رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

hewillcome    16

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)

باعرض سلام خدمت همه ی اساتید محترم.

بنده در یک اکتیویتی صفحه ای را از طریق وب ویو لود می کنم.

و نیازمند هستم که همان صفحه در سایر اکتیویتی های من به نمایش گذاشته بشه . برای این کار عاقلانه است که وقتی کاربر یک بار صفحه را لود می کنه در صفحات بعدی همان متغیر اجرا شود نه اینکه من در اکتیویتی های دیگه هم مجددا صفحه ی اینترنتی را لود کنم.

لازم به ذکر هست که بنده می دونم باید در Process_Globals متغیر ام را تعریف کنم اما 

1) نمی دونم چه جوری وب ویو را باید تعریف کنم؟(چون وقتی این جوری می نویسم ارور میده: dim web as webview)

2) چه جوری در اکتیویتی های دیگه ام از اون استفاده کنم؟

باتشکر:index_026:

ویرایش شده در توسط hewillcome

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود.

ویو آبجکت ها رو نمیتونید در ساب پروسس گلوبال تعریف کنید ! خطا برای نحوه تعریف وب ویو شما نیست ! برای اینکه اصلا نمیشه ویو در ساب پروسس گلوبال تعریف کرد.

دقیقا متوجه نشدم چکار میخوای بکنید !

در اکتیویتی اول یک وب ویو دارین و میخواین وقتی به اکتیویتی دوم رفتید در وب ویو همون مجتویات وب ویو اکتیویتی اول نمایش داده بشه ؟

 

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 1 ساعت قبل، سجاد مروی گفته است :

درود.

ویو آبجکت ها رو نمیتونید در ساب پروسس گلوبال تعریف کنید ! خطا برای نحوه تعریف وب ویو شما نیست ! برای اینکه اصلا نمیشه ویو در ساب پروسس گلوبال تعریف کرد.

دقیقا متوجه نشدم چکار میخوای بکنید !

در اکتیویتی اول یک وب ویو دارین و میخواین وقتی به اکتیویتی دوم رفتید در وب ویو همون مجتویات وب ویو اکتیویتی اول نمایش داده بشه ؟

 

بله دقیقا.

نگاه کنید بنده یه صفحه ی اینرنتی هست که می خوام توی نرم افزارم لود کنم. این کار توی اکتیویتی اول انجام میشه و صفحه بارگذاری میشه.

حالا می خوام همین صفحه توی اکتیویتی شماره ی دو هم اجرا بشه.

اگه بیام و دوباره یه متغیر وب ویو تعریف کنم،کاربر برای مشاهده ی همان صفحه مجبوره منتظر بمونه تا صفحه لود بشه در حالی که قبلا یک بار این کار صورت گرفته.

پس اگر من یه وب ویویی داشته باشم که در تمام اکتیویتی ها اجرا بشه، دیگه لازم نیست با رفتن به اکتیویتی جدید کاربر هی صفحه ی اینترنتی را لود کنه و این کار یک بار بیشتر صورت نمیگیره.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در 18 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

بله دقیقا.

نگاه کنید بنده یه صفحه ی اینرنتی هست که می خوام توی نرم افزارم لود کنم. این کار توی اکتیویتی اول انجام میشه و صفحه بارگذاری میشه.

حالا می خوام همین صفحه توی اکتیویتی شماره ی دو هم اجرا بشه.

اگه بیام و دوباره یه متغیر وب ویو تعریف کنم،کاربر برای مشاهده ی همان صفحه مجبوره منتظر بمونه تا صفحه لود بشه در حالی که قبلا یک بار این کار صورت گرفته.

پس اگر من یه وب ویویی داشته باشم که در تمام اکتیویتی ها اجرا بشه، دیگه لازم نیست با رفتن به اکتیویتی جدید کاربر هی صفحه ی اینترنتی را لود کنه و این کار یک بار بیشتر صورت نمیگیره.

 

درود.

تا جایی که بنده بلدم همچین کاری نمیشه کرد !

