رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

seol    0

گروه دانشجو

سلام دوستان من جدیدا هرچی دیتابیس درست میکنم بیسیک نمیتونه جدولای موجود در دیتابیس رو بخونه اررور میده که این جدول وجود نداره دیتابیسای قبلی رو پیدا میکنه ولی جدیدا رو نه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
samisoft    0

گروه دانشجو

در 3 ساعت قبل، seol گفته است :

سلام دوستان من جدیدا هرچی دیتابیس درست میکنم بیسیک نمیتونه جدولای موجود در دیتابیس رو بخونه اررور میده که این جدول وجود نداره دیتابیسای قبلی رو پیدا میکنه ولی جدیدا رو نه 

درود

 

چه اروری میده؟ اسکرین شات بزارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
seol    0

گروه دانشجو

error.jpg

یکی دیگه از دوستان تو سایت به دقیقاهمین مشکل خورده 

دیتابیس قبلی رو هیچ اررو نمیده ممکنه مشکل از نویکد باشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
seol    0

گروه دانشجو

همین دیگه جدول هست ولی نمیخونش دیتابیس رو همعوض کردم ولی بازم نشناخته

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
seol    0

گروه دانشجو

بازم تاثیری نداشت 

نمیشه از نرم افزار دیگه ای استفاده کرده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,169

دپارتمان سرپرست

در 6 دقیقه قبل، seol گفته است :

بازم تاثیری نداشت 

نمیشه از نرم افزار دیگه ای استفاده کرده؟

چرا

هر نرم افزاری که sqlite پشتیبانی کنه میشه

من یکم رفتم دنبالش به این نتیجه رسیدم که ممکنه از اسم های انتخابی هم باشه

اسم دیتابیس و فیلد و تیبل هارو تغییر بدید و تست کنید

 

و با ران کردن کوئری زیر تیبل های موجود رو نشونتون میده(چیزی که من پیدا کردم تست نکردم)

SELECT * FROM sqlite_master

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شهریار شریعتی    514

دپارتمان سرپرست

در در 19 مهر 1396 در 03:48، seol گفته است :

سلام دوستان من جدیدا هرچی دیتابیس درست میکنم بیسیک نمیتونه جدولای موجود در دیتابیس رو بخونه اررور میده که این جدول وجود نداره دیتابیسای قبلی رو پیدا میکنه ولی جدیدا رو نه 

درود

دیتابیس جدید که ساخته میشه باید دوباره کپی بشه تو حافظه گوشی . یا cache برنامه رو حذف کنید یا برنامه رو حذف و مجددا نصب کنید مشکل حل میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در 39 دقیقه قبل، شهریار شریعتی گفته است :

درود

دیتابیس جدید که ساخته میشه باید دوباره کپی بشه تو حافظه گوشی . یا cache برنامه رو حذف کنید یا برنامه رو حذف و مجددا نصب کنید مشکل حل میشه

درود.

اقای شریعتی درست میفرمایند ! برای اینکه بیشتر متوجه بشید توظیح میدم !

اندروید نمیتونه دیتابیس رو در دایرکتوری Asset استفاده کنه ! چون این دایرکتوری ReadOnly هست و فقط میشه دیتابیس رو خوند ! نمیشه نوشت ! برای همین شما حتما اول برنامه اومدین نوشتین بیاد دارکتوری Internal رو چک کنه و اگر فایل دیتابیس وجود نداشت اون رو از Asset بریزه توی Internal . شما احتمالا بعد از اجرا برنامه و مننتقل شدن دیتابیس اومدین و تیبل sual رو اظافه کردین ! برای همین به دیتابیسی که در Asset اظافه شده ولی به دیتابیس اصلی ما که در Internal هست نه !

شما باید یکبار فایل دیتابیس رو از DIRINTERNAL پاک کنید و مجددا اون رو از Asset به Internal منتقل کنید.

