رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

پست های پیشنهاد شده

re za    24

گروه دانشجو

به نام خدا.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس دائم در حال بروز رسانی است و همین امر سبب اعتماد افراد به آن می شود. زیرا مدام در پی رفع مشکلات نسخه های قبلی وردپرس هستند و نسخه ی جدیدی همراه با امکانات بهتر ارائه می کنند.

در نسخه ی جدید که همان نسخه ی ۴٫۴٫۱ است، حدود ۵۲ باگ رفع شده و مواردی که باعث آسیب پذیر شدن وردپرس می شد و آن را تهدید می کرد، حل شد.

تیم قدرتمند وردپرس در روز چهارشنبه موفق به ارتقای وردپرس به نسخه ی ۴٫۴٫۱ شدند و اکیدا به کاربران توصیه می کنند تا وردپرس خود را به این نسخه بروز رسانی کنند تا مشکلات نسخه های قبلی در آن رفع شود. طبق گفته ی آن ها:

این نسخه بسیار ایمن تر از نسخه های قبلی وردپرس می باشد و امنیت آن به شدت افزایش یافته است به همین دلیل پیشنهاد می کنیم تا سریعا سایت خود را بروز رسانی کنید. در نسخه ی ۴٫۴ و نسخه های قبلی به علت وجود داشتن مشکل Cross-site وردپرس دچار آسیب پذیری شده بود.

 

(Cross-site نوعی از آسیب پذیری امنیتی در سیستم به حساب می آید که در نرم افزارهای تحت وب قابل رویت است. این آسیب پذیری به صورت حمله ای از سمت افرادی است که به قصد حمله از وبسایت شما بازدید می کنند.)

شما می توانید این نسخه از وردپرس را از wordpress.org به صورت انگلیسی و از wp-persian.com به صورت نسخه ی فارسی دریافت کنید و یا اینکه به صورت اتوماتیک از وبسایت وردپرسی خود بروز رسانی و نصب نمایید.

تذکر :

این نسخه به تازگی بروز رسانی شده و به همین علت هنوز در وردپرس فارسی موجود نیست. تا چند روز آتی حتما نسخه ی ۴٫۴٫۱ وردپرس فارسی نیز قرار داده می شود.

  • عالی بود 1
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط smr
      باسلام و احترام
      من آخرين نسخه B4a را كه 8.5 است نصب كردم وقتي پروژه جديدي تعريف ميكنم بدون اينكه كدي بزنم در حالت debug كامپايل ميكنم و براحتي و بدون مشكل كامپايل انجام ميشه اما به محض اينكه يه فايل از هر نوعي به پرو‍ژه اضافه ميكنم خطاي زير را توي لاگ ميندازه و برنامه فورس كلوز ميده اما اگر در حالت رليز كامپايل كنم بدون مشكل كامپايل ميشه.
      لازم به ذكر است پروژهاي قبليم كه با نسخه هاي قديمي تر نوشتم بدون مشكل در حالت ديباگ اجرا ميشه و اين مشكل فقط براي پروژه هاي جديد اتفاق مي افته
      از اساتيد كسي ميدونه مشكل چيه اينترنت را زير رو كردم به نتيجه نرسيدم!
       
