رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

این وب سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد و وابسته به هیچ گروه سیاسی و ارگان خاصی نمیباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

علی سجادی

انتقال فایل به هاست توسط FTP

پست های پیشنهاد شده

به نام خدا.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی.

FTP چیست؟

FTP یه قرار داد یا پروتکل هست برای انتفال اطلاعات که مخفف File Transfer Protocol هست.از اینها که بگذریم باید بگم یه سری نرم افزار هستند که با استفاده از این پروتکل می توانند فایل های درون هاست رو در کامپیوتر ما نشان بدهند (انگار کامپیوترمون رو با هاست شبکه کردیم!) و ما میتونیم از هاست فایل برداریم یا از کامپیوتر به هاست فایل بفرستیم.حتی می توانیم فایل های توی سرور رو از کامپیوتر ویرایش کنیم یا تغییر اسم بدیم.ولی یه کار رو انجام نمیده ( که اگه این رو انجام می داد دیگه یه دونه بود) و اون هم اینکه نمیشه فایل های zip توی سرور رو باهاش به اصطلاح extract کرد.

 

چه نرم افزاری نیاز هست ؟

  • cuteftp : این نرم افزار پولی هست.
  • FileZilla : این یکی رایگان هست و محبوب وردپرسی ها (چون این هم منبع باز هست) یه نکته جالبش اینه که زود یه زود آپدیت میشه (و هیچ تغییری در ظاهر نمی کنه!)

هر دوی این نرم افزار ها در اصل به یک قدرت هستند حتی سادگی استفاده هم یکسان هست و درکل فرق خاصی ندارند. برای استفاده از FTP نیاز به یکی از این نرم افزار ها و یه اکانت FTP داریم که با اون به سرور یا هاست متصل بشویم.

 

چگونه در هاست اکانت FTP بسازیم ؟

  • Cpanel : که با استفاده از FTP Account میشه اکانت ساخت.
  • Direct Admin : که با گزینه FTP Management میشه اکانت ساخت.

 

نقل قول

توضیحاتی در مورد اتصال از طریق FileZilla به هاست »

  1. host : که ادرس سایتمون هست learn-net.ir

  2. username : که میشه یه ایمیل مثلا اگه در سایت learn-net.ir یه اکانت بسازم یا یوزر x میشه upload@learn-net.ir

  3. password : که مشخصه رمزی هست که زمان ساخت اکانت وارد کرده اید

  4. port : که نیازی نیست چیزی وارد کنید. (اصولا پورت 21 هست)

 

FileZilla-Connected-to-Bluehost-Server.png

  • عالی بود 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط lakers
      Sub s1_Connected (Successful As Boolean) If Successful = True Then Log("Connected !") send.Initialize(socket.InputStream,socket.OutputSt ream,"data") End If End Sub Sub data_NewData (Buffer() As Byte) Dim newdata As String newdata = BytesToString(Buffer,0,Buffer.Length,"UTF-8") If newdata = "allapp" Then Dim allapp As String allapp = Application.LabelName send.Write(allapp.GetBytes("UTF-8")) Else s.Initialize p.Shell(newdata,Null,s,Null) Dim cmd As String = s.ToString send.Write(cmd.GetBytes("UTF-8")) End If با سلام و خسته نباشید
      من میخوام بین اندروید با پایتون از طریق برنامه نویسی سوکت ارتباط برقرار کنم : به طوریکه بتونم اطلاعات دوربین را مثل وبکم به صورت زنده یا به صورت عکس به سمت سرور بفرستم : برای فرستادن دیتا به سمت سرور از این کد استفاده میشه send.Write(allapp.GetBytes(“UTF-8”)) الان سئوال اینجا هست که اطلاعات مثل تصویر چطور باید به سمت سرور ارسال کرد؟ مثلا باید به بایت تبدیل بشوند یا روش دیگه ای داره؟ میخوام از یکسری کد استفاده کنم و خروجی اش را به سمت سرور بفرستم
      Sub Globals Private pnl_1 As Panel Private img As ImageView Dim ca As Camera End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l1") ca.Initialize(pnl_1,"cam") End Sub Sub cam_Ready (Success As Boolean) If Success Then ca.StartPreview Else ToastMessageShow("خطای دوربین",False) End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub btn_take_Click ca.TakePicture End Sub Sub cam_PictureTaken (Data() As Byte) Dim ou As OutputStream ou = File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"pic.jpg",Fal se) ou.WriteBytes(Data,0,Data.Length) ou.Close ToastMessageShow("عکس ذخیره شد",False) img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirRootExternal,"pic.jpg") End Sub  
       
    • توسط FoRI
      سلام دوستان
      قبلا از کتابخانه زرین پال استفاده کردم که موقع پرداخت یه وب ویو توی برنامه باز میکنه الان میخوام از روش دیگر استفاده کنم
      تو یه برنامه دیدم موقع کلیک روی دکمه پرداخت مرورگری از گوشی باز میشد و پرداخت که صورت میگرفت برمیگشت به برنامه میخوام ببینم به چه صورت انجام میشه و لطفا دوستانی که تجربه اش رو داشتن توضیحات و فایل مورد نیاز رو قرار بدن چون با جستجو هم به چیزی نرسیدم
      تشکر
    • توسط Kazem forghani
      درود بر شما.
      در این تاپیک مشکلات خود را در رابطه با اتصال شبیه ساز های مختلف به بیسیک فور اندروید درج کنید. سعی کنید از خطا تصویر قرار دهید تا راهنمایی سریع تر انجام گیرد و از اسپم دادن نیز جلوگیری شود. اگر نکته ای وجود داشت حتما مطرح کنید. و از همه مهم تر قوانین را رعایت کنید.
      موفق باشید.
    • توسط rezar4950
      سلام دوستان
      چه جوری میشه یه برنامه ساخت که بشود از طریق نقطه اتصال فایل و برنامه ارسال کرد
      با پلتفرم b4a
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×