رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

محراب مسعودپی    3

گروه ویژه

سلام دوستان خسته نباشید

کسی تا حالا ربات پیام رسان با #c نوشته؟

می خوام بدونم چجوری دکمه برگشت رو تعربف میکنید چون ما می گیم اگه دکمه سلام فرستاد فلان کار کن اما دکمه برگشت تو تمام قسمت ها یه شکله چجوری میگید اگه تو صفحه 2 بود برگشت زد بره 1 اگه تو 5 بود بره 4 مثلا

 

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Professor    192

پاسخگو و راهنما

ارسال شده در (ویرایش شده)

باعرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز, روش های زیادی برا این کار هستن. که اینجا به دوتا از روش ها اشاره خواهد کرد.

 

روش اول:

استفاده از list و class 
خب یه کلس درست میکنیم که دارای دو متغیر عددی یکی برای پیج دیگری برای آیدی, ایدی و پیج رو درون آن ذخیره میکنیم و از آن لود میکنم.

 

مثال:

List<Userspage> users = new List<Userspage>();
class Userspage
{
    public long userid, userpage;
    public Userspage(long Userid)
    {
        userid = Userid;
        userpage = 0;
    }
}
int GetUserSlot(long userid)
{
    int len = users.Count;
    for(int i = 0; i < len; i++)
    {
        if(users[i].userid == userid)
        {
            return i;
        }
    }
    users.Add(new Userspage(userid));
    return users.Count - 1;
}

// later
int userid = GetUserSlot(bot.chat_id);
users[userid].userpage // daray page user

 

روش دوم استفاده از namevaluecollection موجود در System.Collections.Specialized.

 

مثال:

NameValueCollection users = new NameValueCollection();
if(users[bot.chat_id] == null)
{
    users[bot.chat_id] = "0";
}
else
{
    int userpage = int.Parse(users[bot.chat_id]);
}

برای افزایش دادن مقدار / عدد صفحه:

int value = int.Parse(users[bot.chat_id]);
users[bot.chat_id] = (value++).ToString();

 

ویرایش شده در توسط Professor
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
محراب مسعودپی    3

گروه ویژه

در در 12 مهر 1396 در 12:50، Professor گفته است :

باعرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز, روش های زیادی برا این کار هستن. که اینجا به دوتا از روش ها اشاره خواهد کرد.

 

روش اول:

استفاده از list و class 
خب یه کلس درست میکنیم که دارای دو متغیر عددی یکی برای پیج دیگری برای آیدی, ایدی و پیج رو درون آن ذخیره میکنیم و از آن لود میکنم.

 

مثال:


List<Userspage> users = new List<Userspage>();
class Userspage
{
    public long userid, userpage;
    public Userspage(long Userid)
    {
        userid = Userid;
        userpage = 0;
    }
}
int GetUserSlot(long userid)
{
    int len = users.Count;
    for(int i = 0; i < len; i++)
    {
        if(users[i].userid == userid)
        {
            return i;
        }
    }
    users.Add(new Userspage(userid));
    return users.Count - 1;
}

// later
int userid = GetUserSlot(bot.chat_id);
users[userid].userpage // daray page user

 

روش دوم استفاده از namevaluecollection موجود در System.Collections.Specialized.

 

مثال:


NameValueCollection users = new NameValueCollection();
if(users[bot.chat_id] == null)
{
    users[bot.chat_id] = "0";
}
else
{
    int userpage = int.Parse(users[bot.chat_id]);
}

برای افزایش دادن مقدار / عدد صفحه:


int value = int.Parse(users[bot.chat_id]);
users[bot.chat_id] = (value++).ToString();

خسته نباشید خیلی ممنون عالی بود خیلی سر این موضوع گیر بودم خیلی ممنون

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdi.sm
      سلام خدمت اساتید کسی با ViewType کتابخونهhitex_recyclerviewکار کرده؟ یه راهنمایی میخوام من یه ناوبار شبیه این ساختم حالا میخوام رو هر ایتم ناوبار کلیک شده اطلاعات مربوط به همون قسمت رو نمایش بده تو یه اکتیویتی همه ایناها انجام بشه با چند اداپتر ممنون میشم کسی کار کرده راهنمایی کنه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط yuone
      با سلام فرض کنید که من یک webview دارم و یک url را در آن لود کردم خوب می خوام هم درون webview وقتی روی لینکی کلیک کردم و صفحه جدید لود شد در webview بتونم آدرس اون صفحه را بدست آورم ؟
      با sub overrideUrl مربوط به webview هم نتونستم کارکنم اصلا در زمان اجرا خوانده نمی شه
    • توسط sajadspeed
      با عرض سلام و خسته نباشید، من هم روی اکانت ادمین بایوسم و هم روی اکانت یوزرم یه پسورد واحد گذاشتم الان هم وقتی پسوردم میزنم با اکانت یوزر بالا میاد، و نمیدونم حالا چطوری با اکانت ادمینم وارد صفحه بایوسم شوم.
      مدل لپ تاپم: lenovo B51
      با تشکر
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×