رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

FoRI    12

گروه دانشجو

سلام

دوستان بنده یک مولتی پنل دارم که میخوام روی هر آیتم کلیک شد مقادیرشو بگیرم توی لیست بریزم که بتونم در اکتیویتی دیگیری به نمایش بگذارم. موفق نشدم دوستان که تجربه دارن لطف کنند مثالی بزارن

روش من به اینصورت بوده:

 

Sub Globals
    Dim lst(7) As List
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
  
  	lst(1).Initialize
	lst(2).Initialize
	lst(3).Initialize
	lst(4).Initialize
	lst(5).Initialize
	lst(6).Initialize
	lst(7).Initialize
  
End Sub
  
  

  	توی ساپ دان اومدم به این شکل مقادیر رو بهش معرفی کردم
  
  		  lst(1).Add(joda(0))
		  lst(2).Add(joda(1))
		  lst(3).Add(joda(2))
	   	  lst(4).Add(joda(3))
		  lst(5).Add(joda(4))
		  lst(6).Add(joda(5))
		  lst(7).Add(joda(6)) 
  
  
  
 	 توی کلیک پنل هم مقادیرشو برابر کردم با استرینگ هایی در اکتیویتی دیگر	
  
 Sub pl1_Click
  
	Dim p As Panel
	p = Sender
	activity2.lbl1 = lst(1).Get(p.Tag)
	activity2.lbl2 = lst(2).Get(p.Tag)
	activity2.lbl3 = lst(3).Get(p.Tag)
	activity2.lbl4 = lst(4).Get(p.Tag)
	activity2.lbl5 = lst(5).Get(p.Tag)
	activity2.lbl6 = lst(6).Get(p.Tag)
	activity2.lbl7 = lst(7).Get(p.Tag)
	StartActivity(activity2)
End Sub

 

 

اینم خطایی که موقع کلیک روی ایتم ها میگیره:

ظاهرا به تعداد ایتم لیست گیر میده. فکر کنم لیستی که ساختم کلی نیست

Error occurred on line: 172 (main)
java.lang.IndexOutOfBoundsException: Invalid index 59, size is 10
	at java.util.ArrayList.throwIndexOutOfBoundsException(ArrayList.java:255)
	at java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:308)
	at anywheresoftware.b4a.objects.collections.List.Get(List.java:117)
	at com.forutan.payam.main._pl1_click(index.java:856)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:710)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:339)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:249)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:139)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:170)
	at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:166)
	at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:80)
	at android.view.View.performClick(View.java:5044)
	at android.view.View$PerformClick.run(View.java:20154)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5536)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1397)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1192)

 

با این روش لیست کار نکردم اگر یه توضیح بدید به چه صورت هست و یک کد مربوط به کاری که میخوا انجام بدم بدید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,166

دپارتمان سرپرست

درود

یک پنل شفاف روی تمام ویو ها اد کنید و تگ اون پنل رو به صورت دسته بندی شده شماره ی اون مولتی پنل و اطلاعاتی که میخوایید بگیرید رو بدید و بعد با سندر اونهارو دریافت کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
FoRI    12

گروه دانشجو

سلام

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید که با این چیزی که شما گفتید چه اتفاقی میفته ؟

اخه بهش فکر میکنم میبینم مربوط به کاری که من میخوا انجام بدم نمیشه شاید درک من ازش درست نباشه توی پست اول هم گفتم تا حالا با لیست کار نکردم و واسم گنگه اگه میشه یه توضیح اصولی از عملکرد لیست و نحوه استفادش بگید ممنون میشم.

خیلی هم سرچ کردم هیچ چیز نیافتم حالا یا سرچ انجمن مشکل داره یا واقعا چیزی نبود !

 

 

 

(مدیران محترم: موقع ایجاد تاپیک که میخوا پست اول رو بزاریم ادیتورش کامل نیست یعنی گزینه های کد و راست چین و وسط چین .... نداره. منم پست اولمو توی انجمن دیگه ای نوشتم بعد کپی کردم اینجا چون ادیتور اینجا گزینه های کد ... نداشت، بررسی کنید)

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,166

دپارتمان سرپرست

در در 27 فروردین 1397 در 16:59، FoRI گفته است :

سلام

من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید که با این چیزی که شما گفتید چه اتفاقی میفته ؟

اخه بهش فکر میکنم میبینم مربوط به کاری که من میخوا انجام بدم نمیشه شاید درک من ازش درست نباشه توی پست اول هم گفتم تا حالا با لیست کار نکردم و واسم گنگه اگه میشه یه توضیح اصولی از عملکرد لیست و نحوه استفادش بگید ممنون میشم.

خیلی هم سرچ کردم هیچ چیز نیافتم حالا یا سرچ انجمن مشکل داره یا واقعا چیزی نبود !

