رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

b4a2017    0

گروه دانشجو

سلام دوستان . آیا امکانش هست راهنمایی کنید که چطوری باید از دستور StartActivity در Class ها استفاده کرد ؟ ( برای اجرای یک اینتنت ) 

برای مثال کد زیر توی Class جواب نمیده و برنامه ارور میده :

Dim i1 As Intent
i1.Initialize(i1.ACTION_VIEW,"https://learn-net.ir")
StartActivity(i1)

با تشکر .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

درود بر شما

الان این کدی که شما نوشتی هیچ مشکلی نداره

لطفا واضح تر بفرمایید مشکل شما چی هست تا راهنمایی کنم

موفق بشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
b4a2017    0

گروه دانشجو

سلام . منظورم اینه که چطوری باید یک اینتنت را در class اجرا کرد ( برای ساخت کتابخانه ) مثلا من میخوام یک کتابخانه بسازم که یک لینک را باز کنه :

Sub OpenUrl(url As String)
	Private i As Intent
	i.Initialize(i.ACTION_VIEW,url)
	StartActivity(i)
End Sub

و مثلا کاربر با استفاده از دستور OpenUrl("https://learn-net.ir) بتونه از این قابلیت استفاده کنه . ولی برنامه ارور میده و توی انجمن b4x هم جستجو کردم نتیجه ای پیدا نکردم .

چند جای دیگه هم پرسیدم گفتند که باید اینطوری باشه :

Sub OpenUrl(url As String) As Intent
	Private i As Intent
	i.Initialize(i.ACTION_VIEW,url)
	Return i
End Sub

برای برای استفاده این کد باید از دستور StartActivity استفاده کرد :

StartActivity(OpenUrl("https://learn-net.ir"))

ولی من نمیخوام اینطوری باشه . 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
b4a2017    0

گروه دانشجو

در 4 ساعت قبل، amir82 گفته است :

متن ارور رو بدید لطفا

2017_09_30_081336.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
fghdfg    2

گروه دانشجو

کلاس رو اینشیالایز نکردید. به خاطر همین contex برای استارت اکتیویتی گرفته نمیشه. به شکل زیر بنویسید

dim t as test
t.initialize
t.open....

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
b4a2017    0

گروه دانشجو

در 1 ساعت قبل، fghdfg گفته است :

کلاس رو اینشیالایز نکردید. به خاطر همین contex برای استارت اکتیویتی گرفته نمیشه. به شکل زیر بنویسید

خیلی ممنون . مشکل حل شد 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط beniamine
      سلام دوستان چطوری میشه در ربات تلگرام جوین اجباری قرار داد برای کانال؟
      با استفاده از سی شارپ
    • توسط Javad25564
      سلام.من یه باتن میخوام بزارم تا باتنو ولیک میکنم یه متنی را به شماره ای که از قبل کد نویسی کردیم بفرسه.میدونم از کتابخانه phoneباید استفاده کرد.ولی هر کاری میکنم برنامه باز میشه.ولی وقتی باتن را کلیک میکنم متوقف میشه.چهارتا خط که بیشتر نیست
    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×