رفتن به مطلب
لـــرن نــت

انجمن های پشتیبانی

شما می توانید سوالات و مشکلات خود را در انجمن های تخصصی برنامه نویس ایرانی پیگیری کنید.

تــوجــه

پسورد تمامی فایل ها learn-net.ir میباشد.

تــوجــه

این وب سایت تحت نظر پلیس فتا میباشد و تمامی مطالب طبق قوانین ایران میباشد.

پرچمداران

  1. شایان آباد

    شایان آباد

    بنیان گذار و مدیر فنی


    • امتیاز

      16

    • تعداد ارسال ها

      5,506


  2. محمد جنگجو

    محمد جنگجو

    دپارتمان مدیریت


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      357


  3. علیرضا آه مند

    علیرضا آه مند

    تیم استادیار


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      166


  4. پژمان نیکروان

    پژمان نیکروان

    پاسخگو و راهنما


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال ها

      187



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1397 در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
    بهتر هستش از Material Drawer استفاده کنید.هم زیباتر هستش و هم کار باهاش ساده تره.
  2. 3 امتیاز
    از این تابع استفاده کنید و کتابخانه java object رو هم تیک بزنید. Sub TextIsSelectable(Label As Label, Selectable As Boolean) Dim jo As JavaObject = Label jo.RunMethod("setTextIsSelectable", Array As Object(Selectable)) End Sub نمونه استغاده از تابع : TextIsSelectable(lbl, True)
  3. 3 امتیاز
    سلام اولا فکر نمیکنم نیاز باشه لیست ویو رو به اسکرول ویو اضافه کنی چون خود لیست ویو اسکرول داره به هرحال فرض بر این میگیریم که بخواید ترکیبی از چند ویو رو بزارید تو اسکرول ویو میگه این ویو تکراری هست،کجاش تکراری هست؟ ۱۰۰٪ لیست ویو رو از دیزاینر اضافه کردید از دیزاینر حذف کنید از اکتیویتی با کد لیست ویو رو معرفی و اینشیالایز کنید حل میشه. یه ویو نمیتونه دوبار به زیر مجموعه ای ادد بشه! (parent) یعنی شما لیست ویو رو زیرمجموعه لایوت قرار دادید و اینجاهم میخواید زیرمجموعه اسکرول ویو قرار بدید و امکان پذیر نیست. موفق باشید
  4. 2 امتیاز
    به نام خدا با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی. این روزها بازار تولید بازیهای سبک بقا و زنده ماندن داغ است و هرروز شاهد عرضه یک بازی اکشن – بقا هستیم که انصافا هر کدام دارای برتری های خاصی هستند و همگی خوب طراحی و ساخته میشوند! تا به امروز ده ها بازی معروف در سبک بقا را حضورتان معرفی کرده ایم که همگی با استقبال عالی روبرو شده اند و هم اکنون نوبت به یکی از جدیدترین بازیهای سبک بقا با اسم RULES OF SURVIVAL رسیده است! RULES OF SURVIVAL – قوانین بقا بازی جدید و فوق العاده زیبا در سبک بازیهای نجات و طراحی شده مثل بازی معروف Battle Royale از استودیوی NetEase Games برای دستگاه های اندروید است که در ان شما و بیش از 120 بازیکن آنلاین از سراسر جهان وارد جزیره ای می شوید که در مدت زمان مشخص شده باید به پیدا کردن سلاح و انجام کارهای مختلف بپردازید و پس از ان همگی وارد یک منطقه خاص شوید و مهارت ها و ابزارهایتان را رو کنید! انجام انواع کارهای مختلف مثل شنا کردن، ماشین سواری، تیراندازی و … همگی در بازی RULES OF SURVIVAL فراهم شده است و اگر از دوستداران بازیهای سبک بقا و خصوصا بتل رویال هستید به هیچ وجه RULES OF SURVIVAL را از دست ندهید و مطمئن باشید محو طراحی و ساخت فوق العاده اش می شوید ! در سایت های اینترنتی نسخه ویندوز به سختی پیدا میشه که ما تصمیم گرفتیم برای شما اپدیت نسخه ویندوز رو قرار بدیم. برای دانلود اخرین نسخه بازی روی لینک زیر کلیک کنید (لینک زیر هر 5 روز یکبار بروزرسانی خواهد شد) دانلود اخرین نسخه بازی rules of survival دانلود اخرین نسخه چیت rules of survival
