رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
AHViewpager

سوال در مورد مولتی پنل و دیتابیس

پست های پیشنهاد شده

AHViewpager    5

گروه دانشجو

با سلام دوستان

 

من توی برنامم از مولتی پنلی استفاده کردم که با هاش یه سری اطلاعات رو از دیتابیس خوندم و توی مولتی پنل نشون دادم...

اطلاعات لود میشه ولی وقتی میخام به متن هر مولتی پنل دسترسی داشته باشم(مثلا اون رو کپی کنم) کپی میکنه ولی یه متن دیگه رو

مثلا فرض کنیم که id توی دیتابیس ما 5 هست و توی جستجو اولین گزینه اومده میره و آی دی 1 رو م کپی میکنه

 اینم از کدهام:

برای لود کردن
Sub text_TextChanged (Old As String, New As String)
	ScrollView.Panel.RemoveAllViews
	offest = 3%y

	If O.Checked Then
		curr = sqll.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE Word LIKE '%" & text.Text &"%'ORDER BY ID DESC")
		
		For i = 0 To curr.rowcount - 1
			curr.Position = i
			
			Dim pan As Panel
			pan.Initialize("pan")
			
			pan.Tag = i
		
			scr.Panel.AddView(pan,0,offest,100%x , 100%y)
			offest = offest+25%y
			pan.LoadLayout("multiPanel")
			lbl_1.Text = curr.GetString("1")
			lbl_2.Text = curr.GetString("2")
			btncopy.tag = i
			scr.panel.Height = offest
		Next
	End If

End Sub


برای کپی
Sub btncopy_Click
	curid = sqll.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE ID LIKE '%"&lbl_1.Text&"%'")
	str = curid.GetString("ID")
	
	
	Dim btn7 As Button
	btn7 = Sender
	
	cur2.Position = btn7.Tag
	bclip.clrText
	bclip.setText(cur2.GetString("1"))
	ToastMessageShow(curid.GetString("1") , True )
	cur2.Close
	
	
End Sub

 

 

 

 

ویرایش شده در توسط AHViewpager

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chatbuzz
      وقت بخیر 
      از دوستان کسی هست نحوه کار کردن با سرویس رو توضیح بده و یا اگه نمونه سورسی هست به اشتراک بذاره استفاده کنیم
      و اینکه چجور میشه تو سرویس یه درخواست (job) هر چند دقیقه یکبار فرستاد و یک چیزی تو سرور چک کنه و برگرده کاری که خواستم برام بکنه؟
      با تشکر
    • توسط chatbuzz
      با سلام خدمت دوستان 
      خواستم بدونم چجوری میشه تو b4a زمان ارسال یه پست رو نشون داد . 
      مثلا :
      لحظاتی پیش
      یا یک روز پیش 
      یا یه هفته پیش
      ......
       
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط xboby
       با سلام ،
      در سی پنل  و برای IPS  ؛
      لطفا مسیر و مکان : " فایل کانفیگ دیتابیس " را مشخص بفرمائید.
                    بسیار متشکرم
       
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×