رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پست های پیشنهاد شده

marius    0

با سلام 

میخوام یه اسلایدر انلاین بسازم. هیچکدوم از مثالها و نمونه های موجود در سایت هم به کارم نیومد

میخوام لینک رو از دیتا بیس بگیره و به مدت مثلا 5 ثانیه نشون بده و بعد بره لینک بعدی

مشکلم اینجاست که چجوری لینک ها رو بدم به پیکاسو و هر سه رو دانلود بکنه بصورت لیست وار. وقتی لیست رو میگیره تا بیاد لود بکنه تایم بعدی میرسه و نمیتونه لود بکنه

ممنون میشم کمکم کنید

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 19 ساعت قبل، marius گفته است :

با سلام 

میخوام یه اسلایدر انلاین بسازم. هیچکدوم از مثالها و نمونه های موجود در سایت هم به کارم نیومد

میخوام لینک رو از دیتا بیس بگیره و به مدت مثلا 5 ثانیه نشون بده و بعد بره لینک بعدی

مشکلم اینجاست که چجوری لینک ها رو بدم به پیکاسو و هر سه رو دانلود بکنه بصورت لیست وار. وقتی لیست رو میگیره تا بیاد لود بکنه تایم بعدی میرسه و نمیتونه لود بکنه

ممنون میشم کمکم کنید

 

 

 

درود

متغیر های زیر رو در Globals تعریف کنید :

	Dim count As Int = 0
	Dim ads As Map
	Dim Timer_NextAd As Timer

count برای شمردن تعداد تصاویر دانلود شده که بزارید صفر بمونه

ads یک مپ برای لیست لینک ها

Timer_NextAd یک تایمر که برای مکث واسه هر عکس نیاز دارید

کد های زیر رو در Activity_Create بنویسید :

Timer_NextAd.Initialize("Timer_NextAd",5000)
	
	ads.Initialize
	ads.Put("img1","http://img1.png")
	ads.Put("img2","http://img2.png")
	ads.Put("img3","http://img3.png")
	
	Download(ads.GetValueAt(count))

بعد از دادن زمان دلخواه به تایمر ؛ لینک عکس هاتون رو در مپ به صورت بالا اضافه کنید .

بعد هم با استفاده از متد Download که در ادامه خودمون میسازمیش اومدیم لینک اول رو دانلود کردیم ( وقتی Count برابر با 0 باشه ؛ مقدار برگشتی از مپ میشه آیتم اول )

این متد هارو اضافه کنید :

Sub Download(link As String)
	Dim picasso As Picasso
	Dim target As DefaultTarget
	target.Initialize("imgDownloaded",link)
	
	picasso.Initialize
	picasso.LoadUrl(link).IntoTarget(target)
End Sub

Sub imgDownloaded_Success(Bitmap1 As Bitmap, Tag As Object)
	Log("Downloaded This Url : "&Tag)
	
	Timer_NextAd.Enabled = True
End Sub

Sub Timer_NextAd_Tick
	Timer_NextAd.Enabled = False
	count = count + 1
	If ads.Size > count  Then
		Download(ads.GetValueAt(count))
	End If
End Sub

در متد Download اومدیم لینک رو گرفتیم و شروع کردیم به دانلود و این بار به جای لود مستقیم عکس در ایمیج ویو ؛ اومدیم اون رو فرستادیم به یک ایونت دیگه

خب در متد imgDownloaded_Success که موفقیت آمیز بودن دانلود رو خبر میده اول از همه لینکی که دانلود شده رو لاگ کردیم . در اینجا میتونید از Bitmap برگشته شده هرطوری که میخواید استفاده کنید و من دیگه کدی واسش ننوشتم .

و حالا گفتیم بیا واسه این تصویری که الان لود شد یکم صبر کن .

