رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

vistamobile    40

گروه دانشجو

سلام. چجوری میشه ضریب یک عدد و به دست آورد؟ مثلا گفت که :

button1.text = int1 * 7 
تکست دکمه یک برابر با اینت یک ضرب در 7

یعنی مثلا مقدار اینت 1 برابر با 3 بود در باتون یک ما عدد 21 رو ببینیم :t6033:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sbr    15

گروه دانشجو

در 45 دقیقه قبل، vistamobile گفته است :

سلام. چجوری میشه ضریب یک عدد و به دست آورد؟ مثلا گفت که :


button1.text = int1 * 7 
تکست دکمه یک برابر با اینت یک ضرب در 7

یعنی مثلا مقدار اینت 1 برابر با 3 بود در باتون یک ما عدد 21 رو ببینیم :t6033:

خب دقیقا همین ککه خودتون گفتید هست دیگه 

الات توی اون کد که شما نوشتی میاد و تکتست باتن1 رو برابر حاصل ضرب اینت1 در 7 میکنه 

سعی کن از پرانتز استفاده کنی 

button1.text = (int1 * 7)

 

  • پسندیدم 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
vistamobile    40

گروه دانشجو

در هم اکنون، sbr گفته است :

خب دقیقا همین ککه خودتون گفتید هست دیگه 

الات توی اون کد که شما نوشتی میاد و تکتست باتن1 رو برابر حاصل ضرب اینت1 در 7 میکنه 

سعی کن از پرانتز استفاده کنی 


button1.text = (int1 * 7)

 

نمدونستم خودم میدونستم :wacko3: عاقا تشکر مشکلم پرانتز بود پس :give_rose:

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aref74
      سلام خدمت دوستان .
      میخواستم بدونم امکانش هست کاربر یک عدد را بصورت حروف بنویسه و بعدش عدد مربو به اونا نمایش بده ؟
       
      و ی سوال دیگه اینکه سایت تبلیغاتی عدد برای اندروید استودیو تبلیغات تمام صفحه یا ویدویی داره ولی برای b4a نداره . روشی هست برای b4a قابل استفاده باشه ؟ 
    • توسط python
      سلام دوستان
      چجوری میتونم توی بیسیک فور اندروید کاری کنم که کاربر نتونه برای شماره موبایل صفر اول رو بذاره؟
      یعنی کاربر وقتی مثلا 09120000000 رو توی ادیت تکست وارد کرد بطور خودکار 0 اولش حذف بشه و 10عدد مابقی بمونه و موقع خروجی گرفتن ussd اون 10عدد رو بده و صفر رو حذف کنه
       
      البته لازم به ذکر هست که من میتونم تعداد کاراکتر رو به 10 محدود کنم اما میخوام طوری باشه سیستم خودش حذف کنه حتی اگه کاربر وارد کرد
    • توسط رضا آزاده
      درود
       
      میخوایم توی این برنامه عدد رو به حروف تبدیل کنیم , ینی چی , ینی اینکه بیایم شیک و مجلسی کاربر بنویسه مثلا
      123
      بعد توی لیبل بزنه صد و بیست و سه  , با استفاده از یه کتابخانه که در پایین پیوست شده
      این برنامه ناگفته نماند که کـــــــــــــــــــــــــاملا مورد تایید بازار هم هست
      یه ادیت تکست داریم که قراره کاربر توش عدد بنویسه
      و یه لیبل پایین هست که قراره کاربر هر موقع عدد نوشت توی لیبل بصورت حروف بیاد
      , اجزای دیزاینرمون رو معرفی میکنیم به کدنویسی و یه متغیر تعریف میکنیم از نوع کتابخانه ی تبدیل عدد به حروفمون

      Private Label1 As Label
          Dim shayan As Adad_Horof_Salar_fazel
      Private EditText1 As EditText

      این mt متغیر همین کتابخونه ی تبدیل عدد به حروفه که بازم میگم پایین پیوست شده و دانلود کنید
      خب , واسه اینکه فقط با زدن روی ادیت تکست , که کارش اینه که عدد توش وارد شه , کیبورد عددی نمایش داده بشه میریم توی دیزاینر و تنظیمات ادیت تکست
      و InPut Type رو مساویه Numbers قرار میدیم
      و حالا میریم سراغ یه خط کد نویسی که کار تبدیل عدد به حروف رو انجام میده
      توی رویداد تکست چنج ادیت تکست مینویسیم ( که هر عددی نوشته شد بلافاضله پایین توی لیبل به حروف نمایان بشه )
      Label1.Text = shayan.heji_adad(EditText1.Text)
      تموم
      شما یه برنامه تبدیل عدد به حروف ساختید
      حالا دیگه پر و بال بدید بهش دیگه میتونید امکان کپی کردن رو بزارید براش یا هر امکان دیگه
      کتابخونش
      Adad Be Horoof Library.zip
    • توسط شایان آباد
      bool str_is_digit(string str) { bool res = true; foreach (char c in str) { if (!char.IsDigit(c)) { res = false; break; } } return res; }  
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×