رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

پسورد تمامی فایل ها learn-net.ir میباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

خـــبـــر

پرچمداران

  1. شایان آباد

    شایان آباد

    بنیان گذار و کارشناس فنی


    • امتیاز

      72

    • تعداد ارسال ها

      5,377


  2. سجاد مروی

    سجاد مروی

    تیم مدیریت


    • امتیاز

      20

    • تعداد ارسال ها

      356


  3. Professor

    Professor

    مدیر بازنشسته


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      128


  4. علیرضا آه مند

    علیرضا آه مند

    دستیار مدیریت


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      159



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان شنبه, 30 دی 1396 در همه بخش ها

  1. 4 امتیاز
    درود . بعد کلی خواب زمستونی و عدم فعالیت در انجمن ، گفتم شروع دوبارمو با یک کتابخونه توپ شروع کنم این کتابخانه مخصوص محیط B4A میباشد و با استفاده از آن شما میتوانید دیالوگی به کاربر نشان دهید تا یک گزینه از آن را انتخاب کند . کتابخانه ساخت بنده هست و اختصاصی انجمن لرن نت فیلم کارایی کتابخانه : از ویژگی های این کتابخانه : قابلیت انتخاب تعداد ستون های دیالوگ (تا 3 ستون). قابلیت انتخاب فونت . قابلیت انتخاب رنگ دکمه ها و پش ضمینه دیالوگ. قابلیت انتخاب سایز متن های دیالوگ. قابلیت دریافت متن دکمه انتخاب شده در ساب مخصوص (رویداد کلیک). استفاده بسیار آسان . شخصی سازی فراوان . و کلی امکانات دیگر که در نمونه سورس داخل بسته قابل مشاهده میباشد . دانلود : Shop.zip preview-kb_choosedialog.mp4
  2. 4 امتیاز
    درود, در این ویدو با آموزش ساخت نرم افزاری که اطلاعات سایت رو دریافت میکنه با من همراه هستید. در ابتدا یک مثال خیلی خیلی خیلی ساده از دریافت اطلاعات میگیم بعدا به شما بینندگان گرامی آموزش میدیم که چجوری میتونید یه نرم افزاری رو بسازید که از سایتی که مثلا لینک دانلود ویدیو های یوتیوب رو میده اون لینک هارو میگیره و توی نرم افزار نمایش میده. دانلود ویدیو : Get Web Content.rar دانلود پروژه : Learn-Net get website content.rar
  3. 3 امتیاز
    سلام. در این مطلب میخوام بگم که لوگین با تلگرام چی هست و یه نمونه سورس php هم قرار دادم براتون. ورود با تلگرام چیست؟ یعنی کاربران سایت شما بدون داشتن حساب کاربری در سایت و فقط با استفاده از اکانت تلگرام از خدمات سایت شما استفاده کنند. مزیت این کار چیست؟ معلومه دیگه کاربران از دردسر های ساخت حساب کاربری در سایت ها و تایید ایمیل فارغ میشن و خیلی راحت با شماره تلگرام وارد میشن. برای این کار به چه چیز هایی نیاز هست؟ اولین چیزی که شما نیاز دارین ساختن یه ربات تلگرام هست که میتونید با @Botfather بسازیدش. بعد باید فایلی که پیوست کردم رو در هاستتون آپلود کنید. بعدش فایل ها رو طبق اطلاعات خودتون ویرایش کنید. مرحله آخر کار : دوباره وارد بات فادر بشید و دستور /setdomain رو بفرستید. حالا باید رباتی که ساختین رو انتخاب کنید و آدرس فایل index.php رو بهش بدید.ست میشه. بعدش میتونید تست نتیجه رو ببینید. برای مثال این صفحه که من ایجاد کردم: Telegram Login خلاصه باید بگم که کار خیلی راحتیه.فقط میمونه طراحیش که باید خودتون طبق سلیقه خودتون درستش کنید. دانلود نمونه سورس: TeleLogin.zip
  4. 3 امتیاز