تنها کاری که میتونید بکنید اینکه همه کارهای برنامه رو در یک اکتیویتی انجام بدید !

باز دوستان دیگه اگر بلد بودن (بعید میدونم) حتما راهنماییتون میکنن.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 3 ساعت قبل، سجاد مروی گفته است :

درود.

تا جایی که بنده بلدم همچین کاری نمیشه کرد !

تنها کاری که میتونید بکنید اینکه همه کارهای برنامه رو در یک اکتیویتی انجام بدید !

باز دوستان دیگه اگر بلد بودن (بعید میدونم) حتما راهنماییتون میکنن.

بسیار سپاس گزارم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
ali1322    2

گروه دانشجو

سلام دوست عزیز،

میتونید یکبار محتویات صفحه رو با HttpUtils یا یه کتابخونه مثل این دریافت کنید و در یک رشته گلوبال تعریف کنید و در تمام اکتیوتی ها استفاده کنید البته اگه محتویات صفحه در لحظه تغییر نمیکنند!

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 11 ساعت قبل، ali1322 گفته است :

سلام دوست عزیز،

میتونید یکبار محتویات صفحه رو با HttpUtils یا یه کتابخونه مثل این دریافت کنید و در یک رشته گلوبال تعریف کنید و در تمام اکتیوتی ها استفاده کنید البته اگه محتویات صفحه در لحظه تغییر نمیکنند!

سلام.بله همواره محتویات صفحه ثابت است.یعنی اصلا صفحه شامل یک اسلایدره که چون می خواستم آنلاین باشه و با توجه به مناسبت ها عکس هاش عوض بشه اون را در یک صفحه ی اینترنتی قرار دادم.

(ممکنه بگید خب این کارو باخود بیسیک هم میشه کرد اما متاسفانه بنده ارتباط با سرور آنلاین بلد نیستم و لذا ترجیح دادم این روش را استفاده کنم)

 

فقط ممنون میشم یکم بیشتر در مورد این کار توضیح بدید و یا اگه سورس کدی دارید بدید. 

بسیار سپاس گزارم.:give_rose:

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
پژمان نیکروان    270

پاسخگو و راهنما

ارسال شده در (ویرایش شده)
در 6 ساعت قبل، hewillcome گفته است :

(ممکنه بگید خب این کارو باخود بیسیک هم میشه کرد اما متاسفانه بنده ارتباط با سرور آنلاین بلد نیستم و لذا ترجیح دادم این روش را استفاده کنم)

سلام

منظور دوستمون اینه که شما توی procces_gloubal بیاید یه string تعریف کنید تا کدهای اون سایت رو براتون نگه داره:

Sub Process_Globals
	Dim html_text As String
End Sub

Sub Globals
	Dim ht As HttpJob
	
	Dim webview1 As WebView
End Sub

دیدید که ضمن اون یه httpjob هم تعریف کردیم تا باهاش صفحه مورد نظر رو دانلود کنیم و کدهاشو بریزیم توی html_text

• اینجا عملیات دانلود رو انجام میدیم و ضمن اینکه لودش میکنیم توی وب ویو، در html_text هم ذخیرش میکنیم:

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Activity.LoadLayout("Layout1")
	
	ht.Initialize("ht",Me)
	ht.Download("http://site.com")
End Sub
Sub jobdone(job As HttpJob)
	If job.Success Then
		html_text=job.GetString
		webview1.loadHtml(html_text)
	End If
End Sub

حالا شما دیگه نیازی نیست در اکتیویتی های دیگه همش بیاید loadUrl کنید، کافیه همون html_text رو استفاده کنید، مثلا در اکتیویتی بعدی بنویسید: webview1.loadHtml(main.html_text)

ویرایش شده در توسط پژمان نیکروان
  • عالی بود 1
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در 1 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است :

سلام

منظور دوستمون اینه که شما توی procces_gloubal بیاید یه string تعریف کنید تا کدهای اون سایت رو براتون نگه داره:


