رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

arastooms

ایجاد لایک برای برنامه های آنلاین ( روش استاندارد )

پست های پیشنهاد شده

arastooms    14

سلام به همه عزیزان 
و اساتید گرامی 
برای برنامه جک تلاش میکنم تا بتونم لایک و آنلایک کاربر رو روی جک ها بگیرم
از بیسیک 4 اندروید استفاده میکنم و هاست و دیتابیس آنلاین 
فرض کنیم برنامه کاربران بسیار زیادی داره و باید از روش های استاندارد استفاده کرد برای گرفتن لایک
می خاستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید روش استاندارد و منطقی این کار چی هست و برنامه های شبکه اجتماعی با کاربر های بالای 200 هزار نفر یا ...
از چه روشی و چه ساختار دیتابیسی برای گرفتن و نمایش لایک پست ها استفاده میکنند
ممنون میشم اگر سمپلی هست راهنمایی بفرمایید 
بیشتر در قسمت کد های php مشکل دارم و با ساخت دیتابیس و اتصال ان به برنامه و ارسال داده ها با جیسون و ... هیچ مشکلی ندارم 
فقط ساختار استاندارد این کار با توجه به اینکه 


هر کاربر یک آیدی منحصر به فرد داره

هر لطیفه یا پست هم یک آیدی منحصر به فرد داره

ستون های ما در دیتابیس و جدول jook هست

id

matne_jook

id_nevisande

tedad_like

برای دیتابیس لایک ها هم فعلا هیچ ایده ای ندارم تا عزیزان راهنمایی بفرمایید
با تشکر
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sourse    9

من برای اینکار از روش آپدیت php استفاده میکنم.

برای لایک دهی

یعنی توی دیتابیس یه فیلد لایک در نظر میگیرم و توسط php با کوئری آپدیت میام یدونه به عدد قبلی اضافه میکنم.

میتونی برای امنیت هم یه جدول جداگانه بسازی ای دی دستگاه رو بگیری و هنگام پست لایک شرط بذاری که اگر فلان ای دی نبود بیا اضافه کن اگه بود ک هیچ 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14
در 15 دقیقه قبل، sourse گفته است :

من برای اینکار از روش آپدیت php استفاده میکنم.

برای لایک دهی

یعنی توی دیتابیس یه فیلد لایک در نظر میگیرم و توسط php با کوئری آپدیت میام یدونه به عدد قبلی اضافه میکنم.

میتونی برای امنیت هم یه جدول جداگانه بسازی ای دی دستگاه رو بگیری و هنگام پست لایک شرط بذاری که اگر فلان ای دی نبود بیا اضافه کن اگه بود ک هیچ 

سلام و تشکر
مطمعنا باید با php ودریتابیس آنلاین کار کرد 
ولی این روش شما برای 100 تا لایک شاید جواب بده ولی وقتی 2000 تا لایک روی 500 تا پست داشته باشید این روش استاندارد نیست و کنترل آیدی یا کد دستگاه رسیده با مشکل روبرومیشه
دوستان روش استاندارد اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 15 ساعت قبل، arastooms گفته است :

سلام به همه عزیزان 
و اساتید گرامی 
برای برنامه جک تلاش میکنم تا بتونم لایک و آنلایک کاربر رو روی جک ها بگیرم
از بیسیک 4 اندروید استفاده میکنم و هاست و دیتابیس آنلاین 
فرض کنیم برنامه کاربران بسیار زیادی داره و باید از روش های استاندارد استفاده کرد برای گرفتن لایک
می خاستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید روش استاندارد و منطقی این کار چی هست و برنامه های شبکه اجتماعی با کاربر های بالای 200 هزار نفر یا ...
از چه روشی و چه ساختار دیتابیسی برای گرفتن و نمایش لایک پست ها استفاده میکنند
ممنون میشم اگر سمپلی هست راهنمایی بفرمایید 
بیشتر در قسمت کد های php مشکل دارم و با ساخت دیتابیس و اتصال ان به برنامه و ارسال داده ها با جیسون و ... هیچ مشکلی ندارم 
فقط ساختار استاندارد این کار با توجه به اینکه 