  5. 2 امتیاز
    درود بر آقای شایان آباد لطفا خواهشا یه تاپیک بزنید و منابع معتبر و خوب برای هر زبانی رو معرفی نمایید وقتی میخوای برنامه نویسی شروع کنی اول مشکلت انتخاب زبان برنامه نویسی هست بعد گیر میکنی سر آموزش اونقدر آموزش توی وب زیاد شده آدم نمیدونه کدومش کیفیت داره آیا همه چی رو توضیح داده یا این مطلبی که آدم میخواد هست یا نه - ... کتاب هم که میگیری ماله عهد بوقه یعنی کتاب مطلب به روز رو ارائه نمیکنه ولی یه مرجع خوب میتونه باشه در قسمت طراحی مشکلی ندارم خداروشکر طراح خوبی هستم - فکر همه چی رو میکنم - ولی در قسمت ساخت و تولید مشکل هست. چون تیمی وجود نداره و خودم باید تولیدش کنم پس نیاز به یادگیری دارم اونم اکثر زبان های برنامه نویسی در حوزه های مختلف - به جز زبان های م.ا.ک.ر.و.س.ا.ف.ت.ی
  6. 2 امتیاز
    من پیشنهاد میکنم از برنامه های مشابع دیگری استفاده کنی مثل andy , ... که ممکنه برای استفاده از 4 تا برنامه استفاده کنی این نسخه این قابلیت چند نسخه رو داره. برای استفاده از شبیه ساز باید رم زوج باشه مثل 1 2 4 8 16 34 سی پی یو هم باید با نسخه ی گوشی هماهنگ باشه مثلا گوشی از 2 هسته ای 1 استفاده میکنه ولی سیتم 4 هسته ی 2 هست که شبه ساز نمیخونه بهترین حالیت اینی هست که آقای شایان آباد گفتن اگه درست نشد من در خدمت هستم برای پشتیبانی فقط یک نظر در انجمن.
  7. 2 امتیاز
    درود بر شما Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If (File.Exists(File.DirDefaultExternal , "file.vv")) = False Then Msgbox("khosh amadid" , "1bar namayesh") File.WriteString(File.DirDefaultExternal , "file.vv" , "") Else Activity.LoadLayout("Layout1") End If End Sub اینجا اومدیم گفتیم که بیاد بررسی کنه ببینه فایل file.vv هستش یا نه ، اگر نبود یک پیغام بده بگه خوش آمدید و بعد از اون فایل رو با همون بسازه که بار بعد اومد بررسی کرد فایل باشه و دیگه ادامه نده دستور شرطی و فقط بیاد لایوت رو لود کنه. موفق باشید.
  8. 2 امتیاز
    درود شما می تونید از پنل استفاده کنید . یه پنل اضافه کنید که کل اکتیویتی رو بپوشونه . رنگ پنل رو یه رنگ تیره با شفافیت کم بدید ( از ARGB استفاده کنید ) به طور پیش فرض پنل رو مخفی کنید . رویداد پنل تاچ ( Panel1_Touch ) رو فعال کنید و کدی در اون ننویسید . حالا برای برتری دادن هر ویو نسبت به بقیه صفحه یا به اصطلاح فعال کردن بخشی از صفحه باید اول پنل رو ظاهر کنید و اون رو بالاتر از همه ویو ها قرار بدید ( Panel1.BringToFront ) و بعد از این کار حالا باید اون شی که قصد فعال کردنش رو دارید رو بالاتر از همه نشون بدید . در نتیجه این کار فقط شی مورد نظر روشن و بقیه صفحه تیره میشه . برای برگرداندن به حالت عادی هم در رویداد کلیک پنل و خود شی هم پنل رو مخفی می کنید . این یه روش دستی واسه ایجاد چیزی که میخواید هست اگه کتابخونه ای در این رابطه پیدا کردید بدید تا رپ کنیم .
  9. 2 امتیاز
