رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان 
من میخوام با بیسیک یه برنامه بسازم که داخل یه تکس باکس از کار بر نام و نام خانوادگیشو میگیره و حرف الو نام و حرف اول نام خانوادگیشو چاپ کنه کسی بلده  منو راهنمایی کنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام.

ببین اول با دیزاینر 2 تا Edittext بزار (همون textbox ویندوز فرم هست برای بیسیک) + یک دکمه (button) .

حالا تو رویداد کلیک دکمه بنویس :

	
	Dim matn As String
	matn = et_cardnum.Text.CharAt(0) & " " & et_cardnum.Text.CharAt(0)
	ToastMessageShow(matn , true)

خط اول : تعریف یک رشته متن به نام matn

خط دوم : گرفتن حرف اول تایپ شده در ادیت تکس اول و دوم و قرار دادن آنها با یک فاصله در matn

خط سوم : نمایش حاصل در یک توست مسیج. (شما میتونی matn رو برابر با متن یک label کنی).

نکته : دستور CharAt برای گرفتن حرف با ایندکس مشص شدست . یعنی ما اینجا گزاشتیم CharAt(0) میاد و اولین حرف رو میگیره.

اگر در ادیت تکس 1 نوشته شده باشه "علی" و در دومی "کربلایی" این کد ما میاد و "ع ک" رو نشون میده.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط سجاد مروی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

باید یه تکس باکس باشهه دوتا تکس باکس باشه اینجوری حله  
 

Private Sub Command1_Click()
Dim a As String
Dim b As String
Dim c As String
Dim d As String
a = Text1.Text
c = Left(a, 1)
b = Text2.Text
d = Left(b, 1)
Print c + d


End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

حرف اول که اوکیه فقط باید رشته اخر رو جدا کنم و حر اولش رو با تابع لفت جدا کنم 

مثلا :
محمد کریم موسوی 
باید موسوی رو جدا کنم و م رو با تابع لفت ازش جدا کنم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Sara84
      سلام به همه کارشناسان

      چند تا سوال درباره انتخاب رشته دارم که اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم


      1- در مقطع کارشناسی ارشد، خواندن دروس مهندسی فناوری اطلاعات آسانتر است یا دروس مجموعه مهندسی کامپیوتر؟

      2- در ارشد مهندسی فناوری اطلاعات،گرایش فناوری اطلاعات بهتر است یا تجارت الکترونیک؟

      3- درجه سختی بین گرایش های نرم افزار،شبکه،هوش مصنوعی و رایانش امن،به چه ترتیبی است؟

      با سپاس
    • توسط python
      سلام دوستان
      چجوری میتونم توی بیسیک فور اندروید کاری کنم که کاربر نتونه برای شماره موبایل صفر اول رو بذاره؟
      یعنی کاربر وقتی مثلا 09120000000 رو توی ادیت تکست وارد کرد بطور خودکار 0 اولش حذف بشه و 10عدد مابقی بمونه و موقع خروجی گرفتن ussd اون 10عدد رو بده و صفر رو حذف کنه
       
      البته لازم به ذکر هست که من میتونم تعداد کاراکتر رو به 10 محدود کنم اما میخوام طوری باشه سیستم خودش حذف کنه حتی اگه کاربر وارد کرد
    • توسط شایان آباد
      به نام خدا.
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی.
      گاهی اوقات شاید تمایل داشته باشید که اطلاعات خودتون رو Decrypt یا Encrypt کنید حالا از هر نوعی برای مثال utf8.
      این کتابخانه ساخته شده توسط سازنده بیسیک فور اندروید هست که میتونید از نمونه زیر یاد بگیرید که چگونه میشه از ان استفاده کرد.
      این کتابخانه بر پایه الگوریتم XTEA نوشته شده است.
      Sub EncryptText(text As String, password As String) As Byte() Dim c As B4XCipher Return c.Encrypt(text.GetBytes("utf8"), password) End Sub Sub DecryptText(EncryptedData() As Byte, password As String) As String Dim c As B4XCipher Dim b() As Byte = c.Decrypt(EncryptedData, password) Return BytesToString(b, 0, b.Length, "utf8") End Sub Dim encryptedData() As Byte = EncryptText("confidential", "123456") Log(DecryptText(encryptedData, "123456"))  
      محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید ، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. (سپس بعد از لایک کردن صفحه را دوباره بارگذاری کنید)
    • توسط kamran_ln
      سلام از دوستان اگه کسی لایسنس سایت b4x  رو داره ممنون میشم این کتابخونه و مثالش که مرتبط با string هست رو از سایت اصلی برای من بگیره:
      B4A Library - Permutation - Get all Permutations o...
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×