رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

hewillcome    16

گروه دانشجو

باعرض سلام خدمت شما دوستان.

طی راهنمایی هایی که از دوستان در زمینه ی نحوه ی پخش فیلم بدست آوردم بنده با استفاده از کتاب خانه ی videoviewplus فیلمم رو اجرا کردم. 

اما متاسفانه بنده نمی تونم ابعاد فیلم را عوض کنم و ابعاد متناسب با هم تغییر می کنند.

من یه فیلمی با ابعاد 1080*1920 ساختم اما متاسفانه زمانی که اون را اجرا می کنم در بیسیک فور آندروید ارتفاع فیلم50%y را در بر میگیرد و تمام صفحه نمیشود.

کدی که بنده برای لود کردن فیلم استفاده کردم بدین شکل است:

Sub Globals
	Dim vw As VideoViewPlus
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	vw.Initialize("vw")
	Activity.AddView(vw,0,0,100%x,100%y)
	vw.LoadVideo(File.DirAssets,"splash1-1.mp4")
	vw.Play
	vw.MediaControllerEnabled=False
End Sub

باسپاس فراوان. بی صبرانه منتظر پاسخگویی اساتید هستم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود . این متاسفانه مشکل کلاس VideoPlayer هست که احتمالا این کتابخونه VideoViewPlus رپ شده از همین کلاس پیشفرض بیسیک هست !

در هر صورت میتونید از این کتابخونه برای پخش ویدئو استفاده کنید از این طور مشکلات نداره :

B4A Library - ExoPlayer - MediaPlayer / VideoView ...

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)

قربان شما یک کتابخونه به بنده معرفی کردید که نمیشه دانلودش کرد. من توی نت هم سرچ کردم لینک دانلودی نبود.

با ف*یلتر شکن هم لینک دانلود را بررسی کردم اما ارور میده که شما اجازه ی دسترسی ندارید.

ممنون میشم لینک دانلود یا فایل کتابخانه را پیوست کنید.

 

ویرایش شده در توسط hewillcome

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

در 2 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

قربان شما یک کتابخونه به بنده معرفی کردید که نمیشه دانلودش کرد. من توی نت هم سرچ کردم لینک دانلودی نبود.

با ف*یلتر شکن هم لینک دانلود را بررسی کردم اما ارور میده که شما اجازه ی دسترسی ندارید.

ممنون میشم لینک دانلود یا فایل کتابخانه را پیوست کنید.

 

exoplayer.zip

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 5 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

ببخشید فقط یکم راهنمایی می کنید چگونه از این کتابخونه استفاده میشه کرد؟

انگار این کتابخونه یه جورایی مثل افزونه می مونه. یعنی مکمل هست . خودش انگار کدی برای لود فیلم و ... نداره. درسته؟

نمونه کد ندارید که متوجه بشیم چگونه از این کتابخونه استفاده کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

در 16 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

ببخشید فقط یکم راهنمایی می کنید چگونه از این کتابخونه استفاده میشه کرد؟

انگار این کتابخونه یه جورایی مثل افزونه می مونه. یعنی مکمل هست . خودش انگار کدی برای لود فیلم و ... نداره. درسته؟

نمونه کد ندارید که متوجه بشیم چگونه از این کتابخونه استفاده کنیم؟

این مورد رو باید اقای @رضا آزاده بررسی کنند.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

درود 

با کتابخونه ویدئو ویو پلاس براحتی اینکار انجام میشه

شما تو دیزاینر خودتون یک پنل تعریف کنید و به پنل ویوی کتابخونه رو بدید بصورت زیر

	Panel2.AddView(splash,0,0,100%x,65%y)

بقیش دیگه با تغییر سایز پنل انجام میشه و باقی کد ها هم ک مشخص هست

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط beniamine
      سلام دوستان چطوری میشه در ربات تلگرام جوین اجباری قرار داد برای کانال؟
      با استفاده از سی شارپ
    • توسط Javad25564
      سلام.من یه باتن میخوام بزارم تا باتنو ولیک میکنم یه متنی را به شماره ای که از قبل کد نویسی کردیم بفرسه.میدونم از کتابخانه phoneباید استفاده کرد.ولی هر کاری میکنم برنامه باز میشه.ولی وقتی باتن را کلیک میکنم متوقف میشه.چهارتا خط که بیشتر نیست
    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×