رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
hocein1

جلوگیری از unfortunately برنامه

پست های پیشنهاد شده

hocein1    28

گروه دانشجو

وقت بخیر. من یک برنامه نوشتم روی اندروید 5 به بالا میان اما روی 4.4 و ب پایین unfortunately  خطا میاد . راهی هست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 1 ساعت قبل، asabi گفته است :

وقت بخیر. من یک برنامه نوشتم روی اندروید 5 به بالا میان اما روی 4.4 و ب پایین unfortunately  خطا میاد . راهی هست ؟

درود

متن خطای لاگ رو قرار بدید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

در 21 ساعت قبل، رضا آزاده گفته است :

متن خطای لاگ رو قرار بدید

Logger connected to:  samsung SM-N910C
--------- beginning of /dev/log/main

Caused by: java.lang.NumberFormatException: Invalid int: "10.0dip"
	at java.lang.Integer.invalidInt(Integer.java:137)
	at java.lang.Integer.parse(Integer.java:374)
	at java.lang.Integer.parseInt(Integer.java:365)
	at com.android.internal.util.XmlUtils.convertValueToInt(XmlUtils.java:122)
	at android.content.res.TypedArray.getInt(TypedArray.java:255)
	at com.gigamole.library.ntb.NavigationTabBar.<init>(NavigationTabBar.java:319)
	at com.gigamole.library.ntb.NavigationTabBar.<init>(NavigationTabBar.java:296)
	at com.gigamole.library.ntb.NavigationTabBar.<init>(NavigationTabBar.java:292)
	at com.gigamole.library.behavior.NavigationTab.innerInitialize(NavigationTab.java:102)
	at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper.Initialize(ViewWrapper.java:65)
	at com.gigamole.library.behavior.NavigationTab.Initialize(NavigationTab.java:57)
	at com.gigamole.library.behavior.NavigationTab._initialize(NavigationTab.java:109)
	... 25 more

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 36 دقیقه قبل، asabi گفته است :

Logger connected to:  samsung SM-N910C
--------- beginning of /dev/log/main

Caused by: java.lang.NumberFormatException: Invalid int: "10.0dip"
	at java.lang.Integer.invalidInt(Integer.java:137)
	at java.lang.Integer.parse(Integer.java:374)
	at java.lang.Integer.parseInt(Integer.java:365)
	at com.android.internal.util.XmlUtils.convertValueToInt(XmlUtils.java:122)
	at android.content.res.TypedArray.getInt(TypedArray.java:255)
	at com.gigamole.library.ntb.NavigationTabBar.<init>(NavigationTabBar.java:319)
	at com.gigamole.library.ntb.NavigationTabBar.<init>(NavigationTabBar.java:296)
	at com.gigamole.library.ntb.NavigationTabBar.<init>(NavigationTabBar.java:292)
	at com.gigamole.library.behavior.NavigationTab.innerInitialize(NavigationTab.java:102)
	at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper.Initialize(ViewWrapper.java:65)
	at com.gigamole.library.behavior.NavigationTab.Initialize(NavigationTab.java:57)
	at com.gigamole.library.behavior.NavigationTab._initialize(NavigationTab.java:109)
	... 25 more

 

درود

اندازه ای که دادید رو اعشار نزارید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

در 6 ساعت قبل، رضا آزاده گفته است :

اندازه ای که دادید رو اعشار نزارید

اندازه ای رو اعشاری ندادم .  رو اندروید 5 جواب میده 5 به پایین جواب نمیده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 3 ساعت قبل، asabi گفته است :

اندازه ای رو اعشاری ندادم .  رو اندروید 5 جواب میده 5 به پایین جواب نمیده

درود

ببینید طبق این خط خطا گفته که 

Caused by: java.lang.NumberFormatException: Invalid int: "10.0dip"

این مقدار اشتباه هست حالا شما بگردید ببینید کجا اشتباه دادید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

در 17 ساعت قبل، رضا آزاده گفته است :

این مقدار اشتباه هست حالا شما بگردید ببینید کجا اشتباه دادید

درسته اما من چنین مقداری نداده ام اصلا. تو اندروید 5 به بالا میاد به پایین نمیاد. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط clik8000
      دوستان کس یسورس برنامه سفارش آنلاین غذا رو داره 
      میخوام واستم اختصاصی کنه
      @vahidabedini
      آیدی من تو تلگرامه 
      فقط قیمت معقول باشه 
    • توسط aref74
      سلام خدمت همه اساتید . 
      برای برنامم پرداخت درون برنامه ای گذاشتم ولی زمانیکه برای تست برنامه و عملکردش رو گزینه مربوطه کلیک میکنم که پرداخت انجام بگیره یک پیغام از طرف بازار میاد و نوشته لطفا صبر کنید . البته این پیغام در حد یک ثانیه میاد و میره و بعدشم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو قسمت لُگ برنامه بیسیک همچین چیزی مینویسه . کسی میدونه مشکل کجاست ؟ 
      **requestCode = 1~i:** Activity (buy) Pause, UserClosed = false
      sending message to waiting queue (OnActivityResult)running waiting messages (1)Arrived: 1, 1
       
      اینم کدی که تو برنامه موجوده :
      Sub Process_Globals Dim bm As BillingManager3 Dim key As String = "MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBr......" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("buylayout") bm.Initialize("bm", key) If File.Exists(File.DirInternal,"k.txt")=True Then ' bsbanner.DisableBannerAds ' Else ' bsbanner.EnableBannerAds ' End If End Sub Sub Label6_Click Try bm.RequestPayment("full","inapp","test") ' Catch ' Msgbox("لطفا مارکت بازار را نصب و سپس اقدام نمایید","مارکت بازار") ' End Try End Sub Sub bm_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت پرداخت شد",True) File.Writestring(File.DirInternal,"k.txt","as") bsbanner.DisableBannerAds Else ToastMessageShow("خطا در پرداخت",True) End If End Sub  
       
    • توسط Hossein_A82
      درود دوســـــتان . .
      یه سوال داشتم . .
      آیا قبل از یادگیری زبان ++c نیاز به بلد بودن زبان c هست ؟
      یعنی حتما باید c رو بلد باشیم تا بریم سر ++c یا اینکه کمی هم بلد باشیم بسه یا اصلا نیازی نیست که بلد باشیم و یه راست میتونیم بدون بلد بودن c بریم سر ++c ؟
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×