رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

Mehdi_Abn    10

گروه دانشجو

سلام و وقت بخیر

سوالی که داشتم اینه که با استفاده از بیسیک بیاد با لینک کانال که بهش داده میشه بیاد محتوای کانال را بگیره و لینک های اونو جمع کنه و سیو کنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

درود.

تاپیک شما در دست بررسی توسط مسئول مربوطه می باشد ، پس از حصول نتیجه حضورتان اعلام خواهد گردید.
موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
محمد جنگجو    468

دپارتمان مدیریت

درود.

توی آپدیت جدید تلگرام لینک پست رو که در مرورگر باز کنی متن پست رو نشون میده.

توی سورسی که براتون پیوست میکنم ، من با regex تونستم متن رو بگیرم و مجددا با regex هم لینکارو از توی متن گرفتم و توی لاگ نشون دادم .

get links.rar

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Mehdi_Abn    10

گروه دانشجو

در 3 ساعت قبل، محمد جنگجو گفته است :

درود.

توی آپدیت جدید تلگرام لینک پست رو که در مرورگر باز کنی متن پست رو نشون میده.

توی سورسی که براتون پیوست میکنم ، من با regex تونستم متن رو بگیرم و مجددا با regex هم لینکارو از توی متن گرفتم و توی لاگ نشون دادم .

get links.rar

سلام ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Mehdi_Abn    10

گروه دانشجو

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید نمیشه کل لینک های داخل کانال را گرفت و لاگشون نشون داد

چیزی که هست اینه که به صورت جاوا اینطور میشه ولی توی بیسیک را نمیدونم!

Regex regex = Common.Regex;
            String[] Split = Regex.Split("target=", str);
            int length = Split.length - 1;
            for (i2 = 0; i2 <= length; i2 = (i2 + 0) + 1) {
                if (Split[i2].contains("https://telegram.me")) {
                    String str2 = Split[i2];
                    str2 = str2.substring(str2.indexOf(".me") - 16);
                    str2 = str2.substring(0, str2.indexOf("<") + 0).replace("href", "").replace("'", "").replace("https://telegram.me/" + mostCurrent._txt_id.getText(), "").replace("https://t.me/" + mostCurrent._txt_link.getText(), "").replace("=", "").replace(">", "").replace("blank", "");

 

ویرایش شده در توسط Mehdi_Abn

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
محمد جنگجو    468

دپارتمان مدیریت

در 3 ساعت قبل، Mehdi_Abn گفته است :

ببخشید نمیشه کل لینک های داخل کانال را گرفت و لاگشون نشون داد

چیزی که هست اینه که به صورت جاوا اینطور میشه ولی توی بیسیک را نمیدونم!


Regex regex = Common.Regex;
            String[] Split = Regex.Split("target=", str);
            int length = Split.length - 1;
            for (i2 = 0; i2 <= length; i2 = (i2 + 0) + 1) {
                if (Split[i2].contains("https://telegram.me")) {
                    String str2 = Split[i2];
                    str2 = str2.substring(str2.indexOf(".me") - 16);
                    str2 = str2.substring(0, str2.indexOf("<") + 0).replace("href", "").replace("'", "").replace("https://telegram.me/" + mostCurrent._txt_id.getText(), "").replace("https://t.me/" + mostCurrent._txt_link.getText(), "").replace("=", "").replace(">", "").replace("blank", "");

 

سورسی که من دادم صرفا جهت راهنمایی شما هستش و قاعدتا کامل نیست، خودتون بقیش رو تلاش کنید تا به نتیجه دلخواهتون برسید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Mehdi_Abn    10

گروه دانشجو

در 4 ساعت قبل، محمد جنگجو گفته است :

سورسی که من دادم صرفا جهت راهنمایی شما هستش و قاعدتا کامل نیست، خودتون بقیش رو تلاش کنید تا به نتیجه دلخواهتون برسید.

والا من زیاد با دستور regex آشنایی ندارم و برای همین این سوال رو پرسیدم!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
Mehdi_Abn    10

گروه دانشجو

سلام برای گرفتن پست خوب لینک هارو میگیره و هرکاری که کردم کل کانال را نمیگرفت و متدی را براش نبود که لاگ بندازه ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
شایان آباد    6,141

بنیان گذار و مدیر فنی

درود.