    سلام دوست عزیز با اجازه از جناب فراهی اگه منظور شما از صفحه مخفی در همان برنامه ای هست که ساخته اید بدون پرداخت درون برنامه دیتابیس توسط کاربران با برخی برنامه ها یا اصلا بدون استفاده از هیچ گونه برنامه ای دیتابیس شما قابل دسترسی هست چندین راه دارید البته امنیت حتمی نیست اما روشهای ارتقا امنیت درصد خطا و هک برنامه رو کاهش میده بهتره در مورد ساخت لینک یک بار مصرف و مدت دار یعنی پس از پرداخت لینک به مدت 1 ساعت فعال باشه --با استفاده از توکن درتوضیحات ردیف 4 البته تو این مورد میتونی از php استفاده کنی وقتی پرداخت انجام شد و لینک رو به کاربر دادی پس از ورود به صفحه دانلود یه session بسازی و با اعتبار سنجی زمان مثلا 24 ساعت زمان مدت همون لینک expire بشه--ردیف 5-- 1-اول برنامه شما بصورت دمو باشه و کاربر پس از پسند برای خرید لینک به برنامه اصلی دایرکت بشه 2-با توجه به حجم برنامه شما پس از پرداخت درون برنامه دیتابیس انلاین رو دنلود و به خود برنامه اضافه کنی 3-ضمن چک کردن نصب بودن کافه بازار یا مارکتی که توش برنامه منتشر شده =>>>حین پرداخت در برنامه خودتون اینتنت اون چندین برنامه هک درون پرداخت -//-مانند لاکی پچر--//که معمولا توی کانالهای تلگرامی و سایتها و.... داره منتشر میشه و چک کنه در صورت وجود بازم به صفحه اول ریدایرکت بشه و پیام حذف اونارو صادر کنید 4-روش دیگه که توصیه خود مارکت بازاره باید یه هاست تهیه کنید و از طریق php دریافت توکن از کلاینت رو از طریق سرور انجام بدید یعنی شناسه از اون طریق تایید میشه - این متن رو ببینید -- API توسعه‌دهنده - پرداخت درون‌برنامه‌ای ... ******** API توسعه‌دهندگان کافه‌بازار یک وب‌سرویس مبتنی بر REST است که به شما امکان انجام خودکار برخی از کارهای مدیریت برنامه‌ها و محصولاتتان را می‌دهد. در حال حاضر شما می‌توانید با استفاده از این API، وضعیت خریدها و اشتراک‌های برنامه‌ها و محصولات خود را از طریق سرور شخصی‌تان (بدون نیاز به کلاینت بازار) بررسی کنید. لازم به ذکر است که همهٔ توسعه‌دهندگان کافه‌بازار نیاز به استفاده از این API ندارند. در اکثر موارد شما می‌توانید به طور مستقیم از پنل توسعه‌دهندگان بازار برای مدیریت خریدهای کاربران و وضعیت اشتراک آن‌ها استفاده کنید. با این حال، اگر تعداد زیادی برنامه و محصول دارید، برای پیگیری این موارد، ممکن است این API برایتان سودمند باشد. این API به شما این امکان را می‌دهد که با ارسال یک درخواست GET استاندارد از سمت سرور خود، جزئیات اشتراک‌ها و خریدهای درون‌برنامه‌ای خود را دریافت کنید. در این درخواست، شما اطلاعات یک خرید (نام بسته، شناسه محصول یا اشتراک و Token خرید) را ارسال می‌کنید و سرور با یک شئ از نوع JSON شامل جزئیات خرید (وضعیت سفارش، Developer Payload و اطلاعات دیگر) به درخواست شما پاسخ می‌دهد. شما می‌توانید از این API در موارد مختلفی از جمله ایجاد گزارش، بررسی وضعیت یک خرید و یا برای تأیید خریدها و انقضای اشتراک‌های محصولات خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید این API را، برای شناسایی سفارشات لغو شده و تأیید اینکه آیا محصول درون‌برنامه‌ای مصرف شده است یا خیر، به کار ببرید. استفاده از API کافه‌بازار برای فرآیند Authorization، از پروتکل OAuth 2.0 استفاده می‌کند. برای استفاده از API توسعه‌دهندگان شما باید ابتدا اقدام به ساخت Client در پنل پرداخت بازار کنید، و سپس با استفاده از اطلاعات Client خود، access_code دریافت کنید. access_code توکنی است که باید همراه با هر درخواست به API فرستاده شود. برای استفاده از API، این مراحل را انجام دهید: برای استفاده از API ابتدا باید یک Client ایجاد کنید. هر Client شامل اطلاعاتی است که از طرف کافه‌بازار برای شناخته‌شدن یک کاربر API لازم است. برای ساخت Client به پنل پرداخت بازار مراجعه کنید، با استفاده از منوی سمت راست به صفحه‌ٔ «API توسعه‌دهنده» بروید و روی گزینهٔ «Client جدید» کلیک کنید. در پنجرهٔ باز شده، مقدار مورد نظر خود برای Redirect URI را وارد کنید. این آدرس، مشخص می‌کند که کافه‌بازار در پاسخ به درخواست اولیه شما برای دریافت Authorization Code، باید پاسخ را به چه آدرسی بفرستد.