اینم یک توظیح کامل برای شما و سایر دوستان.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Yaseen
      سلام دوستان
      این برنامه هرنوع فایل رو میتونه ذخیره کنه میتونه بعنووان برنامه ذخیره اسناد و فایلها مورد استفاده قرار بگیره 
      فایل رو به بایت تبدیل کردم نحوه ذخیره توی هارد هم همینطوره
      توی گزینه انتخاب محدودیت حجم هم هست میشه تغییرش داد
      یه ترد گذاشتم برای زمان ذخیره فرم
      توی همه متدها و اکثرا خط ها رو توضیح دادم
      اگه قرار باشه کارهای دیگه هم زمان انجام بشه میتونیم توی بک گراندورکر و async بزاریم اما ایجا ما یک عمل رو انجام میدیم و اونا لازم نیستن
      در کل برنامه جالبی هست از اکسس استفاده کردم مشکلات sql دست و پای ادمو میبنده خودم یه بانک دارم 400 هزار رکورد داره بنظرم اکسس تا 1 میلیون رکور توانایی خوبی داره
      ضمنا توی سایتم این برنامه رو پولی گذاشته بودم بخاطر لرن نت که واقعا محل تبادل دانش هست و فروم بسیار عالی هست با مدیران بسیار مسلط همینطوری گذاشتم تا دوستان استفاده کنند
      FileSave2DB-urmiapazar.ir.rar
       
       

    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط xboby
       با سلام ،
      در سی پنل  و برای IPS  ؛
      لطفا مسیر و مکان : " فایل کانفیگ دیتابیس " را مشخص بفرمائید.
                    بسیار متشکرم
       
    • توسط graphicomid
      با سلام و احترام به اساتید بزرگوار سایت انسور سینتر
      من یک دیتابیس دارم متشکل از id , link  که در قسمت  link آدرس لینک عکس قرارداد دادم
      الان میخوام لینک ها را فراخوانی کنم و بصورت اسلاید عکس در برنامه فراخوانی شوند مثل نرم افزار بازار یا مارکت که  اگر هر وقت بخوام لینک عکس جدید اضاف کنم یا تغییر بدم لینک قبلی بصورت خودکار در برنامه عکس جدید اضافه یا عوض بشه لذا نمیدونم چطور این لینک ها را فراخوانی کنم
      البته دستوراتی که نوشتم بشرح ذیل است ولی متاسفانه با ارور مواجه میشم از اساتید محترم تقاضای کمک و راهنمایی دارم
      با تشکر
      دستورات
      Sub Process_Globals Dim sssss() As String Dim joda() As String End Sub Sub Globals Dim Slider As Slider Dim sliiider As HttpJob 'Dim imSlider As ImageSlider Private img As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") sliiider.Initialize("sliiider",Me) sliiider.Download("http://192.168.0.119/administrator/slider.php") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "sliiider" Then Dim rep As String rep = job.GetString Dim first() As String = Regex.Split("<br>",rep) For i = 0 To first.Length-1 Dim joda() As String = Regex.Split("#",first(i)) Dim links As Map links.Initialize Slider.Initialize("Slider") Activity.AddView(Slider,0dip,0dip,100%x,40%y) Slider.AddSlide("1", sssss(1)) ' وقتی که اجرا میکنم از اینجا ارور میگیره Slider.AddSlide("2", sssss(2)) Slider.AddSlide("3", sssss(3)) Slider.AddSlide("4", sssss(4)) Dim filelist As List = File.ListFiles(File.DirDefaultExternal ) For Each fi As String In filelist Dim path As String =File.Combine(File.DirDefaultExternal , fi) If fi.LastIndexOf (".JPG")>0 Or fi.LastIndexOf (".png")>0 Then Slider.AddSlide(fi , "file:" & path ) End If Next Slider.SetTransition(Slider.SLIDER_TRANSITION_Fade) Slider.Delay=5000 Slider.Start CallSubDelayed2(ImageDownloader, "Download", links) CallSub(ImageDownloader, "ActivityIsPaused") Next End If End If End Sub  
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×