رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

hewillcome    16

گروه دانشجو

باعرض سلام خدمت تمامی اساتید  محترم.

بنده قصد استفاده و اجرای فایل ویدئویی در نرم افزار خود را داشتم،تنها مشکلی که وجود داره متاسفانه نمی تونم ابعاد فیلم خود را تغییر دهم. بنده برای اجرای فیلمم از کتابخانه ی audio استفاده کردم.

همچنین کد های زیر را نوشتم اما وقتی اون را اجرا می کنم ارتفاع فیلم تمام صفحه نیست و من می خوام تمام صفحه باشه.

Dim splash As VideoView
	splash.Initialize("splash")
		Activity.AddView(splash,0%x,0%y,100%x,100%y)
		
		File.Copy(File.DirAssets, "avc_u.mp4", File.DirRootExternal,"avc_u.mp4")
   	    splash.LoadVideo(File.DirRootExternal,"avc_u.mp4")
			splash.Play
		splash.MediaControllerEnabled=False

		splash.Width=100%x
		splash.Height=100%y

ممنون میشم از دوستان اگر کسی بلد هست راهنمایی ام کند.باتشکر فراوان:index_026:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 45 دقیقه قبل، hewillcome گفته است :

باعرض سلام خدمت تمامی اساتید  محترم.

بنده قصد استفاده و اجرای فایل ویدئویی در نرم افزار خود را داشتم،تنها مشکلی که وجود داره متاسفانه نمی تونم ابعاد فیلم خود را تغییر دهم. بنده برای اجرای فیلمم از کتابخانه ی audio استفاده کردم.

همچنین کد های زیر را نوشتم اما وقتی اون را اجرا می کنم ارتفاع فیلم تمام صفحه نیست و من می خوام تمام صفحه باشه.


Dim splash As VideoView
	splash.Initialize("splash")
		Activity.AddView(splash,0%x,0%y,100%x,100%y)
		
		File.Copy(File.DirAssets, "avc_u.mp4", File.DirRootExternal,"avc_u.mp4")
   	    splash.LoadVideo(File.DirRootExternal,"avc_u.mp4")
			splash.Play
		splash.MediaControllerEnabled=False

		splash.Width=100%x
		splash.Height=100%y

ممنون میشم از دوستان اگر کسی بلد هست راهنمایی ام کند.باتشکر فراوان:index_026:

درود

باید از کتابخونه videoviweplus استفاده کنید

کتابخونه رو پیوست کردم کار باهاش راحته اگه مشکلی داشتید بگید براتون بزارم

videoviweplus.zip

موفق باشید

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 28 دقیقه قبل، رضا آزاده گفته است :

درود

باید از کتابخونه videoviweplus استفاده کنید

کتابخونه رو پیوست کردم کار باهاش راحته اگه مشکلی داشتید بگید براتون بزارم

videoviweplus.zip

موفق باشید

تشکر. ببخشید من این جوری کد نوشتم اما ارور میده ممنون میشم راهنمایی ام کنید:

Dim splash As VideoViewPlus
	splash.Initialize("splash")
	Activity.AddView(splash,0,0,100%x,100%y)
	File.Copy(File.DirAssets, "splash1-1.mp4", File.DirRootExternal,"splash1-1.mp4")
	splash.LoadVideo(File.DirAssets,"splash1-1.mp4")
	splash.MediaControllerEnabled=False
	splash.Height=100%y
	splash.Width=100%x

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 2 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

تشکر. ببخشید من این جوری کد نوشتم اما ارور میده ممنون میشم راهنمایی ام کنید:


Dim splash As VideoViewPlus
	splash.Initialize("splash")
	Activity.AddView(splash,0,0,100%x,100%y)
	File.Copy(File.DirAssets, "splash1-1.mp4", File.DirRootExternal,"splash1-1.mp4")
	splash.LoadVideo(File.DirAssets,"splash1-1.mp4")
	splash.MediaControllerEnabled=False
	splash.Height=100%y
	splash.Width=100%x