*************// اینم اموزشی که استاد شایان تو انجمن قرار دادن کتابخانه جلوگیری از هک درون پرداخت بازار - کتابخان... 5- <?php session_start(); function MakeTime($day = 1,$hour = 0,$minute = 0) { $days = ($day * 24 * 60 * 60); $hours = ($hour * 60 * 60); $min = ($minute * 60); $PlusNumber = ($days + $hours + $min); $GeneratedDate = (time() + $PlusNumber); return $GeneratedDate; } if(!isset($_SESSION['NowTime']) || $_SESSION['NowTime'] < time()) { $_SESSION['NowTime'] = MakeTime(0,0,10); } if(isset($_SESSION['NowTime']) && $_SESSION['NowTime'] > time()) { http://www.picofile.com/;// مثال } else { echo "none"; } ?>
  5. 2 امتیاز
    درود. تاپیک شما در دست بررسی توسط مسئول مربوطه می باشد ، پس از حصول نتیجه حضورتان اعلام خواهد گردید. موفق باشید.
  6. 2 امتیاز
    سلام بله از IntelliJ IDEA نسخه community edition استفاده میکنه شما میتونید از همون IntelliJ IDEA استفاده کنید ولی اندروید استدیو بهتره چون سفارشی سازی شده واسه خود گوگل هست و امکاناتی نظیر Google cloud platform رو هم به صورت مستقیم درون خود نرم افزار پشتیبانی میکنه. موفق باشید
  7. 2 امتیاز
  8. 2 امتیاز
    سلام. به نظر من این سیستم متوسطه و ضعیف نیست و برای نصب آخرین نسخه اندروید استودیو مشکلی نداره. اما در مورد شبیه ساز به نظر من GenyMotion خیلی خوبه و رونه. موفق باشید.
  9. 2 امتیاز
    سلام وقت بخیر اگر اشتباه نکنم گمونم یه متد داره بنام setActivity nb.setActivity(test)
  10. 2 امتیاز
    درود . در بیسیک 4 جاوا به دلیل اینکه تمامی تبادلات اطلاعات اول از IPV4/6 سیستم شما عبور میکنه حتما باید SSL بودن یا نبودن کانکشن برای سیستم مشخص بشه تا بدونه از v4 رد بکنه یا نه . با این کتابخانه شما میتوانید با ورودی که به متد Initialize اظافه شده است مشخص بکنید که آدرس شما دارای ضمانت نامه رد و بدل اطلاعات (SSL) دارد یا خیر . شما میتوانید 2 مقدار True و False را در در این ورودی قرار دهید . توجه داشته باشید انتقال آدرس ها به هر صورت حتی Wild در این کتابخانه پشتیبانی نمیشود و آدرس استفاده شده شما در هر یک از متد های PostString , Download و ... باید با Https شروع شده باشد . دانلود : JHttpUtiles2SLL.zip
  11. 2 امتیاز
    درود . در بیسیک 4 جاوا به دلیل اینکه تمامی تبادلات اطلاعات اول از IPV4/6 سیستم شما عبور میکنه حتما باید SSL بودن یا نبودن کانکشن برای سیستم مشخص بشه تا بدونه از v4 رد بکنه یا نه . در این تاپیک کامل توضیح دادم :
  12. 2 امتیاز
    درود . در کتابخانه abc با توجه به متدی که استفاده میکنید کدهاش افزوده میشه . یعنی اگر از متد متریال استفاده کنید فقط حجم همون متد متریال به برنامتون افزوده میشه نه تمام کتابخانه ! میتونید از همون کتابخونه استفاده کنید .
  13. 2 امتیاز
    درود. این مورد بررسی شده و مراتب در ادامه به حضور ارسال می گردد. موفق باشید.
  14. 2 امتیاز