هر کاربر یک آیدی منحصر به فرد داره

هر لطیفه یا پست هم یک آیدی منحصر به فرد داره

ستون های ما در دیتابیس و جدول jook هست

id

matne_jook

id_nevisande

tedad_like

برای دیتابیس لایک ها هم فعلا هیچ ایده ای ندارم تا عزیزان راهنمایی بفرمایید
با تشکر
 

درود

من واسه برنامه های خودم که تحقیق کردم به این روش رسیدم :

شما باید به هر آیتمی که میخوای ( حالا متن باشه عکس باشه ها هرچی ) باید داخل دیتابیس یک کلید اختصاص بدی ( مثلا یه عدد رندوم که تکراری نباشه )

بعد بیای یه تیبل جداگانه واسه تمام لایک ها درست کنی و هر لایکی انجام شد در این تیبل ذخیره کنی .

وقتی هم خواستی تعداد لایک ها رو بگیری یا بفهمی کیا لایک کردن میای بر اساس اون کلیدی که اول تعریف کردی از جدول لایک ها آیتم هارو لود میکنی

مثلا این باشه تیبل آیتم هات :

mID = 1

mKey = 569824

mName = Test

mText = this is test

و تیبل دومتم این شکلی باشه :

lID = 1

lKey = 569824

lUser = ali

 

در تیبل اول یک آیتم داریم که به اون کلید و نام و متن اختصاص دادیم

در تیبل دوم هم یک لایک داریم که مختص به کلید 569824 هستش . یعنی آیتم اول تیبل اولمون . در فیلد User گفتیم فردی به نام ali این متن رو لایک کرد

 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14
در 6 ساعت قبل، شهریار شریعتی گفته است :

درود

من واسه برنامه های خودم که تحقیق کردم به این روش رسیدم :

شما باید به هر آیتمی که میخوای ( حالا متن باشه عکس باشه ها هرچی ) باید داخل دیتابیس یک کلید اختصاص بدی ( مثلا یه عدد رندوم که تکراری نباشه )

بعد بیای یه تیبل جداگانه واسه تمام لایک ها درست کنی و هر لایکی انجام شد در این تیبل ذخیره کنی .

وقتی هم خواستی تعداد لایک ها رو بگیری یا بفهمی کیا لایک کردن میای بر اساس اون کلیدی که اول تعریف کردی از جدول لایک ها آیتم هارو لود میکنی

مثلا این باشه تیبل آیتم هات :

mID = 1

mKey = 569824

mName = Test

mText = this is test

و تیبل دومتم این شکلی باشه :

lID = 1

lKey = 569824

lUser = ali

 

در تیبل اول یک آیتم داریم که به اون کلید و نام و متن اختصاص دادیم

در تیبل دوم هم یک لایک داریم که مختص به کلید 569824 هستش . یعنی آیتم اول تیبل اولمون . در فیلد User گفتیم فردی به نام ali این متن رو لایک کرد

 

سلام درود به شما دوست عزیز 
من همین فرمان شما رو پیاده کردم ولی الان با php نمیتونم داده ها رو از هر دو جدول بگیرم 
ببینید فرض کنید که همین یوزر ali برنامه ر بسته و رفته بیرون

خوب بعد از 3 روز برنامه رو باز میکنه 

باید داده ها لود بشه و از هاست گرفته بشه و به کاربر نشون داده بشه درسته ؟؟

و باید پست هایی رو که لایک کرده مثل همین پست که آیدی 569824 داره رو وقتی به برنامه ارسال میکنیم بگیم بالایک بفرسته که اونجا بفهمیم چراغ لایک رو روشن نمایش بدیم

حالا من دقیقا اینجا هر کاری میکنم نمیتونم داده ها رو هماهنگ از 2 تا دیتابیس بگیرم و ارسال کنم 
چه طور میتونم این کار رو انجام بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 30 اردیبهشت 1396 در 19:16، arastooms گفته است :

سلام درود به شما دوست عزیز 
من همین فرمان شما رو پیاده کردم ولی الان با php نمیتونم داده ها رو از هر دو جدول بگیرم 
ببینید فرض کنید که همین یوزر ali برنامه ر بسته و رفته بیرون