 

در متد  Timer_NextAd_Tick هم گفتیم بیا اول تایمر رو غیرفعال کن که دوباره لود نکنی بدبخت شیم ( ارل نفرینمون نکنه صلوات!!:biggrin1: )

بعدشم به تعداد عکس های لود شده یکی اضافه کردیم و بعدشم گفتیم بیا دوباره عکس رو دانلود کن ولی این دفعه عکس دوم ( چون به مقدار Count یکی اضافه شده )

اون شرط هم واس اینه که یه وقت تعداد عکس های دانلود شده بیشتر از تعداد عکس های اصلی نشه :shout:

 

آخ دستم :nea:

  • پسندیدم 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط FoRI
      سلام
      دوستان بنده میخواهم که از آندروید یک مقداری را پست کنم و در دیتابیس جستجو کنم و نتایج را بهمراه لیمیت در آندروید دریافت کنم کدهای زیادی استفاده کردم و کوئری مناسبی پیدا نکردم که نتیجه بده
      لطفا راهنمایی کنید یا نمونه مورد نظر بزارید و ترجیحا جیسون باشه
    • توسط vistamobile
      سلام.من محصولات فروشگاه رو دیدم. میخوام یه آپ انلاین بسازم که کاربر توش بتونه دیتابیس انلاین رو ببینه. بعد بتونه به دیتابیس بفرسته و خودم متن رو ببینم و تایید کردم بدم به دیتا بیس انلاین. میخوام اپ آگهی اجاره و فروش خونه بسازم به سفارش مشتری. مشتری هم بتونه محصولاتی که دادم به دیتا بیس رو بیبینه (فقط متن چون شهرمون کوچیکه ادرس بدی همه بلدن) . ارسال متن به سرور از برنامه رو بلدم . میدونم چجوری تو txt ذخیرش کنه. فراخونیشم بلدم ولی خیلی غیر حرفه ای هستش. 
      لپ کلام اینکه من دو تا دیتابیس  میخوام بزنم. یکی کاربر ارسال کنه به دیتابیس انلاین و دیگری اگر مورد تایید خودم بود بدم به دیتا بیس انلاین دومی و کاربر بتونه تو آپ ببینه. کدوم محصول مناسبه  
    • توسط reza_nazi48
      سلام من برنامه را با b4a نوشتم. در یکی از لایه ها، مقداری بدست می آید که می خواهم مقدارش را به لایه دیگری بفرستم. کد دستوری برای اینکه بتوانم مقدار یک متغییر را از یک اکتیویتی به اکتیویتی دیگر بفرستم چیست؟ با تشکر
    • توسط 456danial123
      با سلام خسته نباشید من یه قطعه سورس دیتابیس انلاین با محیط پر قدرت بیسیک 4 اندروید برای شما تهیه کردم که در هیچ جا نمیتوانی اموزششو پیدا کنید در همین جا هم از اساتید و کاربران انجمن تشکر میکنم که خیلی کمک کردن و قابل ذکر است باید بگم کدها شباهت زیادی با دیتابیس محلی یا همان دیتابیس افلاین دارد متمانم خیلی خوشحالتون میکنه
      قابلیت ها
      کدهای کوتاه و مرتب و قابل فهم جستجو پیشرفته که همه تبهای جدولتون رو جستجو میکنه مثلا id ,name وغیره تفکیک رفرش برعکس خواندن ایتمها مثلا از 10 به 0 استفاده از اسکرول ویو  فعال بودن کلیکی ایتم ها  خواندن ننوشته های !@#﷼٪^÷×)(ـ+\{} و انگلیسی و فارسی  دیالوگ برای رفرش یا اجرای برنامه ارسال پست نوشته و عکس حذف ایتمها و غیره ...
      پیش نمایش

      در اینجا بگم من از هاست استفاده نکردم از شبیه ساز زمپ استفاده کردم و اگر هم از محیطه زمپ یا هاست اشنایی نداری میتونید یه سرج کوتاه کنید اموزش هایی زیادی در این مورد پیدا کنید
      سورس دیتابیس انلاین همراه با فایل php
      کتابخانه  Httputlis2 و JSON و پیکاسو هم تیک بزنید 
      نام دیتابیستون رو dbb و نام جدولتون رو dbb1 و نام ردیفتون id , name , link بذارید
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×