رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

marius    0

گروه دانشجو

با سلام 

میخوام یه اسلایدر انلاین بسازم. هیچکدوم از مثالها و نمونه های موجود در سایت هم به کارم نیومد

میخوام لینک رو از دیتا بیس بگیره و به مدت مثلا 5 ثانیه نشون بده و بعد بره لینک بعدی

مشکلم اینجاست که چجوری لینک ها رو بدم به پیکاسو و هر سه رو دانلود بکنه بصورت لیست وار. وقتی لیست رو میگیره تا بیاد لود بکنه تایم بعدی میرسه و نمیتونه لود بکنه

ممنون میشم کمکم کنید

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شهریار شریعتی    512

دپارتمان سرپرست

در 19 ساعت قبل، marius گفته است :

با سلام 

میخوام یه اسلایدر انلاین بسازم. هیچکدوم از مثالها و نمونه های موجود در سایت هم به کارم نیومد

میخوام لینک رو از دیتا بیس بگیره و به مدت مثلا 5 ثانیه نشون بده و بعد بره لینک بعدی

مشکلم اینجاست که چجوری لینک ها رو بدم به پیکاسو و هر سه رو دانلود بکنه بصورت لیست وار. وقتی لیست رو میگیره تا بیاد لود بکنه تایم بعدی میرسه و نمیتونه لود بکنه

ممنون میشم کمکم کنید

 

 

 

درود

متغیر های زیر رو در Globals تعریف کنید :

	Dim count As Int = 0
	Dim ads As Map
	Dim Timer_NextAd As Timer

count برای شمردن تعداد تصاویر دانلود شده که بزارید صفر بمونه

ads یک مپ برای لیست لینک ها

Timer_NextAd یک تایمر که برای مکث واسه هر عکس نیاز دارید

کد های زیر رو در Activity_Create بنویسید :

Timer_NextAd.Initialize("Timer_NextAd",5000)
	
	ads.Initialize
	ads.Put("img1","http://img1.png")
	ads.Put("img2","http://img2.png")
	ads.Put("img3","http://img3.png")
	
	Download(ads.GetValueAt(count))

بعد از دادن زمان دلخواه به تایمر ؛ لینک عکس هاتون رو در مپ به صورت بالا اضافه کنید .

بعد هم با استفاده از متد Download که در ادامه خودمون میسازمیش اومدیم لینک اول رو دانلود کردیم ( وقتی Count برابر با 0 باشه ؛ مقدار برگشتی از مپ میشه آیتم اول )

این متد هارو اضافه کنید :

Sub Download(link As String)
	Dim picasso As Picasso
	Dim target As DefaultTarget
	target.Initialize("imgDownloaded",link)
	
	picasso.Initialize
	picasso.LoadUrl(link).IntoTarget(target)
End Sub

Sub imgDownloaded_Success(Bitmap1 As Bitmap, Tag As Object)
	Log("Downloaded This Url : "&Tag)
	
	Timer_NextAd.Enabled = True
End Sub

Sub Timer_NextAd_Tick
	Timer_NextAd.Enabled = False
	count = count + 1
	If ads.Size > count  Then
		Download(ads.GetValueAt(count))
	End If
End Sub

در متد Download اومدیم لینک رو گرفتیم و شروع کردیم به دانلود و این بار به جای لود مستقیم عکس در ایمیج ویو ؛ اومدیم اون رو فرستادیم به یک ایونت دیگه

خب در متد imgDownloaded_Success که موفقیت آمیز بودن دانلود رو خبر میده اول از همه لینکی که دانلود شده رو لاگ کردیم . در اینجا میتونید از Bitmap برگشته شده هرطوری که میخواید استفاده کنید و من دیگه کدی واسش ننوشتم .

و حالا گفتیم بیا واسه این تصویری که الان لود شد یکم صبر کن .

 

در متد  Timer_NextAd_Tick هم گفتیم بیا اول تایمر رو غیرفعال کن که دوباره لود نکنی بدبخت شیم ( ارل نفرینمون نکنه صلوات!!:biggrin1: )

بعدشم به تعداد عکس های لود شده یکی اضافه کردیم و بعدشم گفتیم بیا دوباره عکس رو دانلود کن ولی این دفعه عکس دوم ( چون به مقدار Count یکی اضافه شده )

اون شرط هم واس اینه که یه وقت تعداد عکس های دانلود شده بیشتر از تعداد عکس های اصلی نشه :shout:

 

آخ دستم :nea:

