رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

sadegh_54    0

گروه دانشجو

سلام دوستان.چطور میتونم لیبل یا تاگل باتن رو اینیشیالیز کرد.اخه وقتی برنامه رو نصب میکنم ارور اینیشیالیز کردن این دو ویو رو میده.لطفا راهنمایی بفرمایید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Yaseen    92

تیم استادیار

ارسال شده در (ویرایش شده)
در در 6 آذر 1396 در 22:11، sadegh_54 گفته است :

سلام دوستان.چطور میتونم لیبل یا تاگل باتن رو اینیشیالیز کرد.اخه وقتی برنامه رو نصب میکنم ارور اینیشیالیز کردن این دو ویو رو میده.لطفا راهنمایی بفرمایید.

 

سلام دوست عزیز ببین وقتی توی دیزاین بیسیک باتن ها رو ایجاد کردی بدین شکل عمل میکنی

توی sub global  اول اونا رو به عنوان یه باتن معرفی میکنی

سپس در activity create یعنی زمانی که برنامه میخاد همون اکتیویتی رو اجرا کنه باتن ها رو اینشیالیز میکنی یعنی همونجا هم میتونی اسمی به باتن ها بدی 

سپس در رویداد کلیک باتن دستورات رو مینویسی

برای لیبل هم همچین

Sub Globals
    Dim Btn1, Btn2, Btn3 As Button
    Dim label1 As Label
    
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    Btn1.Initialize("Btn")
    Btn2.Initialize("Btn")
    Btn3.Initialize("Btn")
    label1.initialize("")
    Activity.AddView(Btn1, 10dip, 10dip, 200dip, 50dip)اندازه باتن هادر دیزاینر
    Activity.AddView(Btn2, 10dip, 70dip, 200dip, 50dip)
    Activity.AddView(Btn3, 10dip, 130dip, 200dip, 50dip)
End Sub

Sub Btn_Click
 
   ToastMessageShow("کلیک شد ",False)
    label1.Text = "صفحه اول "
		label1.TextColor = Colors.Black
    
End Sub

 

ویرایش شده در توسط Yaseen

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Yaseen    92

تیم استادیار

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این کد هم میتونی به تعداد دلخواه باتن درست کنی

 

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    For i = 0 To 9 
        Dim Btn As Button
        Btn.Initialize("Btn")
        Activity.AddView(Btn, 10dip, 10dip , 200dip, 50dip)
    Next
End Sub

 

ویرایش شده در توسط Yaseen

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
sadegh_54    0

گروه دانشجو

ممنونم از پاسخت یاسین جان.خیلی لطف کردی ولی بازم درست نشد.این اتفاق مقتی میافته که من از مجموعه فونتهای fontawesome استفاده میکنم.وگرنه درحالت عادی مشکلی نداره. میشه توضیح بدی چرا و باید چیکار کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 11 ساعت قبل، sadegh_54 گفته است :

ممنونم از پاسخت یاسین جان.خیلی لطف کردی ولی بازم درست نشد.این اتفاق مقتی میافته که من از مجموعه فونتهای fontawesome استفاده میکنم.وگرنه درحالت عادی مشکلی نداره. میشه توضیح بدی چرا و باید چیکار کنم.

درود

لطف کنی متن خطا یا تصویرش رو قرار بدی بهتر میتونیم کمکت کنیم دوست عزیز

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
    • توسط jafarik
      سلام
      من یه پنل دارم که میخوام قابلیت زوم کردن ب محتویاتش اضافه کنم
      برنامه یک بازی کارتی هستش که کارت ها ب صورت یه list داخل پنل قرار داده شدن 
      حالا من میخوام قابلیت زوم کردن رو هم ب این پنل اضافه کنم چون تعداد کارتا زیاده و اندازه شون کوچیکه میخوام با زوم کردن این مشکل رو حل کنم
      از کتابخونه ی pinch zoom and move تو activity create استفاده کردم ولی جواب نداد
      اینم کدایی که نوشته بودم:
      pinch.Initialize(pnlMain,"","",1,2.5,3,False,Me) pinch.CanZoom=True pinch.CanMove=False pinch.LimitArea=True  
    • توسط python
      سلام دوستان
      چجوری میتونم توی بیسیک فور اندروید کاری کنم که کاربر نتونه برای شماره موبایل صفر اول رو بذاره؟
      یعنی کاربر وقتی مثلا 09120000000 رو توی ادیت تکست وارد کرد بطور خودکار 0 اولش حذف بشه و 10عدد مابقی بمونه و موقع خروجی گرفتن ussd اون 10عدد رو بده و صفر رو حذف کنه
       
      البته لازم به ذکر هست که من میتونم تعداد کاراکتر رو به 10 محدود کنم اما میخوام طوری باشه سیستم خودش حذف کنه حتی اگه کاربر وارد کرد
    • توسط شایان آباد
      به نام خدا.
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی.
      گاهی اوقات شاید تمایل داشته باشید که اطلاعات خودتون رو Decrypt یا Encrypt کنید حالا از هر نوعی برای مثال utf8.
      این کتابخانه ساخته شده توسط سازنده بیسیک فور اندروید هست که میتونید از نمونه زیر یاد بگیرید که چگونه میشه از ان استفاده کرد.
      این کتابخانه بر پایه الگوریتم XTEA نوشته شده است.
      Sub EncryptText(text As String, password As String) As Byte() Dim c As B4XCipher Return c.Encrypt(text.GetBytes("utf8"), password) End Sub Sub DecryptText(EncryptedData() As Byte, password As String) As String Dim c As B4XCipher Dim b() As Byte = c.Decrypt(EncryptedData, password) Return BytesToString(b, 0, b.Length, "utf8") End Sub Dim encryptedData() As Byte = EncryptText("confidential", "123456") Log(DecryptText(encryptedData, "123456"))  
      [hide_like] B4XEncryption.zip
      [/hide_like]
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×