رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

Sub ScrShotWalter As Bitmap 
	Dim Obj1, Obj2 As Reflector
	Dim bmp As Bitmap
	Dim c As Canvas
	Dim now, i As Long
	Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA
	Obj1.Target = Obj1.GetField("vg")
	bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height)
	c.Initialize2(bmp)
	Dim args(1) As Object
	Dim types(1) As String
	Obj2.Target = c
	Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas")
	args(0) = Obj2.Target
	types(0) = "android.graphics.Canvas"
	Obj1.RunMethod4("draw", args, types)
	Return bmp
End Sub

 

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امین رحیم زاده    8

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)
در 9 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

Sub ScrShotWalter As Bitmap 
	Dim Obj1, Obj2 As Reflector
	Dim bmp As Bitmap
	Dim c As Canvas
	Dim now, i As Long
	Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA
	Obj1.Target = Obj1.GetField("vg")
	bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height)
	c.Initialize2(bmp)
	Dim args(1) As Object
	Dim types(1) As String
	Obj2.Target = c
	Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas")
	args(0) = Obj2.Target
	types(0) = "android.graphics.Canvas"
	Obj1.RunMethod4("draw", args, types)
	Return bmp
End Sub

 

اینو تست کردم موقع اسکرین سیاه میگیره نمیدونم مشکلش چیه

موقعی که رو باتن میزارم درست اسکرین میگیره ولی من نمیخوام فقط از محیط برنامه اسکرین بگیره میخوام به عنوان کلاس همیشه روشن بمونه و هرکجای گوشی که خواستم اسکرین بگیره

photo_۲۰۱۷-۱۰-۲۸_۲۲-۴۰-۲۶.jpg

ویرایش شده در توسط امین رحیم زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
AHViewpager    5

گروه دانشجو

میتونید یه سرویس همیشه روشن بزارید که مثلا کلیک شدن رو یه دکمه خاص رو کنترل کنه(مثلا زیاد شدن صدا)

بعد هر وقت سرویس اعلام کرد اسکرین شات رو بگیره 

همچنین میتونید قابلیت خاموش و روشن بودن سرویس رو هم به کاربر بدید که همیشه فعال نباشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امین رحیم زاده    8

گروه دانشجو

در 12 دقیقه قبل، AHViewpager گفته است :

میتونید یه سرویس همیشه روشن بزارید که مثلا کلیک شدن رو یه دکمه خاص رو کنترل کنه(مثلا زیاد شدن صدا)

بعد هر وقت سرویس اعلام کرد اسکرین شات رو بگیره 

همچنین میتونید قابلیت خاموش و روشن بودن سرویس رو هم به کاربر بدید که همیشه فعال نباشه

دوست عزیز خوب میگم وقتی تو سرویس تعریف میکنم این کاری که شما فرمودید بکنه یا اسکرین سیاه میفته یا فقط از برنامه اسکرین میگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امین رحیم زاده    8

گروه دانشجو

در 17 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

درود

روی تمام دیوایس ها اینطوری هست :؟

بله متاسفانه روی گوشی s5 و s7 و huawei g730 ,g750 تست کردم اینطوری بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود . کد امتحان نکردم . تست کنید خبر بدید :

عکس رو با نام تاریخ + فرمت ذخیره میکنه.).(دسترسی خواندن و نوشتن حافظه رو به منیفست اظافه کنید)

 