    با سلام خدمت همه اعضای انجمن برنامه نویس ایرانی. خب همون طور که میدونید گوشی های سامسونگ که دارای اندروید 6 به بالا هستند بطور پیشفرض قابلیت انتخاب کارت حافظه بعنوان حافظه پیش فرض را ندارند. سامسونگ در گوشی های جدید خود این قابلیت را حذف کرده است. امروز من میخواهم با یک روش آسان و بدون نیاز به روت به شما یاد بدهم که چگونه حافظه خارجی را بعنوان داخلی تنظیم کنید. مطمئن ام بیشتر شما دنبال همین آموزش بوده اید. شروع: پیشنیازات : 1. کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز یا لینوکس(ابونتو) 2.فایلی که برای استفاده قرار میدهم(برای ویندوز) 3.کابل یو اس بی 4.یه کارت حافظه 5.گوشی سامسونگ با حداقل اندروید 6 مرحله اول: اگر از ویندوز استفاده میکنید ابتدا CMD.zip را دانلود کنید و اجرا کنید. اما اگر از لینوکس استفاده میکنید باید ترمینال را باز کنید و adb را نصب کنید. حالا باید گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل کنیم توجه داشته باشید که USB Debugging فعال باشد. بعد از انجام مراحل بالا باید کد های زیر را به ترتیب بنویسید: adb shell sm list-disks sm list-volumes all sm set-force-adoptable true sm partition disk:179,128 private حالا باید گوشی رو یکبار ریستارت کنید: adb reboot وقتی گوشی روشن شد از کامپیوتر جداش کنید و وارد قسمت تنظیمات محل ذخیره بشوید(برای سامسونگ): Settings --> Device Maintenance --> Storage --> Storage Settings حالا کارت حافظه رو انتخاب کنید و روی Migrate کلیک کنید. کار تمومه.یک بار ریستارت کنید گوشی شما آماده میشه. موفق باشید. منبع: انجمن برنامه نویس ایرانی نمونه:
  10. 2 امتیاز
    بنده با گوشی های Grand prime plus J5 Prime 2017 تست کردم و کار کرد.
  11. 1 امتیاز
    سلام. برنامه Camtasia خوبه ولی باید کرک بشه یا لایسنس بخرید. برنامه Bandicam هم خوبه و حجم کمی داره. برای هدست هم نظری ندارم
  12. 1 امتیاز
    منظورشون این هست که بعد از پرداخت کاربر ، تاریخ خرید رو در دیتابیس آنلاین خیره کنید. و بعد از هر بار ورود کاربر تاریخ انقضا و تاریخ روز رو چک کنید.
  13. 1 امتیاز
    از کتابخانه Ariasharedperfernces استفاده کنید.
  14. 1 امتیاز
    Sub CommaNumberSplit (Txt As String) As String Dim Str = Txt As String,counter = 0 As Int For i = Str.Length-1 To 0 Step -1 If IsNumber(Str.CharAt(i)) Then If counter < 2 Then counter = counter + 1 Else if counter = 2 And i <> 0 Then Dim st1,st2 As String st1 = Str.SubString2(0,i) st2 = Str.SubString2(i,Str.Length) Str = st1 & "," & st2 counter = 0 End If End If Next Return Str End Sub
  15. 1 امتیاز
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید. دوستان یه کتاب با زبان فارسی میخاستم تا بتونم اونو چاپ کنم و تو خدمت بخونم آیا کتاب کاملی دارین معرفی کنین؟ در ضمن فرق html با html 4 با HTML5 چیه؟ من کدومو باید بخونم. در ضمن اگه کتاب css خوب و کامل فارسی هم معرفی کنید ممنون میشم.
  16. 1 امتیاز
    درود بر شما. عنوان : آموزش کاربردی طراحی با HTML.XML.CSS در قالب پروژه های کاربردی نویسنده : یونس ابراهیمی زاده،حمید رضا قنبری،لاله مشهدی راد،مهرنوش آذرنیا ۱۸۰,۰۰۰ ریال سال انتشار : ۱۳۹۶ ناشر : دیباگران ‌تهران مجتمع فنی تهران
  17. 1 امتیاز
