رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پست های پیشنهاد شده

d3v3lop3r    18

سلام میشه بگین تفاوت public و private چیه دقیقا ؟

مثلا وقتی برای یه دکمه توی سی شارپ میخوایم event کلیک تعریف کنیم یه نوشته ای مینویسه به این صورت :

 

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

        }

حالا اگه این کلمه اولش public باشه چه فرقی میکنه ؟ یا مثلا توی کلاس ها زیاد از این public و private و یه چیز دیگه به اسم protected میبینم اما نمیدونم چیه !

میشه بگین void هم چیه ؟ جایگزین دیگه ای هم داره ؟

لطفا متن از سایتای دیگه کپی نکنین و به زبان ساده بگین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، d3v3lop3r گفته است :

سلام میشه بگین تفاوت public و private چیه دقیقا ؟

مثلا وقتی برای یه دکمه توی سی شارپ میخوایم event کلیک تعریف کنیم یه نوشته ای مینویسه به این صورت :

 


private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

        }

حالا اگه این کلمه اولش public باشه چه فرقی میکنه ؟ یا مثلا توی کلاس ها زیاد از این public و private و یه چیز دیگه به اسم protected میبینم اما نمیدونم چیه !

میشه بگین void هم چیه ؟ جایگزین دیگه ای هم داره ؟

لطفا متن از سایتای دیگه کپی نکنین و به زبان ساده بگین

public رو میشه همه جا استفاده کرد اما private رو نه.یعنی پابلیک رو میشه همه جای پروژه ازش استفاده کرد

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18
در 1 دقیقه قبل، علی فراهی گفته است :

public رو میشه همه جا استفاده کرد اما private رو نه.یعنی پابلیک رو میشه همه جای پروژه ازش استفاده کرد

یعنی چی همه جای پروژه ؟ خب الان میشه یه دکمه ی دیگه هم وصل کرد به این EVENT

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، d3v3lop3r گفته است :

یعنی چی همه جای پروژه ؟ خب الان میشه یه دکمه ی دیگه هم وصل کرد به این EVENT

شما فرض کنید تو پروژتون 3 تا اکتیویتی دارید.اگ تو یکی از اکتیویتی ها از پابلیک استفاده کنید میتونید تو اون 2 تای دیگه اونو فراخوانی کنید.ولی اون متغییری (حالا هرچی)پرایوت باشه فقط میشه تو همون اکتیویتی استفاده کرد که ساخته شده

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18
در هم اکنون، علی فراهی گفته است :

شما فرض کنید تو پروژتون 3 تا اکتیویتی دارید.اگ تو یکی از اکتیویتی ها از پابلیک استفاده کنید میتونید تو اون 2 تای دیگه اونو فراخوانی کنید.ولی اون متغییری (حالا هرچی)پرایوت باشه فقط میشه تو همون اکتیویتی استفاده کرد که ساخته شده

اها تقریبا فهمیدم داستان از چه قراره

فقط منظورت از اکتویتی همون فرم هاست دیگه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در هم اکنون، d3v3lop3r گفته است :

اها تقریبا فهمیدم داستان از چه قراره

فقط منظورت از اکتویتی همون فرم هاست دیگه ؟

بله. اینطوری گفتم که متوجه بشید:joy:♥

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Tesla    126

درود

public به معنای عمومی هست اگه شما یک متغیر مثل زیر تعریف کنید میتوانید به آن در class دیگری نیز دسترسی داشته باشید.

public int num1 = 0;

private به معنای خصوصی هست اگه شما یک متغیر مثل زیر تعریف کنید فقط و فقط میتوانید در خود class استفاده کنید حتی در class های فرزند(بحث وراثت) هم نمیشه از اون استفاده کرد.

private int num2 = 0;

protected به معنای حفاظت شده هست اگه شما یک متغیر مثل زیر تعریف کنید میتوانید در خود class استفاده کنید یا در class های فرزند(بحث وراثت) از اون استفاده کرد.

protected int num3 = 0;

void به معنای این هست که این متد چیزی را برگشت نمیدهد. (return ندارد) مثال :

void ShowMessage(string MessageStr)
{
	MessageBox.Show(MessageStr);
}

و نحوه استفاده :

ShowMessage("Hi All");

و چیزی مشابه این وجود نداره(تا جایی که میدونم).

موفق باشید.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Sara84
      سلام به همه کارشناسان

      چند تا سوال درباره انتخاب رشته دارم که اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم


      1- در مقطع کارشناسی ارشد، خواندن دروس مهندسی فناوری اطلاعات آسانتر است یا دروس مجموعه مهندسی کامپیوتر؟

      2- در ارشد مهندسی فناوری اطلاعات،گرایش فناوری اطلاعات بهتر است یا تجارت الکترونیک؟

      3- درجه سختی بین گرایش های نرم افزار،شبکه،هوش مصنوعی و رایانش امن،به چه ترتیبی است؟

      با سپاس
    • توسط chatbuzz
      با سلام خدمت برنامه نویسان ایرانی 
      در سایت developers.google توضیحاتی هست برای تغییر استایل نقشه گوگل که میشه ظاهر نقشه رو شخصی سازیش کرد
      در قسمت Maps Platform Styling Wizard یه ابزاری هست برای شخصی سازی نقشه
       
       

      و در آخر بعد از تغییر استایل کد های جیسون و url بهم میده خواستم ببینم کسی تا حالا کار کرده با این روش یه توضیحاتی بده که چجوری 
      میشه تو بیسیک فور اندروید این رو پیاده کرد ؟
       
    • توسط Hossein_A82
      سلام به همگی دوستان . . 
      اقا من چند تا سوال دارم لطفا بهم جواب بدید . .
      اول اینکه چه زبان های برنامه نویسی ای را برای کامپیوتر پیشنهاد میکنید ؟
      دوم - چه زبان های برنامه نویسی ای را برای موبایل پیشنهاد میکنید ؟
      سوم - چه زبان هایی رو برای وب و اینترنت پیشنهاد میکنید ؟
      چهارم - چه زبانی را برای برنامه نویسی رباتیک پیشنهاد میکنید ؟
      ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدین . . اینارو جواب بدین بازم چند تا سوال دارم . . 
    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت دوستان لرن نت یه اروری داشتم در مورد ساخت  private sign key
      که بعد از ساخت اون و کامپایل کردن در بیسیک فور اندروید خطای زیر نمایش داده میشه

      در پایین هم محتویات فایل کلید هم هست

      لطفا اگه میشه راهنماییم کنید مشکل از کجاست ؟
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×