رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پست های پیشنهاد شده

درود به همه دوستان.

این اولین کتابخونم که دارم عمومی میکنم ! امیدوارم اگر نقصی هست ببخشید :give_rose:

دوستان همه متودها به سادگی و در یک خط انجام میشه.

امکانات کتابخانه آقای دیتابیس :

---------------- نسخه اول - v 1.10 ------------------

  • -----> متود Get_All
  1. دریافت همه رکوردهای یک ستون در قالب یک List
  • -----> متود Get_index
  1. دریافت یک ایندکس خاص از یک ستون در قالب Abject (نوع آبجکت قابل تعیین هست)
  • -----> متود Delete
  1. حذف یک رکورد خاص از دیتابیس
  • ------> متود Insert
  1. وارد کردن معمولی یک رکورد به یک جدول از دیتابیس (بی نهایت ستون)
  • -----> متود Insert_Checkable
  1. با این متود میتونید یکی از ستون هارو چک کنید اگر از قبل ورودی که دادید در اون ستون وجود داشت ، رکورد اینسرت (وارد) نشه ولی اگر وجود نداشت وارد میکنه :)
  • -----> متود Update
  1. ویرایش بی نهایت ستون از یک رکورد :)

---------------- آپدیت اول - v 1.20 ------------------

  • ----> متود GetAll ویرایش شد.
  1. اظافه شدن قابلیت چینش از ابتدا تا انتها و بالعکس
  2. اظافه شدن قابلیت لیمیت دادن (اعمال محدودیت) در تعداد رکوردهای نتیجه.
  • ----> متود GetRandom اظافه شد.
  1. گرفتن تعداد دلخواهی رکورد به صورت رندوم (شانسی)

---------------- آپدیت دوم - v 1.30 ------------------

  • ----> متود Get_Limited اظافه شد.

                دریافت تعداد مشخصی از رکورد ها (مثلا 10 رکورد آخر) .

  • ----> متود Count_Of_Records اظافه شد.

              دریافت تعداد رکورد های هر جدول . (مثلا تعداد رکورد های جدول users رو در قالب int بر میگردونه : 5)

 

دوستان ممنون میشم پیشنهادی چیزی دارید بهم بدید تا ارتقا بدم کتابخونه رو .

این کتابخانه رایگان است و رایگان خواهد ماند.

بزودی همین کتابخانه برای مدیریت دیتابیس آنلاین ارائه میشه :)

--------------------------------_-_-_----------------------_-_-_-------------------------------

دانلود نسخه 1.20 کتابخانه : mr_database - v 1.3.zip

--------------------------------_-_-_----------------------_-_-_-------------------------------

دانلود فیلم آموزشی (آموزش همه متدهای نسخه 1.10) :  Mr_DataBase_learn_V1.10.mp4

دانلود فیلم آموزشی (آموزش تغییرات ایجاد شده در نسخه 1.20) : Mr_DataBase_learn_V1.20.mp4

--------------------------------_-_-_----------------------_-_-_-------------------------------

Lib.zip

ویرایش شده در توسط سجاد مروی
انتقال فایل ها به هاست انجمن
  • پسندیدم 8

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

با سلام و خسته نباشید 

اگه امکانش هست یه متد هم ایجاد کنید که موقع فراخوانی به لیست بیاد به دیتابیس لیمیت بده و همچنین متدی که رکورد هارو از آخر به اول بخونه 

مثلا من یه همچین دستوری استفاده میکردم که شاید برای مبتدی ها جور کردن این دستورات یکم سخت باشه 

Select * from tblonvan Where type = 2    ORDER BY ID DESC LIMIT 10 OFFSET "&offset 

  • پسندیدم 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 47 دقیقه قبل، behimiri گفته است :

با سلام و خسته نباشید 

اگه امکانش هست یه متد هم ایجاد کنید که موقع فراخوانی به لیست بیاد به دیتابیس لیمیت بده و همچنین متدی که رکورد هارو از آخر به اول بخونه 

مثلا من یه همچین دستوری استفاده میکردم که شاید برای مبتدی ها جور کردن این دستورات یکم سخت باشه 

Select * from tblonvan Where type = 2    ORDER BY ID DESC LIMIT 10 OFFSET "&offset 

سلام . چشم حتما اظافه میشه

ممنون

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 19 اردیبهشت 1396 در 22:59، سجاد مروی گفته است :

آپدیت شد | پست اول ویرایش شد | نسخه جدید : v 1.20

ببخشید پست اول رو دوباره دانلود کردم نسخه کتابخانه 1.10 هست انگار به پست اول اضافه نشده

در ضمن لطف کنید تغییراتی که تو ورژن جدید انجام دادید رو هم ذکر کنید ممنون:)

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 11 ساعت قبل، behimiri گفته است :

ببخشید پست اول رو دوباره دانلود کردم نسخه کتابخانه 1.10 هست انگار به پست اول اضافه نشده

در ضمن لطف کنید تغییراتی که تو ورژن جدید انجام دادید رو هم ذکر کنید ممنون:)

سلام . الان دانل.د کردم تست کردم درسته! نسخه 1.20 هست :| اول کتابخانه قبلی رو پاک کنید (برای اطمینان) و بعد بریز . باز هم تست کن :

https://dl1.shatelland.com/files/3ea8fe13-35e3-4074-8afc-eaa0fd3af95c/109461e5-be2a-4a84-bc4c-c546d93bb4b5

تغییرات هم نوشتم که!! پست رو با دقت بخونید !

