رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
hocein1

کم کردن حجم عکس قبل آپلود عکس با b4a

پست های پیشنهاد شده

hocein1    28

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود وقت بخیر. من عکسی رو انتخاب میکنم و با base 64 آپلودش میکنم رو دیتابیس. میخوام قبل اینک آپلود کنم حجمش رو کم کنم.

امکانش هست کد base64 رو حجمش رو کم کرد ؟ یا باید قبل کد شدن عکس حجمش کم بشه؟ 

سپاس 

کد php 

<?php

$name = $_POST['name'];
$picture = base64_to_jpeg($_POST['image'],'./sendpicture/'.$name.'_'.time().'.jpg');
echo '1';

function base64_to_jpeg($base64_string, $output_file) {
	$res = str_replace(' ', '+', $base64_string);
	$ifp = fopen($output_file, "wb"); 
	fwrite($ifp, base64_decode($res)); 
	fclose($ifp); 

	return $output_file; 
}

?>

 

ویرایش شده در توسط asabi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

در در 17 مهر 1396 در 13:18، شایان آباد گفته است :

 

چطوری استفاده کنم ازش؟ چون من بلد نیستم php 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,169

دپارتمان سرپرست

در 1 ساعت قبل، asabi گفته است :

چطوری استفاده کنم ازش؟ چون من بلد نیستم php 

درود

اول فانکشن زیر رو در کد هاتون قرار بدید

function picture_lower_size($image_adress, $save_adress)
{
    // published by mmpg.ir
 
    $max_width = 400; // max width of image (pixel)
    $max_height = 400; // max height of image (pixel)
 
    $file_type = mime_content_type($image_adress);
 
    switch ($file_type) {
    // check the file type for create resource
        case 'image/jpeg':
            $original_image = imagecreatefromjpeg($image_adress);
            break;
 
        case 'image/png':
            $original_image = imagecreatefrompng($image_adress);
            break;
 
        case 'image/gif':
            $original_image = imagecreatefromgif($image_adress);
            break;
 
        default:
            die("wrong format");
            break;
    }
 
    $dims = getimagesize($original_image);
 
    $orginalWidth = $dims[0];
    $orginalHeight = $dims[1];
 
    if ($orginalWidth > $max_width) {
    // set new width if it is large
        $thumbHeight = ($orginalHeight * $max_width) / $orginalWidth;
        $thumbWidth = $max_width;
    }
    if ($orginalHeight > $max_height) {
    // set new height if it is large
        $thumbWidth = ($orginalWidth * $max_height) / $orginalHeight;
        $thumbHeight = $max_height;
    }
 
    $thumb = imagecreatetruecolor($thumbWidth, $thumbHeight);
    imagefilledrectangle($thumb, 0, 0, $thumbWidth, $thumbHeight, 0xFFFFFF);
    imagecopyresampled($thumb, $original, 0, 0, 0, 0,
        $thumbWidth, $thumbHeight, $orginalWidth, $orginalHeight);
 
    // save the file as jpeg format
    imagejpeg($thumb, $save_adress);
 
}

حالا هر جا میخوایید حجم عکسی رو کم کنید

از کد زیر استفاده کنید

picture_lower_size(a, b);

بجای a محل عکس فعلی رو بدید و بجای b محلی که میخوایید وقتی حجمش کم شد اونجا ذخیره شه

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdi.sm
      سلام خدمت اساتید کسی با ViewType کتابخونهhitex_recyclerviewکار کرده؟ یه راهنمایی میخوام من یه ناوبار شبیه این ساختم حالا میخوام رو هر ایتم ناوبار کلیک شده اطلاعات مربوط به همون قسمت رو نمایش بده تو یه اکتیویتی همه ایناها انجام بشه با چند اداپتر ممنون میشم کسی کار کرده راهنمایی کنه

    • توسط seol
      سلام 
      دوستان میخوام فایل های برنامه در حافظه گوشی ذخیره بشه با اینکه دسترسی برای نوشتن و خوندن در حافظه خارجی رو بهش دادم ولی بازم ارور میده
      دوستان یه روش معرفی کنید که بتونم به حافظه خارجی به صورت کامل دسترسی داشته باشم
    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط yuone
      با سلام فرض کنید که من یک webview دارم و یک url را در آن لود کردم خوب می خوام هم درون webview وقتی روی لینکی کلیک کردم و صفحه جدید لود شد در webview بتونم آدرس اون صفحه را بدست آورم ؟
      با sub overrideUrl مربوط به webview هم نتونستم کارکنم اصلا در زمان اجرا خوانده نمی شه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×