      خطاي نمايش داده شده در لاگ :
      Logger connected to: emulator-5554
      --------- beginning of /dev/log/system
      --------- beginning of /dev/log/main
      Copying updated assets files (1)
      java.lang.RuntimeException: Unable to create service smr.splk.starter: java.lang.RuntimeException: java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/Android/data/smr.splk/files/virtual_assets/Food.xlsx: open failed: ENOENT (No such file or directory)
          at android.app.ActivityThread.handleCreateService(ActivityThread.java:2568)
          at android.app.ActivityThread.access$1800(ActivityThread.java:135)
          at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1278)
          at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
          at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
          at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5001)
          at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
          at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:785)
          at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:601)
          at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
      Caused by: java.lang.RuntimeException: java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/Android/data/smr.splk/files/virtual_assets/غذاها.xlsx: open failed: ENOENT (No such file or directory)
          at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.virtualAssets(Shell.java:169)
          at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.start(Shell.java:102)
          at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:92)
          at smr.splk.starter.onCreate(starter.java:34)
          at android.app.ActivityThread.handleCreateService(ActivityThread.java:2558)
          ... 10 more
      Caused by: java.io.FileNotFoundException: /storage/emulated/0/Android/data/smr.splk/files/virtual_assets/غذاها.xlsx: open failed: ENOENT (No such file or directory)
          at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:409)
          at java.io.FileOutputStream.<init>(FileOutputStream.java:88)
          at anywheresoftware.b4a.objects.streams.File.OpenOutput(File.java:448)
          at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.virtualAssets(Shell.java:156)
          ... 14 more
      Caused by: libcore.io.ErrnoException: open failed: ENOENT (No such file or directory)
          at libcore.io.Posix.open(Native Method)
          at libcore.io.BlockGuardOs.open(BlockGuardOs.java:110)
          at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:393)
          ... 17 more
       
    • توسط usbii
      سلام 
      دارم یه بات مینویسم و نیاز دارم کاربر به بات عکس ارسال کنه از چه تابعی و چه طوری باید ازش استفاده کنم؟ اگه یه نمونه برام بنویسین ممنون میشم
      میخوام عکس رو در هاست و ادرسش رو در دیتابیس ذخیره کنم 
    • توسط حسام
      سلام
      برای ذخیره اطلاعات  از کتابخونه AriaSharedPreference  استفاده کردم
       
      میخوام وقتی کاربر چک باکسی رو تیک زد  بعد خروج و برگشتن به برنامه تظیمات به حالت اول بر نگرده   
       
      مثلا با زدن تیک چک باکس 1 میخوام که ایمیچ ویوو اول غیر فعال و ایمیچ ویوو دو فعال بشه .و  متن چک باکس یک  به کلمه ok تغییر کنه
      این اتفاق میفته ولی بعد از دوباره وارد شدن به  برنامه , حالت اولیه برگشته.  فقط تیک چک باکس تغییر نکرده  و درسته!
      Dim asp As AriaSharedPreferences '------ CheckBox1.Checked=asp.GetBoolean("ch",False) CheckBox2.Checked=asp.GetBoolean("ch2",False) End Sub Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If CheckBox1.Checked=True Then asp.SaveBoolean("ch",True) ImageView2.Visible=True ImageView1.Visible=False CheckBox1.Text="ok" Else asp.SaveBoolean("ch",False) End If End Sub Sub CheckBox2_CheckedChange(Checked As Boolean) If CheckBox2.Checked=True Then asp.SaveBoolean("ch2",True) ImageView1.Visible=True ImageView2.Visible=False CheckBox2.Color=Colors.Blue Else asp.SaveBoolean("ch2",False) End If End Sub ممنون میشم بگید چکار کنم 
    • توسط nader_am
      سلام من برنامه نویسی رو تازه شروع کردم.چون استاد ما سریع درس میده به موضوعاتی که گفته هنوز نرسیدم و نمیتونم تمرین هایی که گفته رو انجام بدم. میشه کسی این کد هارو بنویسه ؟ مطمئناً برای شماها سوال های راحتی هست.توجه کنید که در حل سوال ها فقط از دستور های کنترل تکرار میتونید استفاده کنید.
      1) برنامه ای بنویسید که هربار با سوال مناسب ، یک اسم حداکثر 10 کاراکتری از کاربر بخواهد ، سپس بدنبال پیام مناسب ،اسم خوانده شده را چاپ کند.این عمل تا زمانی ادامه یابد که در جواب (y/n)?continiue حرف y وارد شود. سپس تعداد اسامی خوانده شده با پیام چاپ شود.


      2)برنامه ای بنویسید که عدد پی را از رابطه زیر تا جمله 10و20و...و100 محاسبه کرده مقادیر به دست امده را چاپ کند.
      pi=4(1-1/3+1/5-1/7+....)

      3)برنامه ای بنوسیسید که عدد صحیح n را بخواند مقدار فاکتوریل 1 تا n را محسابه نموده.

      خیلی خیلی ممنون
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×