  • پسندیدم 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط graphicomid
      با سلام و احترام به اساتید بزرگوار سایت انسور سینتر
      من یک دیتابیس دارم متشکل از id , link  که در قسمت  link آدرس لینک عکس قرارداد دادم
      الان میخوام لینک ها را فراخوانی کنم و بصورت اسلاید عکس در برنامه فراخوانی شوند مثل نرم افزار بازار یا مارکت که  اگر هر وقت بخوام لینک عکس جدید اضاف کنم یا تغییر بدم لینک قبلی بصورت خودکار در برنامه عکس جدید اضافه یا عوض بشه لذا نمیدونم چطور این لینک ها را فراخوانی کنم
      البته دستوراتی که نوشتم بشرح ذیل است ولی متاسفانه با ارور مواجه میشم از اساتید محترم تقاضای کمک و راهنمایی دارم
      با تشکر
      دستورات
      Sub Process_Globals Dim sssss() As String Dim joda() As String End Sub Sub Globals Dim Slider As Slider Dim sliiider As HttpJob 'Dim imSlider As ImageSlider Private img As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") sliiider.Initialize("sliiider",Me) sliiider.Download("http://192.168.0.119/administrator/slider.php") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "sliiider" Then Dim rep As String rep = job.GetString Dim first() As String = Regex.Split("<br>",rep) For i = 0 To first.Length-1 Dim joda() As String = Regex.Split("#",first(i)) Dim links As Map links.Initialize Slider.Initialize("Slider") Activity.AddView(Slider,0dip,0dip,100%x,40%y) Slider.AddSlide("1", sssss(1)) ' وقتی که اجرا میکنم از اینجا ارور میگیره Slider.AddSlide("2", sssss(2)) Slider.AddSlide("3", sssss(3)) Slider.AddSlide("4", sssss(4)) Dim filelist As List = File.ListFiles(File.DirDefaultExternal ) For Each fi As String In filelist Dim path As String =File.Combine(File.DirDefaultExternal , fi) If fi.LastIndexOf (".JPG")>0 Or fi.LastIndexOf (".png")>0 Then Slider.AddSlide(fi , "file:" & path ) End If Next Slider.SetTransition(Slider.SLIDER_TRANSITION_Fade) Slider.Delay=5000 Slider.Start CallSubDelayed2(ImageDownloader, "Download", links) CallSub(ImageDownloader, "ActivityIsPaused") Next End If End If End Sub  
    • توسط Hossein_A82
      درود . .
      یه سوال دارم . .
      من اگه یک برنامه در پایتون برای pc بخوام بنویسم باید چجوری محیط گرافیکی اونو طراحی کنم . .
      منظورم از محیط گرافیکی رنگ و طراحی و چیز هایی که در اونه رو میگم . . چون که پایتون هیچ امکاناتی برای طراحی اَشکال و گرافیک اون برنامه ای که میخوام بنویسم نداره . .
      از یه نفر پرسیدم گفت اونو بده به یک کسی که رشتش گرافیکه برات کارای گرفیکی برنامتو انجام میده و محیط اونو طراحی میکنه . . ولی خب یه سوال دیگه که تو ذهنمه اینه که اگه الان من برناممو کد بزنم و اونو بنویسم و بعد بدمش به طراح گرافیک حالا چطور باید بین اون کدی که زدم و اون طراحی ای که اون طرف کرده ارتباط برقرار کنم . . مثلا من تو کدم یک دکمه ی خروج از برنامه میزارم و میدمش به یک گرافیک کار تا مثلا یک ضربدر درست کنه که برای خروج از برنامس ، حالا چطور اون کد و اون دکمه خروجی که طراحی شده رو با هم مرتبط کنیم تا کاربر وقتی رو اون دکمه میزنه از برنامه خارج بشه . . ؟
      نمیدونم بهتون تونستم بفهمونم که چی میگم یا نه . . ولی اگرم فهمیده باشین شاید برای خیلی هاتون خنده دار باشه و یا خیلی کار آسونی باشه ولی خب به بزرگی خودتون ببخشین من اطلاعاتم تو پایتون کمه . . و اینم بگم که اگه با یک طراح گرافیک این کار حله من پسرخالم رشتش گرافیکه و میتونم بدمش به اون . .
    • توسط FoRI
      سلام
      دوستان بنده میخواهم که از آندروید یک مقداری را پست کنم و در دیتابیس جستجو کنم و نتایج را بهمراه لیمیت در آندروید دریافت کنم کدهای زیادی استفاده کردم و کوئری مناسبی پیدا نکردم که نتیجه بده
      لطفا راهنمایی کنید یا نمونه مورد نظر بزارید و ترجیحا جیسون باشه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×