Sub ScreenShot2
   Dim Obj1, Obj2 As Reflector
   Dim bmp As Bitmap
   Dim na As videoThumbnail
   Dim c As Canvas
   Dim now, i As Long
   Dim dt As String
   DateTime.DateFormat = "yyMMddHHmmss"
   now = DateTime.now
   dt = DateTime.Date(now) ' e.g.: "110812150355" is Aug.12, 2011, 3:03:55 p.m.
   Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA
   Obj1.Target = Obj1.GetField("vg")
   bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height)
   c.Initialize2(bmp)
   Dim args(1) As Object
   Dim types(1) As String
   Obj2.Target = c
   Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas")
   args(0) = Obj2.Target
   types(0) = "android.graphics.Canvas"
   Obj1.RunMethod4("draw", args, types)
   bmp=na.CreateVideoThumb(File.DirRootExternal & "/" & dt & ".jpg")
   Dim Out As OutputStream
   Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, dt & ".jpg", False)
   bmp.WriteToStream(Out, 100, "JPEG")
   Out.Close
   Return
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امین رحیم زاده    8

گروه دانشجو

در 2 ساعت قبل، سجاد مروی گفته است :

درود . کد امتحان نکردم . تست کنید خبر بدید :

عکس رو با نام تاریخ + فرمت ذخیره میکنه.).(دسترسی خواندن و نوشتن حافظه رو به منیفست اظافه کنید)

 


Sub ScreenShot2
   Dim Obj1, Obj2 As Reflector
   Dim bmp As Bitmap
   Dim na As videoThumbnail
   Dim c As Canvas
   Dim now, i As Long
   Dim dt As String
   DateTime.DateFormat = "yyMMddHHmmss"
   now = DateTime.now
   dt = DateTime.Date(now) ' e.g.: "110812150355" is Aug.12, 2011, 3:03:55 p.m.
   Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA
   Obj1.Target = Obj1.GetField("vg")
   bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height)
   c.Initialize2(bmp)
   Dim args(1) As Object
   Dim types(1) As String
   Obj2.Target = c
   Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas")
   args(0) = Obj2.Target
   types(0) = "android.graphics.Canvas"
   Obj1.RunMethod4("draw", args, types)
   bmp=na.CreateVideoThumb(File.DirRootExternal & "/" & dt & ".jpg")
   Dim Out As OutputStream
   Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, dt & ".jpg", False)
   bmp.WriteToStream(Out, 100, "JPEG")
   Out.Close
   Return
End Sub

 

اگه میشه کتابخانه videoThumbnail هم قرار بدید تست کنم ممنون گوگل نتونستم پیداش کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

در 45 دقیقه قبل، امین رحیم زاده گفته است :

اگه میشه کتابخانه videoThumbnail هم قرار بدید تست کنم ممنون گوگل نتونستم پیداش کنم

الان اسکرین شات چه ربطی به این داشت ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امین رحیم زاده    8

گروه دانشجو

در 1 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

الان اسکرین شات چه ربطی به این داشت ؟

درود
به سورس یکم دقت کنید که ایشون قرار داده کتابخانه videoThumbnail میخواد:biggrin1:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seol
      سلام 
      دوستان میخوام فایل های برنامه در حافظه گوشی ذخیره بشه با اینکه دسترسی برای نوشتن و خوندن در حافظه خارجی رو بهش دادم ولی بازم ارور میده
      دوستان یه روش معرفی کنید که بتونم به حافظه خارجی به صورت کامل دسترسی داشته باشم
    • توسط Mehdi_Abn
      سلام و خسته نباشید اگه میشه یه سورس برنامه محاسبه سود سپرده و وام بانکی قرار بدید ممنون میشم💗
    • توسط clik8000
      دوستان کس یسورس برنامه سفارش آنلاین غذا رو داره 
      میخوام واستم اختصاصی کنه
      @vahidabedini
      آیدی من تو تلگرامه 
      فقط قیمت معقول باشه 
    • توسط Hossein_A82
      درود دوســـــتان . .
      یه سوال داشتم . .
      آیا قبل از یادگیری زبان ++c نیاز به بلد بودن زبان c هست ؟
      یعنی حتما باید c رو بلد باشیم تا بریم سر ++c یا اینکه کمی هم بلد باشیم بسه یا اصلا نیازی نیست که بلد باشیم و یه راست میتونیم بدون بلد بودن c بریم سر ++c ؟
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×