رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
hocein1

ساخت Snippet زیبا برای گوگل مپ marker info window

پست های پیشنهاد شده

hocein1    28

گروه دانشجو

درود وقت بخیر. خودم مدت دو هفته دنبال این بودم که وقتی مکانی رو تو گوگل مارکت میکنم بتونم عکس و متن بهش بدم و زیبا بشه ولی نبود جایی. بالاخره بعد کلی جستجو و سرهم کردن فایل ها بالاخره درست شد و گفتم حیفه که شما ازش بی نصیب باشید.

photo_2017_11_06_08_56_56.jpg

لینک دانلود

20130310.zip

امیدوارم به دردتون بخوره

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
    • توسط شایان آباد
      با سلام ، 
      خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ،
      برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : 
      MyApplicationProject\app\libs
      . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : 
      dependencies { compile files('libs/arialib.jar') }
      _____________________________________________________________
      استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : 
      AriaLib aria=new AriaLib(this);
      و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال :
      AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();  
       

      دریافت فایل
      arialib.zip
    • توسط er4_4
      خسته نباشید دوستان من میخوام یک فرم بسازم و اطلاعاتی که تو این فرم توسط کاربر پر میشه به دیتابیس منتقل بشه این کد رو نوشتم نمیدونم چرا عمل نمیکنه کسی میتونه کمک کنه
      فایل register.php
      <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title>Untitled</title> </head> <body> <form action="" method="post"> <table> <tr> <td>username</td> <td><input type="text" name="username" value="" /></td> </tr> <tr> <td>password</td> <td><input type="password" name="password" value="" /></td> </tr> <tr> <td><a href="index.php">salam bar shoma</a></td> <td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td> </tr> </table> </form> </body> </html> <?php include 'db.php'; if(@$_post['submit']){ $username = @$_post['username']; $passworda = @$_post['password']; $password = md5($passworda); mysqli_query($connect,"INSERT INTO uer(username,password) VALUES ('$username';'$password')"); ?> <script type="text/javascript"> alert("data normal"); window.location.href="index.php"; </script> <?php } فایل db.php
      <?php $connect = mysqli_connect('localhost','root','','login'); ?>  فایل index.php
      <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title>Untitled</title> </head> <body> <form action="login.php" method="post"> <table> <tr> <td>username</td> <td><input type="text" name="username" value="" /></td> </tr> <tr> <td>password</td> <td><input type="password" name="password" value="" /></td> </tr> <tr> <td><a href="register.php">belum dafter</a></td> <td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td> </tr> </table> </form> </body> </html> نمیدونم چرا اطلاعاتو میگیره ولی نتیجه کار که نمایش کد جاوا و ثبت اطلاعات در دیتابیس هست رو حاصل نمیشه
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×