رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پست های پیشنهاد شده

MicRo    51

سلام خسته نباشید

 

چند هفته پیش Wampserver رو نصب کردم و داشتم کار میکردم ولی از دو روز پیش باهاش به مشکل برخوردم و بعد از باز کردن Wamp و اجرا آپاچی و MySQL در برنامه PHPStorm خطای php interpreter is not configured رو دریافت میکنم.

 

لطفا راهنمایی کنید

 

باتشکر :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 ساعت قبل، DEV گفته است :

سلام خسته نباشید

 

چند هفته پیش Wampserver رو نصب کردم و داشتم کار میکردم ولی از دو روز پیش باهاش به مشکل برخوردم و بعد از باز کردن Wamp و اجرا آپاچی و MySQL در برنامه PHPStorm خطای php interpreter is not configured رو دریافت میکنم.

 

لطفا راهنمایی کنید

 

باتشکر :)

درود بر شما

لطفا یه عکس از ارور برای بنده قرار بدید

باتشکر

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
MicRo    51

سلام

 

شرمنده نگفتم :))

مشکل حل شد تقریبا 30 دقیقه پیش در یوتیوب یه آموزش دیدم و در نهایت مشکل مرتفع شد :)

باتشکر :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در هم اکنون، DEV گفته است :

سلام

 

شرمنده نگفتم :))

مشکل حل شد تقریبا 30 دقیقه پیش در یوتیوب یه آموزش دیدم و در نهایت مشکل مرتفع شد :)

باتشکر :)

بسیار عالی

موفق باشید.

فقط در صورت امکان اون فیلم اموزش رو در یک تاپیک جدا برای دوستان به اشتراک بزارید.

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط vafa
      سلام امروز این نمونه کد استفاده از کتابخانه ی  JSDevLightNavTabBar رو از سایت مرجع گرفتم برای اضاف کردن تب بار  و الان نمیدونم چرا توی اجراش خطا داره کلی گشتم اما نتونستم خطاش رو رفع کنم ممنون میشم کمکم کنید.
      از کتابخونه ی  JSDevLightNavTabBar استفاده کردم.

    • توسط آرش آریایی
      کریپت و دیکریپت کردن در php
       
      درود 
      خیلی از شما دنبال کریپت کردن داده ها در php هستید
      مشکلی که وجود داره توابع موجود فقط کریپت میکنن و خاصیت دیکریپت رو ندارند
      خودم هم همین مشکل داشتم و بعد کلی گشت گذار توی وب به این الگوریتم رسیدم که خیلی عالیه
      Advanced Encryption Standard
      استاندارد رمزنگاری پیشرفته
      چون سورس کد هستش برای اطلاعات از این تکنولوژی  به وکیپدیا سر بزنین
       
      <?php $plaintext = 'My secret message 1234'; $password = '3sc3RLrpd17'; $method = 'aes-256-cbc'; // Must be exact 32 chars (256 bit) $password = substr(hash('sha256', $password, true), 0, 32); echo "Password:" . $password . "\n"; // IV must be exact 16 chars (128 bit) $iv = chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0) . chr(0x0); // av3DYGLkwBsErphcyYp+imUW4QKs19hUnFyyYcXwURU= $encrypted = base64_encode(openssl_encrypt($plaintext, $method, $password, OPENSSL_RAW_DATA, $iv)); // My secret message 1234 $decrypted = openssl_decrypt(base64_decode($encrypted), $method, $password, OPENSSL_RAW_DATA, $iv); echo 'plaintext=' . $plaintext . "\n"; echo 'cipher=' . $method . "\n"; echo 'encrypted to: ' . $encrypted . "\n"; echo 'decrypted to: ' . $decrypted . "\n\n"; خوب دوستان متغیر اول داده ای هستش که میخوایم رمزنگاری بشه
      مقدار پسورد باید حد اقل از 8 کاراکتر بیشتر باشه عدد و اقام تکراری توش نباشه جز حروم بزرگ کوچیک مثلا یه بار A و کنارش a 
      هرچی پسورد بیشتر باشه مقدار طول رشته رمزنگاری بیشتره 
       
      خیلی بدرد میخوره این الگوریتم به خوبی استفاده کنین
      لرن نت انجمن بزرگ برنامه نویسی ایرانی
    • توسط m0$tafa
      سلام
      میخوام برنامه با هر اجرا یه پوشه رو اگه موجود نبود داخل حافظه داخلی گوشی بسازه.
      بعد چک کنه اگه یه عکس با نام مربوطه داخل این پوشه بود که نمایشش بده و اگه نبود اونو دانلود و ذخیره و بعد نمایش بده.
      پسوند عکس دانلود هرچیزی ممکنه باشه و فقط باید نام عکس رو چک کنه.
      چجوری این کارها رو انجام بدم؟
      اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم
    • توسط mtd
      من ی مشکل خیلی حاد دارم که هر کار کردم درست نشد
      جیسونی از پوشه ارسال میشه ولی به صورت خالی دریافت میشه
      تو پوش فرستادنش هیچ مشکلی نیس ولی نمدونم چرا جیسون درست دریافت نمیشه.
      طبق آموزش خود پوشه رفتم هیچ کار اضافی هم نکردم ولی دریافت نمیشه
      نمدونم مشکل از گوشی هواویه منه؟توی شبیه سازم ج نداد
      یا ممکنه از b4a  من باشه؟؟ورژن8
      کدهای منیفست
      '''pushe کدایه پوشه که زیادن و نمیزارم ''-----------------------------JASON AddManifestText( <permission android:name="$PACKAGE$.permission.C2D_MESSAGE" android:protectionLevel="signature" />) AddPermission($PACKAGE$.permission.C2D_MESSAGE) AddPermission(com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE) ' Push Service Receiver Attribute SetReceiverAttribute(PusheJsonService, android:permission, "com.google.android.c2dm.permission.SEND") ' Service Receiver Text AddReceiverText(PusheJsonService, <intent-filter> <action android:name="com.google.android.c2dm.intent.RECEIVE" /> <category android:name="$PACKAGE$" /> </intent-filter> <intent-filter> <action android:name="com.google.android.c2dm.intent.REGISTRATION" /> <category android:name="$PACKAGE$" /> </intent-filter>) '---------------------------- کدهای سرویس خود پوشه
       
      #Region Module Attributes #StartAtBoot: False #ExcludeFromLibrary: True #End Region 'Service module Sub Process_Globals Dim PusheUtil As PusheB4AUtil Dim json1 As JSONParser Dim data As Map End Sub Sub Service_Create End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Select StartingIntent.Action Case "com.google.android.c2dm.intent.RECEIVE" MessageArrived(StartingIntent) End Select End Sub Sub MessageArrived (pIntent As Intent) Dim JsonMsg As String JsonMsg = PusheUtil.getPusheJsonMsg(pIntent) If JsonMsg <> "" Then 'add your code here to deal with JsonMsg Log("Json message received: " & JsonMsg) processJson(JsonMsg) End If End Sub Sub processJson(jsonStr As String) Dim json1 As JSONParser Dim data As Map Dim s1 As String Dim s2 As String json1.Initialize(jsonStr) Try data = json1.NextObject s1 = data.Get("titr") s2 = data.Get("matn") ToastMessageShow(s1 & ":" & s2 , True) Catch Log(LastException) End Try End Sub  
      ممنون میشم کمک کنید خیلی درگیرشم
       
      یا حداقل کسی که با پوشه کار کرده و جیسونو میگیره یک نمونه کد بده
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×