---------------- آپدیت اول - v 1.20 ------------------

----> متود GetAll ویرایش شد.

اظافه شدن قابلیت چینش از ابتدا تا انتها و بالعکس

اظافه شدن قابلیت لیمیت دادن (اعمال محدودیت) در تعداد رکوردهای نتیجه.

----> متود GetRandom اظافه شد.

گرفتن تعداد دلخواهی رکورد به صورت رندوم (شانسی)

ویرایش شده در توسط سجاد مروی
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 20 اردیبهشت 1396 در 13:07، سجاد مروی گفته است :

سلام . الان دانل.د کردم تست کردم درسته! نسخه 1.20 هست :| اول کتابخانه قبلی رو پاک کنید (برای اطمینان) و بعد بریز . باز هم تست کن :

https://dl1.shatelland.com/files/3ea8fe13-35e3-4074-8afc-eaa0fd3af95c/109461e5-be2a-4a84-bc4c-c546d93bb4b5

تغییرات هم نوشتم که!! پست رو با دقت بخونید !

---------------- آپدیت اول - v 1.20 ------------------

----> متود GetAll ویرایش شد.

اظافه شدن قابلیت چینش از ابتدا تا انتها و بالعکس

اظافه شدن قابلیت لیمیت دادن (اعمال محدودیت) در تعداد رکوردهای نتیجه.

----> متود GetRandom اظافه شد.

گرفتن تعداد دلخواهی رکورد به صورت رندوم (شانسی)

معذرت 

نمیدونم چطور شده بود مشکل از مرورگر من بود یا چی که دیشب  پست اول  تغییری نکرده بود به هر حال ممنون که کتابخونه رو آپدیت کردید♥

و یه سوال :

اینکه بخواییم بگیم 10 تا 10 تا لود کن و به لیست ویو اضافه کن چطوری با این کتابخانه میشه نوشت(قسمت لیمیت دادنش رو میگم که چطور لیمیت بدیم)؟

ویرایش شده در توسط behimiri

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در هم اکنون، behimiri گفته است :

معذرت 

نمیدونم چطور شده بود مشکل از مرورگر من بود یا چی که دیشب  پست اول  تغییری نکرده بود به هر حال ممنون که کتابخونه رو آپدیت کردید

و یه سوال :

اینکه بخواییم بگیم 10 تا 10 تا لود کن و به لیست ویو اضافه کن چطوری با این کتابخانه میشه نوشت؟

یعنی چی دهتا دهتا؟ یعنی به شما چندین لیست بده که تو هرکدوم 10 تا رکورد باشه؟
در اینصورت بنویس :
 

	Dim num As Int
	Dim l() As List
	For i = 0 To 5
		l(i) = db.Get_all("person" , "string" , "name" , False , num , num + 10)
		num = num + 10
	Next

در این کد ، به شما 6 تا list میده با نام های l(0) - l(1) - l(2) - l(3) - l(4) - l(5) که تو هر کدوم 10 رکورد از ستون name قرار دارد.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 20 اردیبهشت 1396 در 18:13، سجاد مروی گفته است :

یعنی چی دهتا دهتا؟ یعنی به شما چندین لیست بده که تو هرکدوم 10 تا رکورد باشه؟
در اینصورت بنویس :
 


	Dim num As Int
	Dim l() As List
	For i = 0 To 5
		l(i) = db.Get_all("person" , "string" , "name" , False , num , num + 10)
		num = num + 10
	Next

در این کد ، به شما 6 تا list میده با نام های l(0) - l(1) - l(2) - l(3) - l(4) - l(5) که تو هر کدوم 10 رکورد از ستون name قرار دارد.

نه منظورم اینه توی همون لیست ویو وقتی اسکرول میشه دوباره 10 تا آیتم بعدی لود بشه تا الی آخر

ویرایش شده در توسط behimiri

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، behimiri گفته است :

نه منظورم اینه توی همون لیست ویو وقتی اسکرول میشه دوباره 10 تا آیتم بعدی لود بشه 

آها! این ربطی به کتابخونه نداره و میبایست تاپیک جدا میزدید!
در هر صورت شما باید از مولتی پنل استفاده کنید! در لیست ویو نمیشه!

در مولتی پنل شما باید در متود ScrollChanged اسکرول ویوتون بنویسید وقتی اسکرول به انتها رسید یعنی وقتی ScrollPosition براربر شد با Scrollvie.panel.height اونوقت دوباره چند رکورد رو از دیتابیس فراخوانی کنه و در قالب مولتی پنل ادد کنه به اسکرول ویو.

