رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
hocein1

ساخت snippet زیبا برای GoogleMap Fragment

پست های پیشنهاد شده

hocein1    28

گروه دانشجو

درود وقت بخیر. من برای مپی که با Mapfragment میارم یک Snippet دارم به این شکل 

		ma.Snippet = temp.Get("sAddress")

و هنگام لود فقط نام ادرس رو میاره . میخوام کنارش عکس هم بیاد . مثل عکس زیر. 

photo_2017_11_06_08_56_56.jpg

 

واسه من عکس نداره فقط متن میاره. اگر نیاز هست کدنویسی رو هم تغییر بدم مشکلی نیست فقط عکس کنار متن بیاد . 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

درود

پیگیری کردم از چند نفر هم پرسیدم.

دو نفر گفتن نمیشه ، دو نفر گفتن بلد نیستن اینم امار دقیق :)

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

در در 18 آبان 1396 در 00:07، شایان آباد گفته است :

دو نفر گفتن نمیشه

میشه . چون من دیدم و شده که پرسیدم. شاید با جاوا درست کردند.  من چندین و چندین برنامه دیدم ک شده . حتی تو سایت مرجع هم هست اما سر در نیاوردم. لینک میزارم ببینید ..

https://www.b4x.com/android/forum/threads/google-map-rotate-marker.63757/#post-403976

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
محمد معین عبدی    21

تیم استادیار

در در 15 آبان 1396 در 08:58، asabi گفته است :

درود وقت بخیر. من برای مپی که با Mapfragment میارم یک Snippet دارم به این شکل 


		ma.Snippet = temp.Get("sAddress")

و هنگام لود فقط نام ادرس رو میاره . میخوام کنارش عکس هم بیاد . مثل عکس زیر. 

photo_2017_11_06_08_56_56.jpg

 

واسه من عکس نداره فقط متن میاره. اگر نیاز هست کدنویسی رو هم تغییر بدم مشکلی نیست فقط عکس کنار متن بیاد . 

درود من همین رو با اندروید استدیو زدم و اسم این در اندروید استدیو marker info window هست و من برای تعریف کردن اومدم لایوت تعریف کردم

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

در 4 ساعت قبل، محمد معین عبدی گفته است :

اندروید

میشه محبت کنی و سورس یا کدش رو قرار بدی؟ شاید بشه تبدیلش کرد به بیسیک 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

درست کردم خودم. اینجا میزارم لینک تاپیک رو استفاده کنن اونایی ک میخوان.

 

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
    • توسط شایان آباد
      با سلام ، 
      خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،
      برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 
      MyApplicationProject\app\libs
      . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 
      dependencies { compile files('libs/arialib.jar') }
      _____________________________________________________________
      استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 
      AriaLib aria=new AriaLib(this);
      و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :
      AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();  
       

      دریافت فایل
      arialib.zip
    • توسط er4_4
      خسته نباشید دوستان من میخوام یک فرم بسازم و اطلاعاتی که تو این فرم توسط کاربر پر میشه به دیتابیس منتقل بشه این کد رو نوشتم نمیدونم چرا عمل نمیکنه کسی میتونه کمک کنه
      فایل register.php
      <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title>Untitled</title> </head> <body> <form action="" method="post"> <table> <tr> <td>username</td> <td><input type="text" name="username" value="" /></td> </tr> <tr> <td>password</td> <td><input type="password" name="password" value="" /></td> </tr> <tr> <td><a href="index.php">salam bar shoma</a></td> <td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td> </tr> </table> </form> </body> </html> <?php include 'db.php'; if(@$_post['submit']){ $username = @$_post['username']; $passworda = @$_post['password']; $password = md5($passworda); mysqli_query($connect,"INSERT INTO uer(username,password) VALUES ('$username';'$password')"); ?> <script type="text/javascript"> alert("data normal"); window.location.href="index.php"; </script> <?php } فایل db.php
      <?php $connect = mysqli_connect('localhost','root','','login'); ?>  فایل index.php
      <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title>Untitled</title> </head> <body> <form action="login.php" method="post"> <table> <tr> <td>username</td> <td><input type="text" name="username" value="" /></td> </tr> <tr> <td>password</td> <td><input type="password" name="password" value="" /></td> </tr> <tr> <td><a href="register.php">belum dafter</a></td> <td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td> </tr> </table> </form> </body> </html> نمیدونم چرا اطلاعاتو میگیره ولی نتیجه کار که نمایش کد جاوا و ثبت اطلاعات در دیتابیس هست رو حاصل نمیشه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×