رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

سلام یه پروژه ساده میخوام که با یه کلاس پابلیک کار کنه و وقتی ما توی textbox یه چیزی مینویسیم و روی باتن کلیک میکنیم متن توی textbox رو به ما نشون بده

کد معمولی این رو میدونم اما میخوام با یه کلاس پابلیک که یعنی جداگانه ساخته شده کار کنه ! (یه کلاس جداگانه از توی new item)

کد معمولی (کدی که روی اونت یه باتن میزارم) :

Messagebox.show (textbox1.text);

 

ویرایش شده در توسط d3v3lop3r

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

درود بر شما

لطفا به صورت واضح توضیح بدید میخواهید چه کار کنید !

من متوجه نشدم چی کار  میخواهید بکنید !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

در 17 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

درود بر شما

لطفا به صورت واضح توضیح بدید میخواهید چه کار کنید !

من متوجه نشدم چی کار  میخواهید بکنید !

میخوام یه کلاس (اکسترنال) داشته باشم که اگر متنی رو برای این کلاس بفرستی . متن مورد نطر رو بصورت یک MessageBox نشون بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

در 43 دقیقه قبل، d3v3lop3r گفته است :

میخوام یه کلاس (اکسترنال) داشته باشم که اگر متنی رو برای این کلاس بفرستی . متن مورد نطر رو بصورت یک MessageBox نشون بده

درود بر شما

امکان ارسال messageBox در کلاس نیست.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط m0$tafa
      سلام میخوام از طریقیوزر نیم و پسود اکانت با php به اینستاگرام وصل بشم و موارد مثل ارسال عکس و ویدئو و نمایش فالوور ها و فالووینگ ها و .. رو در php انجام بدم. کسی کد سالم برای اینکار داره؟
      در github کلی کد دریافت کردم اما هیچکدام کار نمیکنن.
    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
    • توسط m007moh
      سلام دوستان 
      آیا میشه توی مانیفست بجای پکیج نیم یک مقدار پویا گداشت که خوئ مانیفست بتونه اونو تشخیص بده 
      مثلا این کد pushe رو ببینید
      AddManifestText( <permission android:name="m2.pushe.m.permission.C2D_MESSAGE" android:protectionLevel="signature" /> <uses-permission android:name="m2.pushe.m.permission.C2D_MESSAGE" /> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION"/> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE"/> ) توی کد بالا m2.pushe.m پکیج نیم برنامه منه
      آیا میشه جای این مقدار چیزی گذاشت که بره از پکیج نیم بگیره و جای گزین کنه و لازم نباشه هربار اینو دستی تغییر بدیم؟؟
    • توسط er4_4
      خسته نباشید دوستان من میخوام یک فرم بسازم و اطلاعاتی که تو این فرم توسط کاربر پر میشه به دیتابیس منتقل بشه این کد رو نوشتم نمیدونم چرا عمل نمیکنه کسی میتونه کمک کنه
      فایل register.php
      <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title>Untitled</title> </head> <body> <form action="" method="post"> <table> <tr> <td>username</td> <td><input type="text" name="username" value="" /></td> </tr> <tr> <td>password</td> <td><input type="password" name="password" value="" /></td> </tr> <tr> <td><a href="index.php">salam bar shoma</a></td> <td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td> </tr> </table> </form> </body> </html> <?php include 'db.php'; if(@$_post['submit']){ $username = @$_post['username']; $passworda = @$_post['password']; $password = md5($passworda); mysqli_query($connect,"INSERT INTO uer(username,password) VALUES ('$username';'$password')"); ?> <script type="text/javascript"> alert("data normal"); window.location.href="index.php"; </script> <?php } فایل db.php
      <?php $connect = mysqli_connect('localhost','root','','login'); ?>  فایل index.php
      <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title>Untitled</title> </head> <body> <form action="login.php" method="post"> <table> <tr> <td>username</td> <td><input type="text" name="username" value="" /></td> </tr> <tr> <td>password</td> <td><input type="password" name="password" value="" /></td> </tr> <tr> <td><a href="register.php">belum dafter</a></td> <td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td> </tr> </table> </form> </body> </html> نمیدونم چرا اطلاعاتو میگیره ولی نتیجه کار که نمایش کد جاوا و ثبت اطلاعات در دیتابیس هست رو حاصل نمیشه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×