رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

arastooms    14

گروه دانشجو

سلام به همه عزیزان 
نیاز دارم برای یک گالری عکس آنلاین بیام و از کاربر یک عکس رو بگیرم ( فرض کنید از گالری یا دوربین دریافت شده و آماده هست )
حالا باید این عکس رو به هاست بفرستم  و در برنامه در قسمت گالری های کاربر یا صفحه اول برنامه نمایش بدم!!!

سوالم اینجاست که بهترین روش برای این کار چی ؟
چه فرمتی باید دریافت بشه و به چه فرمتی در هاست ذخیره بشه ؟
و با چه کتابخونه ای میشه این کار رو انجام داد و بهترین کتابخونه این کار برای ارسال و دریافت عکس چی هست

ممنون بابت راهنمای شما عزیزان
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود. بنده برای کارهای خودم (مصرف شخصی:t6033:) برای آپلود ذخیره عکس در هاست از پروتکل Base64 استفاده میکنم ! عکس دریافتی از کاربر رو به بیس64 کد میکنم و به هاست میفرستم . و موقع دریافت هم بیس64 رو تبدیل به عکس میکنم (Decode). تکه کد تبدیل هر دو در انجمن موجود هست.

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
علیرضا آه مند    166

تیم استادیار

سلام میتونید از روش زیر هم استفاده کنید.

یه ساب بسازید و کد های زیر رو توش قرار بدید:

Sub UploadFile (TargetFileName As String,Dir As String,FileName As String)
	Dim J As HttpJob
	J.Initialize("j",Me)
	J.PostFile("https://learn-net.ir/upload/upload.php?FileName="&TargetFileName,Dir,FileName)
	Wait For (J) JobDone (job As HttpJob)
	Log(J.Success)
End Sub

حالا با استفاده از این کد میتونید اجراش کنید:

UploadFile("File.png",File.DirInternal,"Name.png")

قسمت اول اسم فایلی که میخواهید آپلود بشه هست.دومی هم مکان فایل.سومی هم اسمی که میخواهید توی هاست ذخیره بشه.

بعد فایل زیر رو در هاست آپلود کنید.

کتابخونه OkHttpUtils2 رو هم تیک بزنید.

 

upload.php :

<?php
$file_name= $_GET['FileName'];
$PostData = file_get_contents("php://input");
$File = fopen($file_name,"alireza");
   fwrite($File, $PostData);
   fclose($File);
?>

 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seol
      سلام 
      دوستان میخوام فایل های برنامه در حافظه گوشی ذخیره بشه با اینکه دسترسی برای نوشتن و خوندن در حافظه خارجی رو بهش دادم ولی بازم ارور میده
      دوستان یه روش معرفی کنید که بتونم به حافظه خارجی به صورت کامل دسترسی داشته باشم
    • توسط Yaseen
      سلام دوستان
      این برنامه هرنوع فایل رو میتونه ذخیره کنه میتونه بعنووان برنامه ذخیره اسناد و فایلها مورد استفاده قرار بگیره 
      فایل رو به بایت تبدیل کردم نحوه ذخیره توی هارد هم همینطوره
      توی گزینه انتخاب محدودیت حجم هم هست میشه تغییرش داد
      یه ترد گذاشتم برای زمان ذخیره فرم
      توی همه متدها و اکثرا خط ها رو توضیح دادم
      اگه قرار باشه کارهای دیگه هم زمان انجام بشه میتونیم توی بک گراندورکر و async بزاریم اما ایجا ما یک عمل رو انجام میدیم و اونا لازم نیستن
      در کل برنامه جالبی هست از اکسس استفاده کردم مشکلات sql دست و پای ادمو میبنده خودم یه بانک دارم 400 هزار رکورد داره بنظرم اکسس تا 1 میلیون رکور توانایی خوبی داره
      ضمنا توی سایتم این برنامه رو پولی گذاشته بودم بخاطر لرن نت که واقعا محل تبادل دانش هست و فروم بسیار عالی هست با مدیران بسیار مسلط همینطوری گذاشتم تا دوستان استفاده کنند
      FileSave2DB-urmiapazar.ir.rar
       
       

    • توسط Javad25564
      سلام.من یه باتن میخوام بزارم تا باتنو ولیک میکنم یه متنی را به شماره ای که از قبل کد نویسی کردیم بفرسه.میدونم از کتابخانه phoneباید استفاده کرد.ولی هر کاری میکنم برنامه باز میشه.ولی وقتی باتن را کلیک میکنم متوقف میشه.چهارتا خط که بیشتر نیست
    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×