 

درود

لطفا متن خطا رو قرار بدید

توجه کنید برای پخش باید از کد splash.play استفاده کنید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در در 28 مهر 1396 در 22:21، رضا آزاده گفته است :

درود

لطفا متن خطا رو قرار بدید

توجه کنید برای پخش باید از کد splash.play استفاده کنید

LogCat connected to: 127.0.0.1:62001
--------- beginning of /dev/log/system--------- beginning of /dev/log/main
** Service (starter) Create **
** Service (starter) Start **
** Activity (main) Create, isFirst = true **
main_activity_create (java line: 338)
java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (VideoViewPlus).
Did you forget to call Activity.LoadLayout?
	at anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.getObject(AbsObjectWrapper.java:50)
	at mohammad.darakhshan.main._activity_create(main.java:338)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:169)
	at mohammad.darakhshan.main.afterFirstLayout(main.java:102)
	at mohammad.darakhshan.main.access$000(main.java:17)
	at mohammad.darakhshan.main$WaitForLayout.run(main.java:80)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5019)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:779)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:595)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 1 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

LogCat connected to: 127.0.0.1:62001
--------- beginning of /dev/log/system--------- beginning of /dev/log/main
** Service (starter) Create **
** Service (starter) Start **
** Activity (main) Create, isFirst = true **
main_activity_create (java line: 338)
java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (VideoViewPlus).
Did you forget to call Activity.LoadLayout?
	at anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.getObject(AbsObjectWrapper.java:50)
	at mohammad.darakhshan.main._activity_create(main.java:338)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:169)
	at mohammad.darakhshan.main.afterFirstLayout(main.java:102)
	at mohammad.darakhshan.main.access$000(main.java:17)
	at mohammad.darakhshan.main$WaitForLayout.run(main.java:80)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5019)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:779)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:595)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

 

درود

کد


splash.Initialize("splash")

در ابتدا قرار بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 3 ساعت قبل، رضا آزاده گفته است :

درود

کد



splash.Initialize("splash")

در ابتدا قرار بدید

سلام.

بنده این کد را نوشته ام( ارور میدهد)

Sub Globals

	Dim splash As VideoViewPlus
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
		splash.Initialize("splash")
		Activity.AddView(splash,0,0,100%x,100%y)


	splash.LoadVideo(File.DirAssets,"splash1-1.mp4")
	splash.Play
	splash.MediaControllerEnabled=False

End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

جناب مشکل ارور برطرف شد. تنها مشکل اینجاست که ابعاد فیلم تغییر نمی کنه و متناسب با ابعاد خود فیلم تنظیم میشه.

مثلا من می خوام فیلمم 1080*1920 باشه اما چون ابعاد فیلم این نیست،تمام صفحه نمیشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 14 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

جناب مشکل ارور برطرف شد. تنها مشکل اینجاست که ابعاد فیلم تغییر نمی کنه و متناسب با ابعاد خود فیلم تنظیم میشه.

مثلا من می خوام فیلمم 1080*1920 باشه اما چون ابعاد فیلم این نیست،تمام صفحه نمیشه.

درود

باید بر اساس این کد تنظیم کنید ویو رو

	splash.AddView(vw,0,0,100%x,65%y)

 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 3 ساعت قبل، رضا آزاده گفته است :

درود

باید بر اساس این کد تنظیم کنید ویو رو


	splash.AddView(vw,0,0,100%x,65%y)

 

درود

منظورتون از splash اول کد،activity هست؟

یعنی این کد منظورتونه؟

 Activity.AddView(splash, 0%x, 0%y, 100%x, 100%y)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در ۱ ساعت قبل، hewillcome گفته است :

درود

منظورتون از splash اول کد،activity هست؟

یعنی این کد منظورتونه؟


 Activity.AddView(splash, 0%x, 0%y, 100%x, 100%y)

 