    درود برادر, برا این کار شما نیاز دارید که بدونید چند مرحله در پیش دارید و بعدا مقدار maximum اون پروگریس بار رو برار با اون مقدار بزارید و هربار که مرحله ای تمام شد مقدار progressbar رو +1 کنید یا مقداری که مدنظر شماست. برای مثال اگر شما 5 فایل دارید میتونید حجم اونارو جمع کنید و بزارید مقدار maximum بعدا مثلا 1000 بایت هربار فراخانی کنید و مقدار پروگریس رو +1000 کنید.
  15. 2 امتیاز
    درود بنده قبلا قصد ساخت یه ربات رو داشتم که تا حدودی این عملیات رو پیاده کردم و میتونید از قسمت پیوست همین پست دانلود کنید و مطمئنم خیلی کمکتون میکنه موفق باشید bot.php
  16. 2 امتیاز
    درود شما میتونید تمام مقادریتون رو در قالب Type تعریف کنید و با استفاده از کلاس B4XSerializator که در کتابخونه RandomAccessFile هست به بایت تبدیل کنید و بفرستید و ازون ور اون رو به Type تبیدل کنید : Type Data(Title As String,Image As Bitmap) Dim ser As B4XSerializator Dim d as Data d.Initialize d.Title = "title1" d.Image = ... ser.ConvertObjectToBytes(d) 'مقدار برگشتی را ارسال کنید Dim res As Data res = ser.ConvertBytesToObject(byte) 'بایت دریافتی را به داده تبیدل کنید
  17. 2 امتیاز
    درود خیر ازهاستینگ های درست استفاده میکنن. مثل پارس پک ، میهن وب هاست ، و ...
  18. 2 امتیاز
    سلام دوست عزیز بله راهی وجود داره که اونم اینه که یک لیستنر listener برای اون ایجاد کنیم مانند نمونه زیر : SharedPreferences.OnSharedPreferenceChangeListener sharedPreferenceChangeListener = new SharedPreferences.OnSharedPreferenceChangeListener() { @Override public void onSharedPreferenceChanged(SharedPreferences sharedPreferences, String key) { if (key.equals("your_key")){ // code marbote } } };
  19. 2 امتیاز
    درود بر شما قبل از اینکه سوالات شما رو جواب بدم به پشتیبانی هاست خودتون پیام بدید بگید که روزی چندتا ارسال ایمیل توی سرویسشون هست. چون بیش از اون حدی که تعیین کردن بشه سایت شما مسدود میشه. و اما سوالات شما. توجه داشته باشید این موارد ، مواردی نیستن که بخواهید روش مانور بدید که این کار رو انجام بدید و اگر کاربران شما بیش از 500 نفر بشن به عنوان اسپم ارسال میشه. چون به صورت ترد ارسال نمیکنه یکی یکی باشه. همه رو یکجا ارسال میکنه. اصولا سایت هایی که اینجوری هستن یا هزینه ای دادن به سرور میزبانی که دسترسی ایمیل رو باز کنن و یا اینکه سرور ایمیل دارن. شما باید این مورد رو باید هاستینگ هماهنگ کنید که مشکلی پیش نیاد چون چیزی نیست که شما بتونی تایید یا تغییر مقادیر رو انجام بدی. لطفا بفرمایید دقیقا میخواهید چه کار کنید تا راهنمایی بهتر بشه. چون سرویس هرزنامه برای جلوگیری از ارسال اسپم توسط کاربران میباشد که توی نسخه 4.1 اضافه شده. موفق باشید
  20. 2 امتیاز
    خیلیم عالی ممنون از شما
  21. 2 امتیاز
    لطفا این رو تست کنید ومارو از feedback بی نصیب نزارید. zarinpal.dll
  22. 2 امتیاز
    درود با رجکس میتونی اول جدا کنی بعد قسمت اخر رو حذف کنی مثل این تقریبا Dim test() As String = Regex.Split("/","http://google.com/asda/asdas/gsdf/این متن فارسی است.html") Dim str1,str2 As String str1 = test(test.Length-1) str2= str1.SubString2(0,str1.Length-5) Log(str2) اینو من تست کردم لاگ کردم متن رو داد بهم.
  23. 2 امتیاز
    با سلام دوست عزیز بستگی به نحوه ی آزمونت داره به نظر من میتونی توی یک فایل جیسون سوال ها و جواب ها رو ذخیره کنی و پس از اتمام آزمون جواب های کاربر رو با جواب های صحیح مقایسه نکنی. راه دیگه هم میتونی همون موقع که کاربر جواب میزنه در صورت درست بودن توی یه متغیر آرایه سراسری درست یا اشتباه بودن رو نگهداری کنی و در آخر بگی اگه درست بود رنگ لیبل سبز باشه مثلا و یا اگه اشتباه بود رنگش قرمز و گزینه ی درست سبز