 

 

 

(مدیران محترم: موقع ایجاد تاپیک که میخوا پست اول رو بزاریم ادیتورش کامل نیست یعنی گزینه های کد و راست چین و وسط چین .... نداره. منم پست اولمو توی انجمن دیگه ای نوشتم بعد کپی کردم اینجا چون ادیتور اینجا گزینه های کد ... نداشت، بررسی کنید)

درود

راهنمایی های لازم در تلگرام صورت گرفت

موفق و پیروز باشید

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
FoRI    12

گروه دانشجو

در 14 ساعت قبل، امیرحسین طرق پیما گفته است :

درود

راهنمایی های لازم در تلگرام صورت گرفت

موفق و پیروز باشید

سلام مهندس

فرمایش کردید از دیتابیس افلاین و اپدیتش از دیتابیس انلاین استفاده کنم.

اما ممکن نیست. ظاهرا بهترین روش و تنها روش همین استفاده از لیست هست.

 

 

دوستان دیگه اگه امکانش هست راهنمایی کنند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
امیرحسین طرق پیما    1,166

دپارتمان سرپرست

در در 29 فروردین 1397 در 17:58، FoRI گفته است :

سلام مهندس

فرمایش کردید از دیتابیس افلاین و اپدیتش از دیتابیس انلاین استفاده کنم.

اما ممکن نیست. ظاهرا بهترین روش و تنها روش همین استفاده از لیست هست.

 

 

دوستان دیگه اگه امکانش هست راهنمایی کنند

درود

چیزی که بنده به صورت ویس گفتم تو تلگرام:اول یک دیتابیس افلاین با columns های موردنیاز ایجاد کنید و هر بار با گرفتن اطلاعات یک بار کل دیتابیس رو حذف کنید و اطلاعات جدید رو با توجه به id اینسرت کنید داخل دیتابیس افلاین و در اخر بعد از کلیک رو روی هر گزینه از طریق sender آیدی رو بدست بیارید و اطلاعات اون ایدی در دیتابیس آفلاین رو بگیرید و نمایش بدید

ویرایش شده در توسط امیرحسین طرق پیما

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chatbuzz
      سلام خدمت اساتید محترم 
      اول اینکه خواستم بدونم چطور میشه چند تا عکس با کتابخانه گلاید توی لیست ویو بنمایش در اورد؟
      دوم هم تو خیلی از برنامه ها دیدم وقتی لیست ویو اسکرول میشه به اون position عکس لود میشه و فرضا اگه ۱۰۰۰ ایتم باشه نمیاد یدفعه ای همه رو لود کنه ؟
      ممنون میشم اگه سورس یه مثالی هست ارائه بدین 
      با تشکر
    • توسط Hossein_A82
      درود دوســـــتان . .
      یه سوال داشتم . .
      آیا قبل از یادگیری زبان ++c نیاز به بلد بودن زبان c هست ؟
      یعنی حتما باید c رو بلد باشیم تا بریم سر ++c یا اینکه کمی هم بلد باشیم بسه یا اصلا نیازی نیست که بلد باشیم و یه راست میتونیم بدون بلد بودن c بریم سر ++c ؟
    • توسط hossein22
      با سلام 
      اقا من میخاستم چند تا عکسو مثلا ( از id = 1 تا id = 10 ) بیام عکساشو بگیرم از دیتابیس آفلاین
      هر موقع روی دکمه باتن کلیک کردم بره عکس بعدیو نشون بده 
      تمام آموزش های موجود میان فقط با listview یاد میدن
      ولی من لیست ویو نمیخام فقط عکس هستش که میخام لودش کنم 
      با کتابخانه فراخانی ام این کارو کردم ولی فقط میاد عکس اول رو میگیره یعنی این قابلیتو نداره کتابخانه فراخانی که بیاد از id = 1  تا  id = 10  رو عکس هاشو بگیره فقط اولیرو میگیره
      لطفا راهنمایی کنید من تو تمام انجمن های برنامه نویسی اینو مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداده ممنون میشم جواب بدید
    • توسط xboby
      با عرض سلام،
      اخیرا در یک انجمن که با IPS طراحی و آنلاین شده ،ایمیل تائیدیه سیستم برای
      کاربرانی که درخواست ثبت نام می کنند، ارسال نمی شود و در پیشخوان سیستم 
      پیغام هشدار زیر داده می شود:
       (  فرآیند ارسال رايانامه ها دچار مشکل شده است !!
      رايانامه ها ارسال نمی شوند. لطفا به بخش گزارش های خطا ایمیل رفته و پس از بررسی خطا ها، به بخش تنظیمات پست الکترونیکی مراجعه نمایید. )
      روش گام به گام خطایابی و رفع آن به چه صورتی است؟
                                                              بسیار متشکرم
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×