رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

سلام میشه بگین تفاوت public و private چیه دقیقا ؟

مثلا وقتی برای یه دکمه توی سی شارپ میخوایم event کلیک تعریف کنیم یه نوشته ای مینویسه به این صورت :

 

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

        }

حالا اگه این کلمه اولش public باشه چه فرقی میکنه ؟ یا مثلا توی کلاس ها زیاد از این public و private و یه چیز دیگه به اسم protected میبینم اما نمیدونم چیه !

میشه بگین void هم چیه ؟ جایگزین دیگه ای هم داره ؟

لطفا متن از سایتای دیگه کپی نکنین و به زبان ساده بگین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
علی فراهی    635

دپارتمان مدیریت

در 1 دقیقه قبل، d3v3lop3r گفته است :

سلام میشه بگین تفاوت public و private چیه دقیقا ؟

مثلا وقتی برای یه دکمه توی سی شارپ میخوایم event کلیک تعریف کنیم یه نوشته ای مینویسه به این صورت :

 


private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

        }

حالا اگه این کلمه اولش public باشه چه فرقی میکنه ؟ یا مثلا توی کلاس ها زیاد از این public و private و یه چیز دیگه به اسم protected میبینم اما نمیدونم چیه !

میشه بگین void هم چیه ؟ جایگزین دیگه ای هم داره ؟

لطفا متن از سایتای دیگه کپی نکنین و به زبان ساده بگین

public رو میشه همه جا استفاده کرد اما private رو نه.یعنی پابلیک رو میشه همه جای پروژه ازش استفاده کرد

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

در 1 دقیقه قبل، علی فراهی گفته است :

public رو میشه همه جا استفاده کرد اما private رو نه.یعنی پابلیک رو میشه همه جای پروژه ازش استفاده کرد

یعنی چی همه جای پروژه ؟ خب الان میشه یه دکمه ی دیگه هم وصل کرد به این EVENT

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
علی فراهی    635

دپارتمان مدیریت

در 1 دقیقه قبل، d3v3lop3r گفته است :

یعنی چی همه جای پروژه ؟ خب الان میشه یه دکمه ی دیگه هم وصل کرد به این EVENT

شما فرض کنید تو پروژتون 3 تا اکتیویتی دارید.اگ تو یکی از اکتیویتی ها از پابلیک استفاده کنید میتونید تو اون 2 تای دیگه اونو فراخوانی کنید.ولی اون متغییری (حالا هرچی)پرایوت باشه فقط میشه تو همون اکتیویتی استفاده کرد که ساخته شده

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

در هم اکنون، علی فراهی گفته است :

شما فرض کنید تو پروژتون 3 تا اکتیویتی دارید.اگ تو یکی از اکتیویتی ها از پابلیک استفاده کنید میتونید تو اون 2 تای دیگه اونو فراخوانی کنید.ولی اون متغییری (حالا هرچی)پرایوت باشه فقط میشه تو همون اکتیویتی استفاده کرد که ساخته شده

اها تقریبا فهمیدم داستان از چه قراره

فقط منظورت از اکتویتی همون فرم هاست دیگه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
علی فراهی    635

دپارتمان مدیریت

در هم اکنون، d3v3lop3r گفته است :

اها تقریبا فهمیدم داستان از چه قراره

فقط منظورت از اکتویتی همون فرم هاست دیگه ؟

بله. اینطوری گفتم که متوجه بشید:joy:♥

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Tesla    126

گروه دانشجو

درود

public به معنای عمومی هست اگه شما یک متغیر مثل زیر تعریف کنید میتوانید به آن در class دیگری نیز دسترسی داشته باشید.

public int num1 = 0;

private به معنای خصوصی هست اگه شما یک متغیر مثل زیر تعریف کنید فقط و فقط میتوانید در خود class استفاده کنید حتی در class های فرزند(بحث وراثت) هم نمیشه از اون استفاده کرد.

private int num2 = 0;

protected به معنای حفاظت شده هست اگه شما یک متغیر مثل زیر تعریف کنید میتوانید در خود class استفاده کنید یا در class های فرزند(بحث وراثت) از اون استفاده کرد.

protected int num3 = 0;

void به معنای این هست که این متد چیزی را برگشت نمیدهد. (return ندارد) مثال :

void ShowMessage(string MessageStr)
{
	MessageBox.Show(MessageStr);
}

و نحوه استفاده :

ShowMessage("Hi All");

و چیزی مشابه این وجود نداره(تا جایی که میدونم).

موفق باشید.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chatbuzz
      وقت بخیر 
      از دوستان کسی هست نحوه کار کردن با سرویس رو توضیح بده و یا اگه نمونه سورسی هست به اشتراک بذاره استفاده کنیم
      و اینکه چجور میشه تو سرویس یه درخواست (job) هر چند دقیقه یکبار فرستاد و یک چیزی تو سرور چک کنه و برگرده کاری که خواستم برام بکنه؟
      با تشکر
    • توسط chatbuzz
      با سلام خدمت دوستان 
      خواستم بدونم چجوری میشه تو b4a زمان ارسال یه پست رو نشون داد . 
      مثلا :
      لحظاتی پیش
      یا یک روز پیش 
      یا یه هفته پیش
      ......
       
    • توسط sajadspeed
      با عرض سلام و خسته نباشید...
      میخواستم بدونم تفاوت تابع onClick که درون خواص اشیا درون xml نوشته و تابع را برای کلیک آن شئ مینویسیم، چه تفاوتی با setOnClickListener داره. کدوم سریع تره یا بهتره؟
    • توسط Hossein_A82
      درود . .
      یه سوال دارم . .
      من اگه یک برنامه در پایتون برای pc بخوام بنویسم باید چجوری محیط گرافیکی اونو طراحی کنم . .
      منظورم از محیط گرافیکی رنگ و طراحی و چیز هایی که در اونه رو میگم . . چون که پایتون هیچ امکاناتی برای طراحی اَشکال و گرافیک اون برنامه ای که میخوام بنویسم نداره . .
      از یه نفر پرسیدم گفت اونو بده به یک کسی که رشتش گرافیکه برات کارای گرفیکی برنامتو انجام میده و محیط اونو طراحی میکنه . . ولی خب یه سوال دیگه که تو ذهنمه اینه که اگه الان من برناممو کد بزنم و اونو بنویسم و بعد بدمش به طراح گرافیک حالا چطور باید بین اون کدی که زدم و اون طراحی ای که اون طرف کرده ارتباط برقرار کنم . . مثلا من تو کدم یک دکمه ی خروج از برنامه میزارم و میدمش به یک گرافیک کار تا مثلا یک ضربدر درست کنه که برای خروج از برنامس ، حالا چطور اون کد و اون دکمه خروجی که طراحی شده رو با هم مرتبط کنیم تا کاربر وقتی رو اون دکمه میزنه از برنامه خارج بشه . . ؟
      نمیدونم بهتون تونستم بفهمونم که چی میگم یا نه . . ولی اگرم فهمیده باشین شاید برای خیلی هاتون خنده دار باشه و یا خیلی کار آسونی باشه ولی خب به بزرگی خودتون ببخشین من اطلاعاتم تو پایتون کمه . . و اینم بگم که اگه با یک طراح گرافیک این کار حله من پسرخالم رشتش گرافیکه و میتونم بدمش به اون . .
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×