رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

سجاد مروی    337

دپارتمان مدیریت

درود.

در جلسه هفتم آموزش 0 تا 100 b4j  به :

    آموزش ویو Pagination (معادل veiwpager در b4a)
    یک شیوه دیگر برای انتقال اطلاعات بین فرم ها.

میپردازیم .

دانلود :

480p_b4j - E07.rar

  • زیبا بود 1
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

  • مطالب مشابه

    • توسط Hossein_A82
      درود دوستان . . 
      یه سوال . . !!!
      همانطور که خودتون هم میدونید بعضی از زبان های برنامه نویسی چندسکویی هستند و برای مثال از آن ها می توان در برنامه نویسی ویندوز و اندروید و . . . استفاده کرد مانند ( ++C ) و (Java) و بعضی از زبان های برنامه نویسی هم فقط میشه ازشون توی یک مورد برنامه نویسی کرد مانند (Assembly) که فقط میشه باهاش برنامه نویسی برد و سخت و افزار کرد . .
      حالا سوال من اینه که برای مثال توی ++C طرز نوشتن کد ها در برنامه نویسی برای اندروید و برنامه نویسی برای ویندوز آن فرق میکند یا اینکه هیچ فرقی ندارد . . اگر طرز نوشتن کد هاش فرقی نداره پس چجوری باید فهموند که اون برنامه روی ویندوز فقط بیاد یا مثلا فقط روی اندروید کار کنه و اگر هم که طرز نوشتنشون با هم فرق میکنه اگر میشه برام یک مثال خیلی کوچیک بزنین توی کد نوشتنش و بگین که فرقش خیلی زیاده یا نه . . یاد گرفتن هر کدومشون چقدر طول میکشه اگر بخوام هردوشونو یاد بگیرم . . ؟؟؟
       
    • توسط شایان آباد
      با سلام ، 
      خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،
      برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 
      MyApplicationProject\app\libs
      . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 
      dependencies { compile files('libs/arialib.jar') }
      _____________________________________________________________
      استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 
      AriaLib aria=new AriaLib(this);
      و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :
      AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();  
       

      دریافت فایل
      arialib.zip
    • توسط vahidgazo
      دوستان لطفا راهنمایی کنید 
      میخوام که توی یک ایمیج ویو چندین تصویر رو پشت سر هم نمایش بدم و کاربر با اسلاید کردن به عکس بعدی بره !
    • توسط lakers
       سلام بر اساتید
      میخواستم بدونم با پی اچ می توان دستورات را کنترل کرد؟ من میخوام یک برنامه اندرویدی درست کنم که بر اساس b4a هست توی اندروید: یک سری اطلاعات به هاست فرستاده می شوند توسط اندروید: پس الان اینجا سرور php هست و کلاینت b4a :من میخوام کنترل پنلی را توی پی اچ پی درست کنم که به سمت کلاینت که همان b4a هست دستور بفرسته و زمانیکه گوشی دستور را از سمت سرور گرفت : دستور داخل گوشی اجرا بشه: سئوال اینجا هست که ایا اینکار شدنی هست؟
      اگر میشه از چه توابعی یا دستوراتی در پی اچ پی باید استفاده کنم ایا به برنامه نویسی سوکت ربط پیدا می کنه؟
      یک چیزی میشه شبیه ربات تلگرام.
      سپاس
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×