  24. 2 امتیاز
    سلام دوست عزیز مشکل شما به این دلیله ک صفحات تلفن های هوشمند اندروید با هم دیگه فرق دارن ولی من ی راهکار بهت میدم از اون استفاده کن من جواب گرفتم استفاده از فلکس باکس لایوت ک خیلی خوبه رو هر صفحه ای میاد لایه مورد نظر رو خودش تولید میکنه flexbox layout GitHub - google/flexbox-layout: Flexbox for Androi... خدمت شما
  25. 2 امتیاز
    درود ممکنه زرین پال دستور ارسالی به وب سرویس خود را به دلایلی رد میکنه بعضی وقتا برا این کار باید از try و catch استفاده کرد تا از کرش جلو گیری کرد. تا‌فردا عصر به امید خدا این تغییرات به ریفرنس اضافه‌خواهد شد. با تشکر از گزارش شما.
  26. 2 امتیاز
    سلام. یک متغییر بصورت زیر ایجاد کنید: Dim Double As Timer Dim intDouble As Byte = 0 و بعد این ساب رو هم در اکتیویتی قرار دهید: Sub Double_Tick intDouble = 0 Double.Enabled = False End Sub و حالا در هر باتن که میخواهید با دوبار کلیک کاری انجام شود این کد را در رویداد کلیک آن قرار دهید: If intDouble = 1 Then Your Code 'کدی که میخواهید اجرا شود. else if intDouble = 0 Then intDouble = intDouble + 1 Double.Enabled = True End If موفق باشید.
  27. 2 امتیاز
    درود بر شما خواهش میکنم ، برای بهبود کارکرد برنامه نویس های انجمن برنامه نویس ایرانی هدف ما پاسخگویی در اولین فرصت هست. و برای عضو ویژه هم بله باید ماهیانه حساب خود را شارژ کنید. موفق باشید
  28. 2 امتیاز
    درود یعنی یه حالت عضویت ویژه میخواهید بسازید برای سایتتون یا محصول میخواهید قرار بدید ؟
  29. 2 امتیاز
    درود. ایشون برای انجمن ساز ips میخواستن ... بازم ممنون بابت راهنمایی خوبتون. موفق باشید
  30. 2 امتیاز
    درود. در جلسه هفتم آموزش 0 تا 100 b4j به : آموزش ویو Pagination (معادل veiwpager در b4a) یک شیوه دیگر برای انتقال اطلاعات بین فرم ها. میپردازیم . دانلود : 480p_b4j - E07.rar
  31. 1 امتیاز
    درود. این مورد بررسی شده و مراتب در ادامه به حضور ارسال می گردد. موفق باشید.
  32. 1 امتیاز
    سلام ممنون دیدمش!
  33. 1 امتیاز
    درود لطفا از api های نسخه بالاتر استفاده کنید موفق باشید
  34. 1 امتیاز
    سلام اقای شایان اباد این سرویسی که راه اندازی کردید برای اینستا! میشه یه سورس ساده در بیسیک از نحوه کاراییش بزارید! ممنون
  35. 1 امتیاز
    سلام خدمت همه دوستان من سوالی دارم که دقیقا نمیدونم که کجا باید می پرسیدم، اما چون کار مشابهش رو توی Asp انجام دادم، سوالم رو اینجا میپرسم. من میخوام یک سرویس وب (به صورت Tcp server) داشته باشم که چندین Tcp کلاینت مختلف بتونند (با کامپیوتر یا گوشی) به سرور وصل شند و و باهاش تعامل داشته باشند. به عنوان مثال هر وقت یک کلاینت درخواست داد، سرور پاسخ رو به این کلاینت برگردونه. اینکه به چه زبان و پلتفرمی کار انجام شه فعلا برام مهم نیست و فقط میخام بدونم چطور میتونم یک سرور ۲۴ ساعته در بستر اینترنت داشته باشم که هر وقت به عنوان کلاینت درخواستی رو بهش فرستادم بتونه جوابم رو بده. من با پروتکل HTTP get با استفاده از Asp این سرور رو ساختم، اما برای Tcp به مشکل خوردم و حتما هم لازم دارم که برای کار خودم tcp باشه. (مثلا فرض کنید وظیفه سرور اینه که هر بار که کلاینتی اضافه و یا کم میشه، تعداد کلاینت*های باقیمونده باید بلافاصله به اطلاع همشون برسه. با استفاده از HTTP get کلاینت ها بلافاصله نمیتونند باخبر شن، بلکه طی یکسری بازه زمانی مثلا هر n ثانیه باید به سرور درخواست تعداد کلاینت های متصل بدند که هم سربار اینترنت خور زیادی داره و هم بصورت real time کلاینت ها باخبر نمیشن. ممنون میشم که راهنماییم کنید.
