رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

emperor    8

گروه دانشجو

سلام دوستان،

من در پروژه ام از کتابخانه پیکاسو استفاده کردم و همه چی خوب بود اما ویندوز رو عوض کردم و مجددا که پروژه رو اجرا کردم این خطا رو به من میده:

 

B4A Version: 7.30
Parsing code.    (0.10s)
Compiling code.    (0.64s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Organizing libraries.    (0.00s)
Generating R file.    (1.61s)
Compiling generated Java code.    (5.00s)
Convert byte code - optimized dex.    Error
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Cache;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Cache$1;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/LruCache;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Picasso;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Picasso$1;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Picasso$Builder;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Picasso$Listener;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/PicassoDrawable;
Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Request;
UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION:
java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted
    at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:689)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.runMonoDex(Main.java:313)
    at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:279)

 

    at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:247)
    at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:106)
Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors
    at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:681)
    ... 4 more
 

کسی می تونه بگه مشکل چیه؟ ممنون از همه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

از ورژن دیگه استفاده کن . اگر درست نشد یا پیدا نکردی شب واست یکی میفرستم امتحان کن حتما درست میشه . 

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
emperor    8

گروه دانشجو

در 11 ساعت قبل، asabi گفته است :

از ورژن دیگه استفاده کن . اگر درست نشد یا پیدا نکردی شب واست یکی میفرستم امتحان کن حتما درست میشه . 

چشم الان یه سری نسخه دیگه می گیرم امتحان می کنم ببینم خدا چی مخواد اگه نشد می گم زحمتشو بکشی. ممنون از لطفت:give_rose:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
emperor    8

گروه دانشجو

در 11 ساعت قبل، asabi گفته است :

از ورژن دیگه استفاده کن . اگر درست نشد یا پیدا نکردی شب واست یکی میفرستم امتحان کن حتما درست میشه . 

هرچی دانلود کردم و استفاده کردم نشد. ممنون می شم لطف کنید مورد خودتونو بزارید تا تست کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hocein1    28

گروه دانشجو

http://s9.picofile.com/file/8311097592/Picasso.zip.html

کتابخونه پیکاسو

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
emperor    8

گروه دانشجو

در 12 ساعت قبل، asabi گفته است :

http://s9.picofile.com/file/8311097592/Picasso.zip.html

کتابخونه پیکاسو

ممنون ولی اینم متاسفانه کار نکرد. JDK رو هم گذاشتم روی 8 ولی بازم فایده نداره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

در 2 ساعت قبل، emperor گفته است :

ممنون ولی اینم متاسفانه کار نکرد. JDK رو هم گذاشتم روی 8 ولی بازم فایده نداره.

درود بر شما

لطفا عکس از موارد زیر قرار بدید :

  1. manifest editor
  2. configure paths
  3. 5 خط اول اکتیویتی Main

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
emperor    8

گروه دانشجو

در 11 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

درود بر شما

لطفا عکس از موارد زیر قرار بدید :

  1. manifest editor
  2. configure paths
  3. 5 خط اول اکتیویتی Main

موفق باشید

درود بر شما،

پیوست شد خدمتت.

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

  1. خط 5 manifest editor رو تغییر بده به : 14 بشه 7 ، 23 بشه 21
  2. و اینکه گفتم 5 خط اول اکتیویتی Main نه 5 خط ساب ساب

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
emperor    8

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)
در 11 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :
  1. خط 5 manifest editor رو تغییر بده به : 14 بشه 7 ، 23 بشه 21
  2. و اینکه گفتم 5 خط اول اکتیویتی Main نه 5 خط ساب ساب

موفق باشید

بله من بد متوجه شدم. خدمت شما الان اونارو هم تغییر می دم

Untitled.jpg

ویرایش شده در توسط emperor

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
emperor    8

گروه دانشجو

با تغییر پارامترهای ذکر شده باز هم مشکل برطرف نشد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط beniamine
      سلام دوستان چطوری میشه در ربات تلگرام جوین اجباری قرار داد برای کانال؟
      با استفاده از سی شارپ
    • توسط Javad25564
      سلام.من یه باتن میخوام بزارم تا باتنو ولیک میکنم یه متنی را به شماره ای که از قبل کد نویسی کردیم بفرسه.میدونم از کتابخانه phoneباید استفاده کرد.ولی هر کاری میکنم برنامه باز میشه.ولی وقتی باتن را کلیک میکنم متوقف میشه.چهارتا خط که بیشتر نیست
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×