خوب بعد از 3 روز برنامه رو باز میکنه 

باید داده ها لود بشه و از هاست گرفته بشه و به کاربر نشون داده بشه درسته ؟؟

و باید پست هایی رو که لایک کرده مثل همین پست که آیدی 569824 داره رو وقتی به برنامه ارسال میکنیم بگیم بالایک بفرسته که اونجا بفهمیم چراغ لایک رو روشن نمایش بدیم

حالا من دقیقا اینجا هر کاری میکنم نمیتونم داده ها رو هماهنگ از 2 تا دیتابیس بگیرم و ارسال کنم 
چه طور میتونم این کار رو انجام بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

 

ببینید این کدی که من گفتم برای اطلاع دادن به کاربر نیست .

شما اگر قصد اطلاع دادن به کاربر رو دارید باید از دیتابیس های RealTime استفاده کنید و کلا این طرز دیتابیس رو فراموش کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14

س

در در 22 خرداد 1396 در 11:31، شهریار شریعتی گفته است :

 

ببینید این کدی که من گفتم برای اطلاع دادن به کاربر نیست .

شما اگر قصد اطلاع دادن به کاربر رو دارید باید از دیتابیس های RealTime استفاده کنید و کلا این طرز دیتابیس رو فراموش کنید

سلام ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید 
یا اگر ممکن هست نمونه آموزشی این مبحث رو در انجمن قرار بدید
با توجه به اینکه مطالب خیلی مفیدی در انجمن وجود داره ممنون میشم این مطلب رو هم به آموزش ها اضافه بفرمایید 
با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 18 تیر 1396 در 12:45، arastooms گفته است :

س

سلام ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید 
یا اگر ممکن هست نمونه آموزشی این مبحث رو در انجمن قرار بدید
با توجه به اینکه مطالب خیلی مفیدی در انجمن وجود داره ممنون میشم این مطلب رو هم به آموزش ها اضافه بفرمایید 
با تشکر

با استفاده از سوکت نویسی میشه برنامه RealTime ساخت . البته گوگل لطف کرده زحمت برنامه نویسارو کاهش داده و دیتابیس RealTime رو برای برنامه نویسا قرار داده . با لطف بعدیش اومد اونو واسه ایران تحریم کرد ( قربون گوگل برم من:aggressive: )

 

سعی میکنم یه مثال ساده رو آموزش بدم و بزارم تو انجمن تا همه استفاده کنن

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14

سلام جناب شریعتی 
ممکنه سمپلی رو که فرمودید لطف کنید و قرار بدید 
فکر میکنم خوبه که با لطف شما دانش برنامه نویسی اعضا و دوستانی مثل من افزایش پیدا کنه و به روز باشه 
محبت میکنید اگر وقت داشته باشید این لطف رو انجام بدید
با تشکر

در در 19 تیر 1396 در 01:52، شهریار شریعتی گفته است :

با استفاده از سوکت نویسی میشه برنامه RealTime ساخت . البته گوگل لطف کرده زحمت برنامه نویسارو کاهش داده و دیتابیس RealTime رو برای برنامه نویسا قرار داده . با لطف بعدیش اومد اونو واسه ایران تحریم کرد ( قربون گوگل برم من:aggressive: )

 

سعی میکنم یه مثال ساده رو آموزش بدم و بزارم تو انجمن تا همه استفاده کنن

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14
در در 19 تیر 1396 در 10:52، شهریار شریعتی گفته است :

با استفاده از سوکت نویسی میشه برنامه RealTime ساخت . البته گوگل لطف کرده زحمت برنامه نویسارو کاهش داده و دیتابیس RealTime رو برای برنامه نویسا قرار داده . با لطف بعدیش اومد اونو واسه ایران تحریم کرد ( قربون گوگل برم من:aggressive: )

 

