفاده میکردم که شاید برای مبتدی ها جور کردن این دستورات یکم سخت باشه 

Select * from tblonvan Where type = 2    ORDER BY ID DESC LIMIT 10 OFFSET "&offset 

سلام . چشم حتما اظافه میشه

ممنون

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
بهزاد میرزائی    17

گروه دانشجو

در در 19 اردیبهشت 1396 در 22:59، سجاد مروی گفته است :

آپدیت شد | پست اول ویرایش شد | نسخه جدید : v 1.20

ببخشید پست اول رو دوباره دانلود کردم نسخه کتابخانه 1.10 هست انگار به پست اول اضافه نشده

در ضمن لطف کنید تغییراتی که تو ورژن جدید انجام دادید رو هم ذکر کنید ممنون:)

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در 11 ساعت قبل، behimiri گفته است :

ببخشید پست اول رو دوباره دانلود کردم نسخه کتابخانه 1.10 هست انگار به پست اول اضافه نشده

در ضمن لطف کنید تغییراتی که تو ورژن جدید انجام دادید رو هم ذکر کنید ممنون:)

سلام . الان دانل.د کردم تست کردم درسته! نسخه 1.20 هست :| اول کتابخانه قبلی رو پاک کنید (برای اطمینان) و بعد بریز . باز هم تست کن :

https://dl1.shatelland.com/files/3ea8fe13-35e3-4074-8afc-eaa0fd3af95c/109461e5-be2a-4a84-bc4c-c546d93bb4b5

تغییرات هم نوشتم که!! پست رو با دقت بخونید !

---------------- آپدیت اول - v 1.20 ------------------

----> متود GetAll ویرایش شد.

اظافه شدن قابلیت چینش از ابتدا تا انتها و بالعکس

اظافه شدن قابلیت لیمیت دادن (اعمال محدودیت) در تعداد رکوردهای نتیجه.

----> متود GetRandom اظافه شد.

گرفتن تعداد دلخواهی رکورد به صورت رندوم (شانسی)

ویرایش شده در توسط سجاد مروی
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
بهزاد میرزائی    17

گروه دانشجو

در در 20 اردیبهشت 1396 در 13:07، سجاد مروی گفته است :

سلام . الان دانل.د کردم تست کردم درسته! نسخه 1.20 هست :| اول کتابخانه قبلی رو پاک کنید (برای اطمینان) و بعد بریز . باز هم تست کن :

https://dl1.shatelland.com/files/3ea8fe13-35e3-4074-8afc-eaa0fd3af95c/109461e5-be2a-4a84-bc4c-c546d93bb4b5

تغییرات هم نوشتم که!! پست رو با دقت بخونید !

---------------- آپدیت اول - v 1.20 ------------------

----> متود GetAll ویرایش شد.

اظافه شدن قابلیت چینش از ابتدا تا انتها و بالعکس

اظافه شدن قابلیت لیمیت دادن (اعمال محدودیت) در تعداد رکوردهای نتیجه.

----> متود GetRandom اظافه شد.

گرفتن تعداد دلخواهی رکورد به صورت رندوم (شانسی)

معذرت 

نمیدونم چطور شده بود مشکل از مرورگر من بود یا چی که دیشب  پست اول  تغییری نکرده بود به هر حال ممنون که کتابخونه رو آپدیت کردید♥

و یه سوال :

اینکه بخواییم بگیم 10 تا 10 تا لود کن و به لیست ویو اضافه کن چطوری با این کتابخانه میشه نوشت(قسمت لیمیت دادنش رو میگم که چطور لیمیت بدیم)؟

ویرایش شده در توسط behimiri

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در هم اکنون، behimiri گفته است :

معذرت 

نمیدونم چطور شده بود مشکل از مرورگر من بود یا چی که دیشب  پست اول  تغییری نکرده بود به هر حال ممنون که کتابخونه رو آپدیت کردید

و یه سوال :

اینکه بخواییم بگیم 10 تا 10 تا لود کن و به لیست ویو اضافه کن چطوری با این کتابخانه میشه نوشت؟

یعنی چی دهتا دهتا؟ یعنی به شما چندین لیست بده که تو هرکدوم 10 تا رکورد باشه؟
در اینصورت بنویس :
 