اگر متوجه نشدید تاپیک بزنید بهتر راهنماییتون کنم (وقتم آزاده تا شب شاید سورسم دادم :) )

ویرایش شده در توسط سجاد مروی
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 20 اردیبهشت 1396 در 18:24، سجاد مروی گفته است :

آها! این ربطی به کتابخونه نداره و میبایست تاپیک جدا میزدید!
در هر صورت شما باید از مولتی پنل استفاده کنید! در لیست ویو نمیشه!

در مولتی پنل شما باید در متود ScrollChanged اسکرول ویوتون بنویسید وقتی اسکرول به انتها رسید یعنی وقتی ScrollPosition براربر شد با Scrollvie.panel.height اونوقت دوباره چند رکورد رو از دیتابیس فراخوانی کنه و در قالب مولتی پنل ادد کنه به اسکرول ویو.

اگر متوجه نشدید تاپیک بزنید بهتر راهنماییتون کنم (وقتم آزاده تا شب شاید سورسم دادم :) )

راست میگید حواسم نبود لیست ویوی معمولی تابع اسکرول نداره:biggrin1:

ممنون بابت همه چیز♥

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط شایان آباد
      به نام خدا.
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی.
      گاهی اوقات شاید تمایل داشته باشید که اطلاعات خودتون رو Decrypt یا Encrypt کنید حالا از هر نوعی برای مثال utf8.
      این کتابخانه ساخته شده توسط سازنده بیسیک فور اندروید هست که میتونید از نمونه زیر یاد بگیرید که چگونه میشه از ان استفاده کرد.
      این کتابخانه بر پایه الگوریتم XTEA نوشته شده است.
      Sub EncryptText(text As String, password As String) As Byte() Dim c As B4XCipher Return c.Encrypt(text.GetBytes("utf8"), password) End Sub Sub DecryptText(EncryptedData() As Byte, password As String) As String Dim c As B4XCipher Dim b() As Byte = c.Decrypt(EncryptedData, password) Return BytesToString(b, 0, b.Length, "utf8") End Sub Dim encryptedData() As Byte = EncryptText("confidential", "123456") Log(DecryptText(encryptedData, "123456"))  
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
    • توسط شایان آباد
      به نام خدا.
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی.
      توسعه دهندگان موبایل همیشه تلاش دارند از راههای مختلف تعداد کاربران خود را افزایش دهند و بتوانند کاربران خود را متقاعد کنند به صورت مداوم از اپلیکیشن آنها استفاده کنند. یکی از ابزارهای قوی برای جلب توجه کاربران اپلیکیشن‌های موبایل، ارسال پوش نوتیفیکیشن (Push Notification) به آنها می‌باشد. منظور از پوش نوتیفیکیشن متن یا محتوایی است که به سمت گوشی فرستاده می‌شود و در تلفن همراه کاربر به صورت یک اتفاق جدید نشان داده می‌شود. به عبارت دیگر از طریق پوش نوتیفیکیشن می‌توانید داده جدیدی را به اپلیکیشن خود منتقل کنید.
      پوش نوتیفیکیشن کاربردهای مختلفی در دنیای اپلیکیشن‌های تلفن همراه دارد. یکی از کاربردهای پوش نوتیفیکیشن نگهداشت کاربر است. بسیاری از کاربران با گذشت زمان دیگر از اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی گوشی خود استفاده نمی‌کنند و کم کم آن را فراموش میکنند. یکی از ابزارهایی که میتوان این فراموشی را به تعویق انداخت و کاربر را بیشتر نگه داشت، ارسال پوش نوتیفیکیشن‌های تشویق کننده به کاربران است. به طور میانیگین می‌توان گفت ارسال پوش نوتیفیکیشن موجب می‌شود تعداد کاربرانی که مداوم از اپلیکیشن شما استفاده می‌کنند، دو برابر بشود.
       
      دانلود نسخه 1.03 کتابخانه پلاس :
      plas_lib.zip
    • توسط kamran_ln
      سلام از دوستان اگه کسی لایسنس سایت b4x  رو داره ممنون میشم این کتابخونه و مثالش که مرتبط با string هست رو از سایت اصلی برای من بگیره:
      B4A Library - Permutation - Get all Permutations o...
    • توسط FoRI
      سلام
      یک دیتابیس آنلاین داریم که در یکی از ستونها مقادیر عددی داریم میخوام کل اعداد ستون در هر ردیف رو جمع کنم و نمایش بدم مثال:
      اسم ستون count تعداد ردیف ۵۰۰۰
      اعداد داخل هر ردیف در ستون count:
      287
      3279
      29
      4284
      2387
      429
      120
      303
      مثلا جمع اینا میشه 11,118
      چطور میشه از سمت پی اچ پی کل مقادیر موجود داخل ردیف های یک ستون رو جمع و خروجی گرفت؟
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×