رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

arastooms    14

گروه دانشجو

سلام به همه اساتید و عزیزان 
برنامه های جدید برای لاگین وثبت کاربر از روشهای لاگین با گوگل یا فیسبوک یا ... استفاده میکنن
آموزش یا کتابخونه ای برای پیاده سازی این روش موجود هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1.thumb.png.d27ea5ad434e1f0ffa0d3f481f7fec36.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
رضا آزاده    506

دپارتمان مدیریت

در 12 ساعت قبل، arastooms گفته است :

سلام به همه اساتید و عزیزان 
برنامه های جدید برای لاگین وثبت کاربر از روشهای لاگین با گوگل یا فیسبوک یا ... استفاده میکنن
آموزش یا کتابخونه ای برای پیاده سازی این روش موجود هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1.thumb.png.d27ea5ad434e1f0ffa0d3f481f7fec36.png

درود

تو سایت های گوگل و هرسایت چنینی بخشی به اسم api وجود داره که شما باید از اون استفاده کنید 

و نمونه کد هم در اونجا موجود هست

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14

گروه دانشجو

در 16 دقیقه قبل، رضا آزاده گفته است :

درود

تو سایت های گوگل و هرسایت چنینی بخشی به اسم api وجود داره که شما باید از اون استفاده کنید 

و نمونه کد هم در اونجا موجود هست

موفق باشید

سلام من api گوگل رو دارم 
من برای لاگین و ثبت کاربر میخام از این روش استفاده کنم 
نمونه سورس بیسیک رو لازم دارم و دیده بودم در انجمنها 
ممکنه اگر اطلاعاتی دارید یا آموزشس سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

درود بر شما

GoogleIdentity.rar

 

کار های ثبت و ... انجام بده.

https://developers.google.com/identity/toolkit/android/quickstart#step_2_configure_the_google_identity_toolkit_api

اضافه کن به منیفست :

AddApplicationText(
    <meta-data
  android:name="com.google.android.gms.version"
  android:value="@integer/google_play_services_version" />
  <meta-data
  android:name="identitytoolkit.show_providers"
  android:value="Google" />
  <meta-data
  android:name="identitytoolkit.use_google_plus"
  android:value="false" />
  <meta-data
  android:name="identitytoolkit.api_key"
  android:value="***  API keys Type = Android ***" />
  <meta-data
  android:name="identitytoolkit.server_client_id"
  android:value="*** OAuth 2.0 client IDs Type = Web application ***" />
  <meta-data
  android:name="identitytoolkit.server_widget_url"
  android:value="/" />
)
#AdditionalRes: $AndroidSDK$\extras\google\google_play_services\libproject\google-play-services_lib\res, com.google.android.gms
#AdditionalRes: $AdditionalLibs$\extra-res\identity, com.google.identitytoolkit
#ExcludeClasses: .games, .drive, .fitness, .wearable, .measurement, .cast, .nearby, .maps
#ExcludeClasses: .tagmanager, .analytics, .wallet, .plus, .vision, .gcm
#ExcludeClasses: .ads

Sub Process_Globals

End Sub

Sub Globals
   Private gi As IdentityClient
   Private lblUsername As Label
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
   Activity.LoadLayout("1")
   gi.Initialize("gi")
End Sub

   Sub btnSignin_Click
   gi.StartSignin
End Sub

Sub gi_Signin (Success As Boolean, User As IdentityUser)
   If Success Then
     Log($"Name: ${User.DisplayName}"$)
     Log($"Email: ${User.Email}"$)
     Log($"Photo: ${User.PhotoUrl}"$)
     lblUsername.Text = $"Username: ${User.DisplayName}"$
   Else
     Log("Error")
   End If
End Sub

 

اینم برای گوگل ، موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14

گروه دانشجو

در 19 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

درود بر شما

سلام شایان آباد عزیز 
امید وارم خوب باشی 

من همه کارهای api و ... انجام دادم و تمام شد 
من نیاز دارم عکس کاربر و مشخصاتش رو هم بگیرم تا بتونم در قسمت لازم همون عکس پروفایل گوگل کاربر رو با اسم پروفایل گوگلش رو نمایش بدم 
اون ها رو چه طور میتونم برگردونم 

برای مثال همین انجمن الان وقتی با گوگل وارد بشی عکست رو و مشخصات اسم یوزر رو از گوگل میگیره و نمایش میده !!
همین کار رو میخام در برنامه انجام بدم 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

در 1 ساعت قبل، arastooms گفته است :

سلام شایان آباد عزیز 
امید وارم خوب باشی 

من همه کارهای api و ... انجام دادم و تمام شد 
من نیاز دارم عکس کاربر و مشخصاتش رو هم بگیرم تا بتونم در قسمت لازم همون عکس پروفایل گوگل کاربر رو با اسم پروفایل گوگلش رو نمایش بدم 
اون ها رو چه طور میتونم برگردونم 

برای مثال همین انجمن الان وقتی با گوگل وارد بشی عکست رو و مشخصات اسم یوزر رو از گوگل میگیره و نمایش میده !!
همین کار رو میخام در برنامه انجام بدم 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

 

برنامه ای میشناسی که همچین کاری رو کنه ؟

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
arastooms    14

گروه دانشجو

در 1 ساعت قبل، شایان آباد گفته است :

برنامه ای میشناسی که همچین کاری رو کنه ؟

همین عکسی که گذاشتم 

shpock

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

نمیدونم والا هرچی گشتم همچین چیزی نبود.

برای فیس بوک و ... پیدا نکردم ولی همین گوگل بود که در اختیار شما گذاشتم.

حالا منتظر بمونید شاید دوستانی باشند که راهنمایی کامل کنن.

موفق باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdi.sm
      سلام خدمت اساتید کسی با ViewType کتابخونهhitex_recyclerviewکار کرده؟ یه راهنمایی میخوام من یه ناوبار شبیه این ساختم حالا میخوام رو هر ایتم ناوبار کلیک شده اطلاعات مربوط به همون قسمت رو نمایش بده تو یه اکتیویتی همه ایناها انجام بشه با چند اداپتر ممنون میشم کسی کار کرده راهنمایی کنه

    • توسط namefree
      سلام خسته نباشید دوستان 
      من قبلا با sqlite  دیتا بیس ساختم و مشکلی نداشتم اما وقتی دوباره visual studio  نسخه  professional رو نصب کردم و extensions  مربوط به Sqlite  رو نصب کردم تا دیتا بیس بسازم قسمت مربوط به ساخت دیتا بیس خالی بود اگه کسی میتونه راهکار بده ممنون دوستان وقت گذاشتین.


    • توسط yuone
      با سلام فرض کنید که من یک webview دارم و یک url را در آن لود کردم خوب می خوام هم درون webview وقتی روی لینکی کلیک کردم و صفحه جدید لود شد در webview بتونم آدرس اون صفحه را بدست آورم ؟
      با sub overrideUrl مربوط به webview هم نتونستم کارکنم اصلا در زمان اجرا خوانده نمی شه
    • توسط sajadspeed
      با عرض سلام و خسته نباشید، من هم روی اکانت ادمین بایوسم و هم روی اکانت یوزرم یه پسورد واحد گذاشتم الان هم وقتی پسوردم میزنم با اکانت یوزر بالا میاد، و نمیدونم حالا چطوری با اکانت ادمینم وارد صفحه بایوسم شوم.
      مدل لپ تاپم: lenovo B51
      با تشکر
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×