درود

بله باید با این کد تنظیم کنید ویو رو

درصورتی که مشکلتون حل نشد تاپیک جدا بزنید

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Yaseen
      سلام دوستان
      این برنامه هرنوع فایل رو میتونه ذخیره کنه میتونه بعنووان برنامه ذخیره اسناد و فایلها مورد استفاده قرار بگیره 
      فایل رو به بایت تبدیل کردم نحوه ذخیره توی هارد هم همینطوره
      توی گزینه انتخاب محدودیت حجم هم هست میشه تغییرش داد
      یه ترد گذاشتم برای زمان ذخیره فرم
      توی همه متدها و اکثرا خط ها رو توضیح دادم
      اگه قرار باشه کارهای دیگه هم زمان انجام بشه میتونیم توی بک گراندورکر و async بزاریم اما ایجا ما یک عمل رو انجام میدیم و اونا لازم نیستن
      در کل برنامه جالبی هست از اکسس استفاده کردم مشکلات sql دست و پای ادمو میبنده خودم یه بانک دارم 400 هزار رکورد داره بنظرم اکسس تا 1 میلیون رکور توانایی خوبی داره
      ضمنا توی سایتم این برنامه رو پولی گذاشته بودم بخاطر لرن نت که واقعا محل تبادل دانش هست و فروم بسیار عالی هست با مدیران بسیار مسلط همینطوری گذاشتم تا دوستان استفاده کنند
      FileSave2DB-urmiapazar.ir.rar
       
       

    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
    • توسط Hossein_A82
      درود دوستان . . 
      یه سوال . . !!!
      همانطور که خودتون هم میدونید بعضی از زبان های برنامه نویسی چندسکویی هستند و برای مثال از آن ها می توان در برنامه نویسی ویندوز و اندروید و . . . استفاده کرد مانند ( ++C ) و (Java) و بعضی از زبان های برنامه نویسی هم فقط میشه ازشون توی یک مورد برنامه نویسی کرد مانند (Assembly) که فقط میشه باهاش برنامه نویسی برد و سخت و افزار کرد . .
      حالا سوال من اینه که برای مثال توی ++C طرز نوشتن کد ها در برنامه نویسی برای اندروید و برنامه نویسی برای ویندوز آن فرق میکند یا اینکه هیچ فرقی ندارد . . اگر طرز نوشتن کد هاش فرقی نداره پس چجوری باید فهموند که اون برنامه روی ویندوز فقط بیاد یا مثلا فقط روی اندروید کار کنه و اگر هم که طرز نوشتنشون با هم فرق میکنه اگر میشه برام یک مثال خیلی کوچیک بزنین توی کد نوشتنش و بگین که فرقش خیلی زیاده یا نه . . یاد گرفتن هر کدومشون چقدر طول میکشه اگر بخوام هردوشونو یاد بگیرم . . ؟؟؟
       
    • توسط appp
      احتمال دارد شما قصد داشته باشید برای ایده و تفکر خود و یا فعالیت شرکت خود به دنبال پایه گذاری پیشرفت در صنعت کاری خود هستید اپلیکیشن اندروید یا IOS طراحی نمایید. در صورتی تصمیم به سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید و IOS به همراه فروشگاه اندروید دارید می توانید اینکار را به یک شرکت ساخت اپلیکیشن اندروید و موبایل بسپارید تا این شرکت پس از بررسی ایده یا سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید و موبایل شما هزینه و تعرفه ساخت و طراحی اپلیکیشن اندروید مربوطه را به شما اطلاع رسانی نماید تا در صورت تمایل سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید یا موبایل خود را به آن شرکت بسپارید. شرکت طراحی اپلیکیشن اندروید و IOS تابان شهر افتخار دارد با تیم برنامه نویسی اندروید قدرتمند خود، هر نوع سفارش اپلیکیشن اندروید یا آی او اس و موبایل شرکت یا موسسه و یا سازمان شما را پیاده سازی نماید.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×