تاپیک شما در دست بررسی توسط مسئول مربوطه می باشد ، پس از حصول نتیجه حضورتان اعلام خواهد گردید.
موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,169

دپارتمان سرپرست

درود عزیز برای این کار نیاز به کار با api های cli دارید

و یک راه دیگه هم اد کردن ربات در اون چنل هست که البته نمیتونه پست های قبلی رو بخونه ولی پست های جدید که بعد از اد کردن ارسال میشن رو میتونه شناسایی کنه

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط پژمان نیکروان
      مشاهده gif برای  اندروید های 7.1 به بالا

       
      مشاهده gif برای اندروید 7 به پایین


       
      نصب فایل APK جهت تست
      حتما دموهای بالا رو مشاهده کنید.
      توضیحات:
      1. ایجاد شورتکات(میانبر) از اکتیویتی خاص، برنامه خاص، یا اینتنت خاص با آیکن اختصاصی به صفحه اصلی - از اندروید قدیمی تا اندروید 8 به بالا
      2. حذف یا disable کردن شورتکات مورد نظر
      3. بهره‌وری از کلاس ShortCutManager خود اندروید برای 7.1 به بالا
      4. توجه کنید که این کتابخانه روی انواع گوشی ها و اندروید ها تست شده و عمل میکنه، اگر احیانا روی گوشی شما کار نکرد مربوط به لانچر گوشی میشه و خود کتابخانه مشکلی نداره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید برنامه هایی مثل #دیوار یا #بازار که میانبر ایجاد میکنن رو تست کنید که کار میکنه یا خیر.
      قیمت: 15,000
      دریافت کتابخانه
    • توسط Hossein_A82
      درود دوستان . . 
      یه سوال . . !!!
      همانطور که خودتون هم میدونید بعضی از زبان های برنامه نویسی چندسکویی هستند و برای مثال از آن ها می توان در برنامه نویسی ویندوز و اندروید و . . . استفاده کرد مانند ( ++C ) و (Java) و بعضی از زبان های برنامه نویسی هم فقط میشه ازشون توی یک مورد برنامه نویسی کرد مانند (Assembly) که فقط میشه باهاش برنامه نویسی برد و سخت و افزار کرد . .
      حالا سوال من اینه که برای مثال توی ++C طرز نوشتن کد ها در برنامه نویسی برای اندروید و برنامه نویسی برای ویندوز آن فرق میکند یا اینکه هیچ فرقی ندارد . . اگر طرز نوشتن کد هاش فرقی نداره پس چجوری باید فهموند که اون برنامه روی ویندوز فقط بیاد یا مثلا فقط روی اندروید کار کنه و اگر هم که طرز نوشتنشون با هم فرق میکنه اگر میشه برام یک مثال خیلی کوچیک بزنین توی کد نوشتنش و بگین که فرقش خیلی زیاده یا نه . . یاد گرفتن هر کدومشون چقدر طول میکشه اگر بخوام هردوشونو یاد بگیرم . . ؟؟؟
       
    • توسط chatbuzz
      با سلام خدمت دوستان 
      خواستم بدونم چجوری میشه تو b4a زمان ارسال یه پست رو نشون داد . 
      مثلا :
      لحظاتی پیش
      یا یک روز پیش 
      یا یه هفته پیش
      ......
       
    • توسط appp
      احتمال دارد شما قصد داشته باشید برای ایده و تفکر خود و یا فعالیت شرکت خود به دنبال پایه گذاری پیشرفت در صنعت کاری خود هستید اپلیکیشن اندروید یا IOS طراحی نمایید. در صورتی تصمیم به سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید و IOS به همراه فروشگاه اندروید دارید می توانید اینکار را به یک شرکت ساخت اپلیکیشن اندروید و موبایل بسپارید تا این شرکت پس از بررسی ایده یا سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید و موبایل شما هزینه و تعرفه ساخت و طراحی اپلیکیشن اندروید مربوطه را به شما اطلاع رسانی نماید تا در صورت تمایل سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید یا موبایل خود را به آن شرکت بسپارید. شرکت طراحی اپلیکیشن اندروید و IOS تابان شهر افتخار دارد با تیم برنامه نویسی اندروید قدرتمند خود، هر نوع سفارش اپلیکیشن اندروید یا آی او اس و موبایل شرکت یا موسسه و یا سازمان شما را پیاده سازی نماید.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×