رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
kammando

باز شدن مرورگر داخل وب ویو همراه آدرس بار مانند یوتیوب،اینستا،تلگرام

پست های پیشنهاد شده

kammando    0

گروه دانشجو

سلام

آیا میتونم مثل نرم افزارهای یوتیوب یا تلگرام که با کلیک روی لینک، مرورگر داخلی باز میشه و از محیط نرم افزار به محیط مرورگر نمیپره، تو نرم افزارم استفاده کنم. از وب ویو و ادیت تکست نمیتونم استفاده کنم  باید اینجوری باشه. تو بازار گیر میده،میگه باید آدرس بار داشته باشه (صفحه پرداخت)

لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود.

منظورتون رو متوجه نشدم !

منظورتون حالتیه که مثلا روی لینک جوین چنل کلیک میکنین مستقیم چنل رو میاره بجای باز شدن مرورگر گوشی ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ha88an    9

گروه دانشجو

اون حالتی که شما مد نظرت هست من کسی ندیدم هنوز روی بیسیک پیاده کنه برای مرورگر

برای صفحه پرداخت هم باید بگم بازار کلا با درگاه پرداخت مستقیم مشکل داره باید پرداخت از طریق خودش صورت بگیره

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
پژمان نیکروان    270

پاسخگو و راهنما

سلام

خب خودتون میتونید یه ادیت تکست اون بالا بذارید تا هرآدرسی که توش ورود میکنه رو نمایش بده.

وب ویو یک رویدادی داری که هرآدرسی بهش درخواست داده شد برای باز شدن سریعا اعلام میکنه، میشه اینجا آدرس رو گرفت و نمایشش داد بالا:

Sub webview1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean
	edittext1.text=Url
End Sub

اما پیشنهاد من استفاده از همون مرورگر خود گوشیه. که قبلا هم پیادش کردید فکر کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
kammando    0

گروه دانشجو

سلام

مرورگر که خیلی خوبه اما عرض کردم قبلا، بعد از انجام عملیات پرداخت و هنگام برگشت به اپ برخی اوقات درست عمل میکنه و برخی اوقات به جای اکتیویتی مورد نظر یک صفحه سفید باز میشه. تو api های مختلف عملکرد متفاوتی داره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yuone
      با سلام فرض کنید که من یک webview دارم و یک url را در آن لود کردم خوب می خوام هم درون webview وقتی روی لینکی کلیک کردم و صفحه جدید لود شد در webview بتونم آدرس اون صفحه را بدست آورم ؟
      با sub overrideUrl مربوط به webview هم نتونستم کارکنم اصلا در زمان اجرا خوانده نمی شه
    • توسط m007moh
      سلام دوستان
      من میخواستم نرم افزارم به نرم افزار هایی که وقتی دکمه اشتراک رو میزنیم پیشنهاد داده میشه اضافه بشه ممنون میشم اگه روشش رو کسی میدونه توضیح بده با تشکر
      (زمانی که میخوایم یه متن رو اشتراک بذاریم خود گوشی نرم افزار هایی که امکان اشتراک گذاری دارن مثل واتساپ و تلگرام رو پیشنهاد میده)
    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×