رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

macho2002    8

گروه دانشجو

سلام

ببخشید که بعد از چند وقت دوباره مزاحم شدم، ممنون میشم کمکم کنید:

ببینید من یک اپلیکیشن آموزشی درست کردم. بعد قصد دارم چند درس مثلا 3 درس از 10 درس رایگان باشه. ولی بقیه 7 درس پولی باشه.

اگه برای هر درس یه کلاس جاوا در نظر بگیرم به نام های :

Dars1.java , Dars2.java , ... , Dars10.java

در حالت عادی برای سه درس اینطوریه:

Intent dars1= new Intent(getApplicationContext(),Dars1.class);
startActivity(dars1);

Intent dars2= new Intent(getApplicationContext(),Dars2.class);
startActivity(dars2);

Intent dars3= new Intent(getApplicationContext(),Dars3.class);
startActivity(dars3);

خوب الان کاربر می خواد 7 درس دیگه رو هم بخره. 

الان بنده خدا اومد با زرین پال  خرید رو انجام داد. و پول رفت به حسابم:

توی کلاس برگشتی اگه مثلا نتیجه برگشتی 1 بود یعنی درست انجام شده. اگه 2 بود انجام نشده. (مثال زدم)

 

حالا اگه 1 بود، بهتره که همون طور که دوست عزیزمون گفتن یه فایل تکست ساخته بشه؟ و همیشه وقتی برنامه بالا میاد بررسی کنه که اگه موجود بود، دسترسی نسخه طلایی رو بهش بدیم؟ 

سوال اول: آیا این روش امن هست؟ یه جایی خوندم که اگه نمی دونم تو حافظه internal باشه یا چیز دیگه، کاربر می تونه اذیت کنه. اگه این روش امن هست، لطفا بگید که چطور باید طوری ایجاد کنیم که قابل هک نباشه...

 

سوال دوم: حالا اگه روش بالا مورد قبول شما بود، چطور باید بررسی بشه؟

 

سوال سوم: بعد اینکه بررسی شد باید از Intent استفاده کنیم؟ یا چیز دیگه ای؟

 

بخشید که وقتتون رو گرفتم خیلی ممنون میشم که جوابم رو بدین واقعا احتیاج دارم...

التماس دعا. یاعلی...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hharddy    36

گروه دانشجو

فایل و کاربر میتونه ادیت کنه و بدون خرید از نسخه کامل برنامه استفاده کنه. بهتره حداقل از دیتابیس استفاده کنید که کاربر به راحتی دسترسی نداشته باشه.

امن ترین راه واسه پرداخت اینه که دیتابیس انلاین داشته باشید کاربر وقتی میخواد پرداخت انجام بده یک توکن داخل دیتابیس ذخیره بشه بعد از اینکه پرداخت کامل انجام شد چک کنید توکن مرحله قبلی که تولید کردید با توکن که داخل دیتابیس ذخیره کردید یکی هست یا خیر اینجوری تا حدود زیادی برنامه امن تر میشه.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
macho2002    8

گروه دانشجو

ممنون

حالا اگه بخوام از دیتابیس آفلاین استفاده کنم تا زیاد وقت نبره، باید یه دیتابیس Sqlite درست کنم بعد داخلش یه مقدار بریزم که اگر اون مقدار داخل دیتابیس بود، اپ بفهمه. درسته؟

بعد اینکه بررسی شد باید از Intent استفاده کنیم؟چطور؟

مثلا از if ها و ... که حتما بلد هستید راهنماییم کنید اگه امکانش هست...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hharddy    36

گروه دانشجو

بله از sqlite میتونید استفاده کنید

در رابطه با اینتنت دیگه بعدش هرکاری که برنامتون قرار هست انجام بده و میتونید بنویسید. حالا اینتنت یا هر چیز دیگه ای

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط beniamine
      سلام دوستان چطوری میشه در ربات تلگرام جوین اجباری قرار داد برای کانال؟
      با استفاده از سی شارپ
    • توسط Javad25564
      سلام.من یه باتن میخوام بزارم تا باتنو ولیک میکنم یه متنی را به شماره ای که از قبل کد نویسی کردیم بفرسه.میدونم از کتابخانه phoneباید استفاده کرد.ولی هر کاری میکنم برنامه باز میشه.ولی وقتی باتن را کلیک میکنم متوقف میشه.چهارتا خط که بیشتر نیست
    • توسط clik8000
      دوستان کس یسورس برنامه سفارش آنلاین غذا رو داره 
      میخوام واستم اختصاصی کنه
      @vahidabedini
      آیدی من تو تلگرامه 
      فقط قیمت معقول باشه 
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×