سعی میکنم یه مثال ساده رو آموزش بدم و بزارم تو انجمن تا همه استفاده کنن

سلام ممکنه بفرمایید و یا راهنمایی کنید چه طور میشه این کار رو انجام داد و از دیتابیس های ریل تایم استفاده کرد؟
با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezar4950
      سلام دوستان
      چه جوری میشه یه برنامه ساخت که بشود از طریق نقطه اتصال فایل و برنامه ارسال کرد
      با پلتفرم b4a
    • توسط re za
      به نام خدا.
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن.
      سیستم مدیریت محتوای وردپرس دائم در حال بروز رسانی است و همین امر سبب اعتماد افراد به آن می شود. زیرا مدام در پی رفع مشکلات نسخه های قبلی وردپرس هستند و نسخه ی جدیدی همراه با امکانات بهتر ارائه می کنند.
      در نسخه ی جدید که همان نسخه ی ۴٫۴٫۱ است، حدود ۵۲ باگ رفع شده و مواردی که باعث آسیب پذیر شدن وردپرس می شد و آن را تهدید می کرد، حل شد.
      تیم قدرتمند وردپرس در روز چهارشنبه موفق به ارتقای وردپرس به نسخه ی ۴٫۴٫۱ شدند و اکیدا به کاربران توصیه می کنند تا وردپرس خود را به این نسخه بروز رسانی کنند تا مشکلات نسخه های قبلی در آن رفع شود. طبق گفته ی آن ها:
      این نسخه بسیار ایمن تر از نسخه های قبلی وردپرس می باشد و امنیت آن به شدت افزایش یافته است به همین دلیل پیشنهاد می کنیم تا سریعا سایت خود را بروز رسانی کنید. در نسخه ی ۴٫۴ و نسخه های قبلی به علت وجود داشتن مشکل Cross-site وردپرس دچار آسیب پذیری شده بود.
       
      (Cross-site نوعی از آسیب پذیری امنیتی در سیستم به حساب می آید که در نرم افزارهای تحت وب قابل رویت است. این آسیب پذیری به صورت حمله ای از سمت افرادی است که به قصد حمله از وبسایت شما بازدید می کنند.)
      شما می توانید این نسخه از وردپرس را از wordpress.org به صورت انگلیسی و از wp-persian.com به صورت نسخه ی فارسی دریافت کنید و یا اینکه به صورت اتوماتیک از وبسایت وردپرسی خود بروز رسانی و نصب نمایید.
      تذکر :
      این نسخه به تازگی بروز رسانی شده و به همین علت هنوز در وردپرس فارسی موجود نیست. تا چند روز آتی حتما نسخه ی ۴٫۴٫۱ وردپرس فارسی نیز قرار داده می شود.
    • توسط شایان آباد
      به نام خدا.
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی.
      با اموزش تبدیل فرمت های py به exe با من همراه هستید که در این اموزش یاد خواهید گرفت که چگونه برنامه هایی که با پایتون ساخته میشن رو روی ویندوز با فرمت اجرایی ویندوز باز و استفاده کنید.
      نرم افزار cmd را باز کنید (کنسول - Command Prompt) به دایرکتوری اسکریپت پایتون برید (محل نصب پایتون) ، برای مثال : D:\Program Files\Python\Python35-32\Scripts
      بعد از اینکه دستورات بالا را در خط فرمان وارد کردید دستور زیر را برای نصب pyinstaller ارسال کنید. pip install pyinstaller
      فایلی که خروجی شما در به زبان پایتون هست py. را به محل اسکریپت پایتون انتقال بدید. دوباره طبق دستور اول به دایرکتوری اسکریپ با خط فرمان برید.
      بعد از اینکه فایل خودتون رو کپی کردید در دایرکتوری اسکریپت ، و با خط فرمان رفتید به بخش اسکریپت دستور زیر را وارد کنید. pyinstaller --onefile filename.py --onefile اگر با متن زیر مواجه شدید یعنی به موفقیت انجام شد ولی اگر اروری دریافت کردید بدونید که یک جای کار رو اشتباه رفتید.
       
       
      موفق باشید.
    • توسط Mehdi_Abn
      سلام عرض ادب خدمت دوستان من برای اولین بار میخوام یه فروشگاه آنلاین بسازم اما نمیدونم باید چطوری عکس و محتویات کالا را از  توی هاست دریافت کرد و نمایشی داد توی مولتی پنل!
      کسی آموزشی یا سورسی اگه داره لطفا در اختیار من بزاری ممنون! 
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×