رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میتونم بعد از اینکه مشتری مبلغی رو پرداخت میکنه (از طریق زرین پال) دستوراتی اضافه کنم؟

مثلا میخوام وقتی مشتری پول پرداخت میکنه و پرداخت با موفقیت انجام میشه برگرده به سایتم و یه کارایی انجام بده مثلا اینکه یه متن نشون بده که بگه پرداخت با موفقیت انجام شده و یه دستور دیگه هم که کاربر رو در سایت ثبت میکنه و یا هر دستور دیگه ای!

من یه صفحه از سایت زرین پال رو پیدا کردم که ظاهرا اسکریپت مناسبیه برای چیزی که میخوام! (لطفا توجه داشته باشید که سایت من وردپرسی نیست و اسکریپتش جدا نوشته شده و گرنه افزونه های خوبی برای وردپرس توی سایت زرین پال وجود داره)

لطفا این صفحه رو ببینید :

نمونه کد استفاده از وب سرويس نوشته شده به زبان PHP

توی بخش دوم کد نویسی که اخرش نوشته شده 

if ($result->Status == 100) {
echo 'Transaction success. RefID:'.$result->RefID;
} else {
echo 'Transaction failed. Status:'.$result->Status;
}
} else {
echo 'Transaction canceled by user';
}

این بخش بخش مناسبیه برای ایجاد تغییرات؟ میشه راهنمایی کنید؟ 

پیشاپیش ممنون 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
جواد زبیدی زاده    275

پاسخگو و راهنما

سلام

 

شما  بعد از این که  به زرین پال متصل  شدید   و  اگر   ادرس  CallbackURL رو درست وارد  کرده باشید بر میگرده به  صفحه ای که تعیین کردید   حالا اون جا  کد ها رو باید بنویسید

با   کد زیر اول میاید  اون  شماره درخواست رو میگیرید

$Authority = $_GET['Authority'];

با کد زیر  هم میاید  مقاسیه  رو انجام میدید  وضعیت  رو مقایسه میکنیم اگر برابر OK  بود پرداخت  با موفقیت انجام   در غییر این صورت پرداخت   انجام نشده

$_GET['Status']

 

بقیش  راحت  هستش

 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

در 18 دقیقه قبل، جواد زبیدی زاده گفته است :

سلام

 

شما  بعد از این که  به زرین پال متصل  شدید   و  اگر   ادرس  CallbackURL رو درست وارد  کرده باشید بر میگرده به  صفحه ای که تعیین کردید   حالا اون جا  کد ها رو باید بنویسید

با   کد زیر اول میاید  اون  شماره درخواست رو میگیرید


$Authority = $_GET['Authority'];

با کد زیر  هم میاید  مقاسیه  رو انجام میدید  وضعیت  رو مقایسه میکنیم اگر برابر OK  بود پرداخت  با موفقیت انجام   در غییر این صورت پرداخت   انجام نشده


$_GET['Status']

 

بقیش  راحت  هستش

 

دقیقا متوجه نشدم! باید روی همین کد کار کنم؟ یا باید خودم از اول کد نویسی کنم؟ اگر باید از کدی که توی سایت زرین پال هست استفاده کنم میشه نمونه کد بدین؟ فقط در حدی که یه پیغام یا یه دستور رو اجرا کنه که من بدونم دقیقا باید چیکار کنم!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
d3v3lop3r    18

گروه دانشجو

در 19 ساعت قبل، جواد زبیدی زاده گفته است :

از همین  کد های  زرین  پال  استفاده  کنید  خیلی  واضح  گفته  شما برای  چه  سیستمی میخواید  درگاه ست کنید ؟

(من هم میخوام از همین کد ها استفاده کنم اما نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم! سایت از سیستم مدیریت محتوای عمومی استفاده نمیکنه و جداگانه نوشته شده!)

من میخوام بعد از پرداخت، وقتی که کاربر به سایت من منتقل میشه؛ دستورات لازم رو اجرا کنم!

برای مثال میخوام به یکی از صفحات دسترسی داشته باشه! یعنی بعد از پرداخت، (وقتی که کاربر به سایت برمیگرده) دستوراتی اجرا میشه که به واسطه این دستورات، کاربر میتونه به بعضی از صفحات وبسایت که پولی هستند دسترسی داشته باشه!

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
m0$tafa    54

گروه دانشجو

در در 9 آبان 1396 در 18:40، d3v3lop3r گفته است :

(من هم میخوام از همین کد ها استفاده کنم اما نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم! سایت از سیستم مدیریت محتوای عمومی استفاده نمیکنه و جداگانه نوشته شده!)

من میخوام بعد از پرداخت، وقتی که کاربر به سایت من منتقل میشه؛ دستورات لازم رو اجرا کنم!

برای مثال میخوام به یکی از صفحات دسترسی داشته باشه! یعنی بعد از پرداخت، (وقتی که کاربر به سایت برمیگرده) دستوراتی اجرا میشه که به واسطه این دستورات، کاربر میتونه به بعضی از صفحات وبسایت که پولی هستند دسترسی داشته باشه!

 

اگه منظورتون اینه کاربر بعداز پرداخت vip بشه که باید یه فیلد برای کاربر بذارید که مقدار مثلا vip رو 30 کنه و یه فایل cron بسازید که از 30 کم کنه روزانه یعنی تعداد روز vip و اگه 0 شد دیگه کاربر vip نیست و باید مجدد پرداخت کنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط aref74
      سلام خدمت همه اساتید . 
      برای برنامم پرداخت درون برنامه ای گذاشتم ولی زمانیکه برای تست برنامه و عملکردش رو گزینه مربوطه کلیک میکنم که پرداخت انجام بگیره یک پیغام از طرف بازار میاد و نوشته لطفا صبر کنید . البته این پیغام در حد یک ثانیه میاد و میره و بعدشم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو قسمت لُگ برنامه بیسیک همچین چیزی مینویسه . کسی میدونه مشکل کجاست ؟ 
      **requestCode = 1~i:** Activity (buy) Pause, UserClosed = false
      sending message to waiting queue (OnActivityResult)running waiting messages (1)Arrived: 1, 1
       
      اینم کدی که تو برنامه موجوده :
      Sub Process_Globals Dim bm As BillingManager3 Dim key As String = "MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBr......" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("buylayout") bm.Initialize("bm", key) If File.Exists(File.DirInternal,"k.txt")=True Then ' bsbanner.DisableBannerAds ' Else ' bsbanner.EnableBannerAds ' End If End Sub Sub Label6_Click Try bm.RequestPayment("full","inapp","test") ' Catch ' Msgbox("لطفا مارکت بازار را نصب و سپس اقدام نمایید","مارکت بازار") ' End Try End Sub Sub bm_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت پرداخت شد",True) File.Writestring(File.DirInternal,"k.txt","as") bsbanner.DisableBannerAds Else ToastMessageShow("خطا در پرداخت",True) End If End Sub  
       
    • توسط Hossein_A82
      درود دوســـــتان . .
      یه سوال داشتم . .
      آیا قبل از یادگیری زبان ++c نیاز به بلد بودن زبان c هست ؟
      یعنی حتما باید c رو بلد باشیم تا بریم سر ++c یا اینکه کمی هم بلد باشیم بسه یا اصلا نیازی نیست که بلد باشیم و یه راست میتونیم بدون بلد بودن c بریم سر ++c ؟
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط jafarik
      چطور میشه ب یه وب ویو با استفاده از addview یه ویو ی دیگه رو اضافه کرد؟
      مثل این
       
      webview1.addview(imageview1,20,10,50,50) ب این کدی که من نوشتم گیر میده
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×