رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

valiamin21    4

گروه دانشجو

سلام یه سوال داشتم 

می خوام کد های زیررو با حلقه ی for بنویسم لطفا راهنمایی کنید

Dim img1 As ImageView : Dim img2 As ImageView : Dim img3 As ImageView : Dim img4 As ImageView : Dim img5 As ImageView

و

img1.Initialize("img1") : img2.Initialize("img2") : img3.initialize("img3") : img4.initialize("img4") : img5.initialize("img5")

پیشاپیش ممنون از جوابی که می دین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sbr    15

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)
در 2 ساعت قبل، valiamin21 گفته است :

سلام یه سوال داشتم 

می خوام کد های زیررو با حلقه ی for بنویسم لطفا راهنمایی کنید

Dim img1 As ImageView : Dim img2 As ImageView : Dim img3 As ImageView : Dim img4 As ImageView : Dim img5 As ImageView

و

img1.Initialize("img1") : img2.Initialize("img2") : img3.initialize("img3") : img4.initialize("img4") : img5.initialize("img5")

پیشاپیش ممنون از جوابی که می دین

فکر نمیکنم اینطوری که میگید بشه ولی

یه نگاه به اموزش مولتی پنل بندازید شاید چیزی باشه که میخواید 

 

ویرایش شده در توسط sbr
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
valiamin21    4

گروه دانشجو

آقای sbr اگه میشه لطفا همین جا راهنمایی کنید

ببینید من می خوام به جای این که بنویسم :

dim img1 as imageview

dim img2 as imageview

dim img3 as imageview

بنویسم:

for i=1 to 3

dim i as imageview

next

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,169

دپارتمان سرپرست

درود

نیازی نیست هی تعریف کنید عزیز

به مثال زیر دقت کنید

Dim img(20) As ImageView
	Dim top As Int = 2%y
	Dim scroll As ScrollView
	scroll.Initialize2(500,"scroll")
	Activity.AddView(scroll,0,0,100%x,100%y)
	For i = 0 To 20
		img(i).Initialize("img"&i)
		img(i).Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"1.jpg")
		scroll.Panel.AddView(img(i),0,top,100%x,50%y)
		top = top + 50%y
	Next
	scroll.Panel.Height = top

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Hossein_A82
      درود دوســـــتان . .
      یه سوال داشتم . .
      آیا قبل از یادگیری زبان ++c نیاز به بلد بودن زبان c هست ؟
      یعنی حتما باید c رو بلد باشیم تا بریم سر ++c یا اینکه کمی هم بلد باشیم بسه یا اصلا نیازی نیست که بلد باشیم و یه راست میتونیم بدون بلد بودن c بریم سر ++c ؟
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط jafarik
      چطور میشه ب یه وب ویو با استفاده از addview یه ویو ی دیگه رو اضافه کرد؟
      مثل این
       
      webview1.addview(imageview1,20,10,50,50) ب این کدی که من نوشتم گیر میده
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×