  36. 1 امتیاز
    درود فایل ریسورسی که گذاشتید اشتباه هست من به محض دسترسی به سیستم سورسی اپلود میکنم که دراون میتونید از منو سفارشی استفاده کنید موفق باشید
  37. 1 امتیاز
    درود بر شما. بستگی داره برای چه کاری نیاز داشته باشید چون کدهای این نوع عمل با هم فرق دارن. موفق باشید
  38. 1 امتیاز
    به نام خدا با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی. شما در این آموزش یاد میگیرید که چجوری متن یک فایل txt رو عوض کنید و همچنین چگونه متن همون فایل txt رو بدون باز و بست برنامه بخوانید اخرین بروزرسانی. تمامی موارد توضیح داده شده و این آموزش به زبان vb.net میباشد. موفق باشید. write and read file .txt in vb.net.rar
  39. 1 امتیاز
    سلام. الان چی رو چجوری راهنمایی کنیم؟ دادا عکس ارور یا لاگ ارور رو بده
  40. 1 امتیاز
    درود خطای مورد نظر رو هم بذار تا بدونیم از چیه اگه عکس دانلود میکنی مشکل کَش وجود داره احتمالا که حافظه پر میشه و خود به خود برنامه بسته میشه
  41. 1 امتیاز
  42. 1 امتیاز
    اگه منظورتون اینه کاربر بعداز پرداخت vip بشه که باید یه فیلد برای کاربر بذارید که مقدار مثلا vip رو 30 کنه و یه فایل cron بسازید که از 30 کم کنه روزانه یعنی تعداد روز vip و اگه 0 شد دیگه کاربر vip نیست و باید مجدد پرداخت کنه
  43. 1 امتیاز
    درود برشما چون کار شما جوری نیست کد خاصی داده بشه و هر سایتی برای خودش یک کد خاص داره پیشنهاد میکنم به بخش زیر یه سر بزنید و آموزش های گت المنت رو دنبال کنید. آموزش تصویری - انجمن برنامه نویس ایرانی | لرن نت موفق باشید خدا را شکر
  44. 1 امتیاز
    درود بنده عضو رسمی بودم شدم عضو عادی
  45. 1 امتیاز
    درود مشکل شما هم رفع گردید موفق باشید
  46. 1 امتیاز
    درود بر شما طی این اتفاق امتیاز همه اعضا از بین رفته یا کم شده من خودم 1860 امتیاز داشتم که الان شده 600 تا.اگه ممکنه اینم درست کنید. درضمن اگه بازم مشکلی به وجود بیاد من در خدمتم بهم بگید شاید تونستم حلش کنم. با تشکر موفق باشید
  47. 1 امتیاز
    درود با موفقیت انجام شد باتشکر بابت اطلاع رسانی اقا سعید گل
  48. 1 امتیاز
    سلام. یادم نمیاد کی اینو زدم ولی خوب فروش رفت تو کافه بازار . لینک کافه بازار : کینگ ویچ - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار اینم لینک دموی بازی تو آپارات : دمو بازی مدیریت ساندویچ با بیسیک 4 اندروید سورس بشدت ساده ولی یکم سنگینه. اسکرین شات بازی رو هم ببینین. راستی چندتا نکته : 1 - سورس بازی واسه فروش تو فروشگاه خودم هستش که اینجا رایگانه واسه اعضای گل ( خرید و فروش این سورس حرامه ) 2 - سوال نپرسین چون سورس مال سال قبله یادم نمیاد 3 - خرید و فروش این سورس حرامه !! 4 - به شرطی که گرافیک و اسم کار عوض بشه انتشار تو مارکتها آزاده لینک دانلود : kingsand2 موفق باشید
  49. 1 امتیاز
    authority هر پرداختی فقط برای 30 دقیقه فعال میمونه بعدا منقضی میشه, الان ریفرنس چک میکنه اگر 30 دقیقه گذشت و نه پرداخت و نه انصراف زده شد OnPaymentAction رو صدا میزنه با آیدی -22
  50. 1 امتیاز
    درود بر شما. این مورد در حال بررسی میباشد. لطفا کمی صبور باشید. موفق باشید
×