Sub Process_Globals
	Dim html_text As String
End Sub

Sub Globals
	Dim ht As HttpJob
	
	Dim webview1 As WebView
End Sub

دیدید که ضمن اون یه httpjob هم تعریف کردیم تا باهاش صفحه مورد نظر رو دانلود کنیم و کدهاشو بریزیم توی html_text

• اینجا عملیات دانلود رو انجام میدیم و ضمن اینکه لودش میکنیم توی وب ویو، در html_text هم ذخیرش میکنیم:


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Activity.LoadLayout("Layout1")
	
	ht.Initialize("ht",Me)
	ht.Download("http://site.com")
End Sub
Sub jobdone(job As HttpJob)
	If job.Success Then
		html_text=job.GetString
		webview1.loadHtml(html_text)
	End If
End Sub

حالا شما دیگه نیازی نیست در اکتیویتی های دیگه همش بیاید loadUrl کنید، کافیه همون html_text رو استفاده کنید، مثلا در اکتیویتی بعدی بنویسید: webview1.loadHtml(main.html_text)

خیلی جامع و عالی بود.

بسیار سپاس گزارم

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

در 18 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است :

سلام

منظور دوستمون اینه که شما توی procces_gloubal بیاید یه string تعریف کنید تا کدهای اون سایت رو براتون نگه داره:


Sub Process_Globals
	Dim html_text As String
End Sub

Sub Globals
	Dim ht As HttpJob
	
	Dim webview1 As WebView
End Sub

دیدید که ضمن اون یه httpjob هم تعریف کردیم تا باهاش صفحه مورد نظر رو دانلود کنیم و کدهاشو بریزیم توی html_text

• اینجا عملیات دانلود رو انجام میدیم و ضمن اینکه لودش میکنیم توی وب ویو، در html_text هم ذخیرش میکنیم:


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Activity.LoadLayout("Layout1")
	
	ht.Initialize("ht",Me)
	ht.Download("http://site.com")
End Sub
Sub jobdone(job As HttpJob)
	If job.Success Then
		html_text=job.GetString
		webview1.loadHtml(html_text)
	End If
End Sub

حالا شما دیگه نیازی نیست در اکتیویتی های دیگه همش بیاید loadUrl کنید، کافیه همون html_text رو استفاده کنید، مثلا در اکتیویتی بعدی بنویسید: webview1.loadHtml(main.html_text)

درود .

جهت تکمیل راهنمایی آقای نیکروان :

در این روش فایل های css یا هر نوع فایل جانبی دیگه دانلود نمیشن !

حتما دقت داشته باشید محتوایات فایل های جانبی مثل css رو در داخل صفحه وبتون (برای css با تگ <Style> ) بزارید تا در برنامه به مشکل لود نشدن استایل ها و انیمیشن ها بر نخورید.

  • عالی بود 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
hewillcome    16

گروه دانشجو

در در 27 آبان 1396 در 10:52، سجاد مروی گفته است :

درود .

جهت تکمیل راهنمایی آقای نیکروان :

در این روش فایل های css یا هر نوع فایل جانبی دیگه دانلود نمیشن !

حتما دقت داشته باشید محتوایات فایل های جانبی مثل css رو در داخل صفحه وبتون (برای css با تگ <Style> ) بزارید تا در برنامه به مشکل لود نشدن استایل ها و انیمیشن ها بر نخورید.

از راهنمایی شما نهایت تشکر را دارم.:give_rose:

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yuone
      با سلام فرض کنید که من یک webview دارم و یک url را در آن لود کردم خوب می خوام هم درون webview وقتی روی لینکی کلیک کردم و صفحه جدید لود شد در webview بتونم آدرس اون صفحه را بدست آورم ؟
      با sub overrideUrl مربوط به webview هم نتونستم کارکنم اصلا در زمان اجرا خوانده نمی شه
    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
    • توسط jafarik
      چطور میشه ب یه وب ویو با استفاده از addview یه ویو ی دیگه رو اضافه کرد؟
      مثل این
       
      webview1.addview(imageview1,20,10,50,50) ب این کدی که من نوشتم گیر میده
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×