رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

Professor    192

پاسخگو و راهنما

اپلیکیشن رو با اجازه ادمن رن کن ( Run as administrator ) 

اگه اشتباه نکنم نمیتونی به فایل هایی که مستقیم در درایو باشن دست بزنی ( باید حد اقل در یک پوشه باشن... ).

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mojtabaqri    92

گروه دانشجو

در 9 ساعت قبل، Professor گفته است :

اپلیکیشن رو با اجازه ادمن رن کن ( Run as administrator ) 

اگه اشتباه نکنم نمیتونی به فایل هایی که مستقیم در درایو باشن دست بزنی ( باید حد اقل در یک پوشه باشن... ).

مشکل از این نبود حل نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,138

بنیان گذار و مدیر فنی

در 9 ساعت قبل، mojtabaqri گفته است :

مشکل از این نبود حل نشد

درود

امکان اینکه سورستون رو برام پیوست کنید هست ؟

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
mojtabaqri    92

گروه دانشجو

در در 27 اردیبهشت 1396 در 18:03، شایان آباد گفته است :

درود

امکان اینکه سورستون رو برام پیوست کنید هست ؟

موفق باشید

مشکل حل شد مشکل از ویژوال استادیو بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aref74
      سلام خدمت همه اساتید . 
      برای برنامم پرداخت درون برنامه ای گذاشتم ولی زمانیکه برای تست برنامه و عملکردش رو گزینه مربوطه کلیک میکنم که پرداخت انجام بگیره یک پیغام از طرف بازار میاد و نوشته لطفا صبر کنید . البته این پیغام در حد یک ثانیه میاد و میره و بعدشم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو قسمت لُگ برنامه بیسیک همچین چیزی مینویسه . کسی میدونه مشکل کجاست ؟ 
      **requestCode = 1~i:** Activity (buy) Pause, UserClosed = false
      sending message to waiting queue (OnActivityResult)running waiting messages (1)Arrived: 1, 1
       
      اینم کدی که تو برنامه موجوده :
      Sub Process_Globals Dim bm As BillingManager3 Dim key As String = "MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBr......" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("buylayout") bm.Initialize("bm", key) If File.Exists(File.DirInternal,"k.txt")=True Then ' bsbanner.DisableBannerAds ' Else ' bsbanner.EnableBannerAds ' End If End Sub Sub Label6_Click Try bm.RequestPayment("full","inapp","test") ' Catch ' Msgbox("لطفا مارکت بازار را نصب و سپس اقدام نمایید","مارکت بازار") ' End Try End Sub Sub bm_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت پرداخت شد",True) File.Writestring(File.DirInternal,"k.txt","as") bsbanner.DisableBannerAds Else ToastMessageShow("خطا در پرداخت",True) End If End Sub  
       
    • توسط m0$tafa
      سلام میخوام از طریقیوزر نیم و پسود اکانت با php به اینستاگرام وصل بشم و موارد مثل ارسال عکس و ویدئو و نمایش فالوور ها و فالووینگ ها و .. رو در php انجام بدم. کسی کد سالم برای اینکار داره؟
      در github کلی کد دریافت کردم اما هیچکدام کار نمیکنن.
    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×