رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پست های پیشنهاد شده

seyed_27    10

بسمه تعالی

با سلام خدمت اساتید محترم

معادل کد php ذیل در b4a چیه

if (is_array($keys)){
                  $post_fields = set_Keyboard(2,$keys,$post_fields);
                }


 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 25 دقیقه قبل، seyed_27 گفته است :

$post_fields = set_Keyboard(2,$keys,$post_fields);

معادلشو نمیدونم ولی این دستور اگه توی php شما کارایی داره و کار میکنه شما الان دوتا فیلد داری که باید گت یا پست کنی بنظرم چون متغییر هاتو نزاشتی از چه نوعی هستش

میتونی از طرف b4a به متغییر های keys و post_filesds مقداری بدی و اونو اکزکیوت کنیشون که توسط کتابخانه های مختلف از جمله کلاس httpjob میتونی این کارو انجام بدی

 

____________

 

مثلاً میتونی مقدار keys رو دریافت کنی و بعد شرط بزاری که داخلش چیزی هست یا نه

if keys <> null then

این جا هم اون دوتا مقدارو پست کنی

.....

end if

 

ویرایش شده در توسط محمد رشوند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ارسال شده در (ویرایش شده)
seyed_27    10

یه کد php دارم جهت ارسال فایل در تلگرام

دارم تبدیلش میکنم به b4a

این کد php کار میکنه اما میخوام تو b4a بنویسمش

یه نگاهی بهش بندازید:






function sendDoc($to,$filePath,$caption = '',$keys = '') {
	$url = API_URL . "sendDocument?chat_id=" . $to ;
	$post_fields = array(
		'chat_id'   => $to,
		'document' => new CURLFile(realpath($filePath)),
		'caption' => $caption
		);
	if (is_array($keys)){
                	$post_fields = set_Keyboard(2,$keys,$post_fields);
                }
	$ch = curl_init();
	curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array(
		"Content-Type:multipart/form-data"
		));
	curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_fields);
	$output = json_decode(curl_exec($ch), true);
	if (array_key_exists("reply_markup",$post_fields)){
    		setOutMsgID($output['message_id'],$to);
	}
	return $output["result"];
}


و خیلی راحت میتونم بهش مقدار بدم

با دستور ذیل:

sendDoc(Chat_id,"tmp/".$name,"نام فايل: ".$_FILES["myFile"]["name"]);
echo $result["message_id"];

معادلش در b4a تغریبا میشه این

اما نمیدونم چرا کار نمی کنه:

Sub Send_file2(chat_id As String,caption As String)
	Dim files As List
	Dim Filename1,Filename2 As String
	files.Initialize
               
	Dim FD As FileData
	FD.Initialize
	FD.Dir = File.DirInternal
	FD.FileName = "2.png"

	FD.KeyName = ""
	FD.ContentType = "multipart/form-data"
	files.Add(FD)
	Log(files)


	Dim NV As Map
	NV.Initialize

	
		NV.Put("chat_id", chat_id)
	    NV.Put("caption", caption)



	'Start the Upload
	Dim req As HttpRequest

	req=MultipartPost.CreatePostRequest("https://api.telegram.org/bot"&bot_token&"/sendDocument",NV,files)
	
	hc.Execute(req, 1)

	
	
End Sub


 

ویرایش شده در توسط seyed_27

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

@seyed_27 مرحبا

خب کداتو دیدم

فانکشن به درستی در php کار میکنم خودمم تستش کردم

شما یه کاری باید انجام بدید فایلی که انتخاب میکنید رو اول باید اپلودش کنید به یک مسیر مشخص داخل هاستتون چون نمیشه از این طریق بیاد فایل رو از حافظه گوشی بگیره و بفرسته به php و بیاد اون فایل رو پردازش کنه و بفرسته به ربات

وقتی فایل یا فایل ها اپلود شد و اپلود به اتمام رسید شما اون موقع میاید از یو ار ال مورد نظرتون کوئری میگیرید که اون فایل های داخل اون مسیر مشخص تو هاست رو به ربات بفرسته اینطوری بنظرم هم استاندارد تره هم اینکه شدنیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
seyed_27    10
در 10 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است :

@seyed_27 مرحبا

خب کداتو دیدم

فانکشن به درستی در php کار میکنم خودمم تستش کردم

شما یه کاری باید انجام بدید فایلی که انتخاب میکنید رو اول باید اپلودش کنید به یک مسیر مشخص داخل هاستتون چون نمیشه از این طریق بیاد فایل رو از حافظه گوشی بگیره و بفرسته به php و بیاد اون فایل رو پردازش کنه و بفرسته به ربات

وقتی فایل یا فایل ها اپلود شد و اپلود به اتمام رسید شما اون موقع میاید از یو ار ال مورد نظرتون کوئری میگیرید که اون فایل های داخل اون مسیر مشخص تو هاست رو به ربات بفرسته اینطوری بنظرم هم استاندارد تره هم اینکه شدنیه

بزرگوار

با کد php فوق فایلهایی که به هاست میفرستم رو به سمت ربات می فرستم

اما میخوام این واسطه رو حذف کنم

یعنی هاست نباشه

بطور مستقیم از گوشی به ربات بفرستم

این امکان وجود داره؟

با کدهای جاوا میشه اینکار رو کرد

اما در b4a گیر میده
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahdiMohamadi
      سلام ودرود خدمت شما عزیزان بنده یه مشکلی دارم  که وقتی میخوام از پروکسی استفاده کنم داخل برنامه ارور میده بهم امکان هستش کمک کنید باتشکر 

    • توسط developj
      سلام
      میخواستم ببینم چجوری دو دستگاه اندرویدی را به متصل و اطلاعات متنی را رد و بدل کنم با بلوتوث در برنامه نویسی اندروید در محیط اندروید استودیو؟
    • توسط mohamadaliapp
      سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه یه دکمه گذاشت ک بعد از اینکه کاربر یه مقداری توی لیست ویو پایین میره با زدن اون دکمه لیست ویو بپره ب ایتم اول.ممنون میشم کمک کنید نمیدونم برای این کار باید چیو سرچ کنم
    • توسط ahmad_ah
      با سلام خدمت دوستان
      بنده یه سورس دارم که تحت وب و اندروید هستش اپلیکیشن توی محیط اندروید استدیو توسعه پیدا کرده می خوام بجای ثبت نام با ایمیل شماره موبایل باشه کسی می تونه این کار رو برام انجام بده؟
      هزینه اش زیر 100هزار تومن باشه لطفاکسی این کار براش امکان داره همینجا پیام بده بنده 24 ساعته آنلاینم
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×