	Dim num As Int
	Dim l() As List
	For i = 0 To 5
		l(i) = db.Get_all("person" , "string" , "name" , False , num , num + 10)
		num = num + 10
	Next

در این کد ، به شما 6 تا list میده با نام های l(0) - l(1) - l(2) - l(3) - l(4) - l(5) که تو هر کدوم 10 رکورد از ستون name قرار دارد.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
بهزاد میرزائی    17

گروه دانشجو

در در 20 اردیبهشت 1396 در 18:13، سجاد مروی گفته است :

یعنی چی دهتا دهتا؟ یعنی به شما چندین لیست بده که تو هرکدوم 10 تا رکورد باشه؟
در اینصورت بنویس :
 


	Dim num As Int
	Dim l() As List
	For i = 0 To 5
		l(i) = db.Get_all("person" , "string" , "name" , False , num , num + 10)
		num = num + 10
	Next

در این کد ، به شما 6 تا list میده با نام های l(0) - l(1) - l(2) - l(3) - l(4) - l(5) که تو هر کدوم 10 رکورد از ستون name قرار دارد.

نه منظورم اینه توی همون لیست ویو وقتی اسکرول میشه دوباره 10 تا آیتم بعدی لود بشه تا الی آخر

ویرایش شده در توسط behimiri

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در 4 دقیقه قبل، behimiri گفته است :

نه منظورم اینه توی همون لیست ویو وقتی اسکرول میشه دوباره 10 تا آیتم بعدی لود بشه 

آها! این ربطی به کتابخونه نداره و میبایست تاپیک جدا میزدید!
در هر صورت شما باید از مولتی پنل استفاده کنید! در لیست ویو نمیشه!

در مولتی پنل شما باید در متود ScrollChanged اسکرول ویوتون بنویسید وقتی اسکرول به انتها رسید یعنی وقتی ScrollPosition براربر شد با Scrollvie.panel.height اونوقت دوباره چند رکورد رو از دیتابیس فراخوانی کنه و در قالب مولتی پنل ادد کنه به اسکرول ویو.

اگر متوجه نشدید تاپیک بزنید بهتر راهنماییتون کنم (وقتم آزاده تا شب شاید سورسم دادم :) )

ویرایش شده در توسط سجاد مروی
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
بهزاد میرزائی    17

گروه دانشجو

در در 20 اردیبهشت 1396 در 18:24، سجاد مروی گفته است :

آها! این ربطی به کتابخونه نداره و میبایست تاپیک جدا میزدید!
در هر صورت شما باید از مولتی پنل استفاده کنید! در لیست ویو نمیشه!

در مولتی پنل شما باید در متود ScrollChanged اسکرول ویوتون بنویسید وقتی اسکرول به انتها رسید یعنی وقتی ScrollPosition براربر شد با Scrollvie.panel.height اونوقت دوباره چند رکورد رو از دیتابیس فراخوانی کنه و در قالب مولتی پنل ادد کنه به اسکرول ویو.

اگر متوجه نشدید تاپیک بزنید بهتر راهنماییتون کنم (وقتم آزاده تا شب شاید سورسم دادم :) )

راست میگید حواسم نبود لیست ویوی معمولی تابع اسکرول نداره:biggrin1:

ممنون بابت همه چیز♥

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط شایان آباد
      با سلام ، 
      خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،
      برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 
      MyApplicationProject\app\libs
      . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 
      dependencies { compile files('libs/arialib.jar') }
      _____________________________________________________________
      استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 
      AriaLib aria=new AriaLib(this);
      و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :
      AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();  
       

      دریافت فایل
      arialib.zip
    • توسط vahidgazo
      دوستان لطفا راهنمایی کنید 
      میخوام که توی یک ایمیج ویو چندین تصویر رو پشت سر هم نمایش بدم و کاربر با اسلاید کردن به عکس بعدی بره !
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط xboby
       با سلام ،
      در سی پنل  و برای IPS  ؛
      لطفا مسیر و مکان : " فایل کانفیگ دیتابیس " را مشخص بفرمائید.
                    بسیار متشکرم
       
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×