    خواهش اگه سوالی و چیزی بود در خدمتم اگه نسخه ی شبیه ساز کار نکرد بگید راهنمایی کنم یک نسخه ی بهتر نصب کنید
  18. 1 امتیاز
    نوکس که معمولا کار نمیکنه و در تنظیماتش 2 نوع از مدل های nex 1 رو میتونی انتخاب کنی بلو اکستکس از همه بهتره ولی ما تحریمم و برای ما بدون هیلتر شکن کار نمیکنه بعد اندی که پنل راحتی و کار امدی داره و بعدش نسخه های دیگه که حجو بیشتری دارن نسخه هایی هستند که گرافیک یا رم یا سی پی یو میخوان از همه بهتر یک گوشی گرفتنه نسخه ی کم حجم برای تست برنامه های اندروید برای توسعه دهندگان youwey اگه اشتباه نکنم هست نسخه ی اندروید 2.2.1 رو فکر کنم ارائه میده برای کسانی که میخواهند برنامه ای بنویسند که رو همه ی گوشی ها اجرا بشه خوبه مگه گوشی نداری؟
  19. 1 امتیاز
    درود بر شما پردازنده روی 1 اعمال بشه ، همچنین رم هم روی 1024 ست کنید دقیق. توسط داشته باشید تغییرات لازم در BIOS سیستم هم اعمال کنید که سرعت افزایش پیدا کنه. موفق باشید.
  20. 1 امتیاز
    نسخه php را چک کنید که 5.6 باشد
  21. 1 امتیاز
    سی پلاس پلاس ( نرم افزار تلگرام نسخه ویندوز front end و backend ش با سی پلاس پلاس نوشته شده. سروش نسخه ویندوز با c++ ولی نسخه ی qt نوشته شده. در بعضی الگوریتم ها بله و در بعضی دیگر نه ( اشخاصی رو دیدم که میگفتن از این کار خودداری کنید ( اشخاص با تجربه خارجی ) ) پس ممکنه بهتره که از این کار خودداری کنید. بعضی از الگوریتم های هش هستن که قابلیت های decrypt و encrypt دارن, باید خلاقیت به خرج بدی و رمز نگاری اونارو unique کنی. مثلا ابتدا یه نوشته رو باشون هش کنی بعد مقدار هر character خروجی رو بگیری با جمع تمام اعداد آیپی که یوزر اضافه کنی و بعد مثلا مقدار هر character رو منهای طول یوزر ویندوز کنی
  22. 1 امتیاز
    درود بر شما میتونید از فایل اموزشی زیر استفاده کنید : learn.pdf
  23. 1 امتیاز
    درود شما اول باید برد الکترونیکی رو طراحی کنید . سپس پردازنده ها ، دوربین ها ، سنسور ها و ... رو مشخص کنید و روی برد پیاده کنید . برای روابط بین قطعات هم فک کنم باید از ic استفاده کنید . حالا باید یک سیستم عامل برای ایجاد رابطه بین کاربر و سخت افزار ایجاد کنید . پروسه ساخت گوشی هوشمند ، پروسه طولانی هست . فیدیبوک یک نمونه خیلی ساده از تبلت هست . چون سیستم عاملش تقریبا شکل یک نرم افزاره که میشه توش کتاب خوند . با این تفاوت که نرم افزار با سخت افزار مخصوص ارائه شده . سیستم عامل حرفه ای ، سیستم عاملیه که امکان گسترش نرم افزار براش فراهم باشه و امکانات محدود نداشته باشه
  24. 1 امتیاز
    درود . میتونید از کتابخانه Aria Lib استفاده کنید . متد AriaPhotoshop همه کار میشه کرد روی عکس . موفق باشید .
  25. 1 امتیاز
    درود. این مورد بررسی شده و مراتب در ادامه به حضور ارسال می گردد. موفق باشید.
  26. 1 امتیاز
    درود سی شارپ جاوا پی اچ پی سی
  27. 1 امتیاز
    سلام. چه طور میشه ادیت تکست رو جوری مدیرت کنم که درونش امکان وارد کردن چیزی نباشه به عبارتی کرسر نمایش داده نشه و چشمک نزنه اما قابلیت انتخاب و هایلایت کردن محتوای درون ادیت تکست از سوی کاربر وجود داشته باشه. قصد دارم ترجمه یه متن رو درون یک ویو نشون بدم فرقی نمیکنه چه ویویی باشه به این صورت که این ویو تنها قایلیت انتخاب محتوا از طرف کاربر رو داشته باشه.
  28. 1 امتیاز
    درود بر شما. نرم افزار iobit uninstaller را نصب کنید. حالا android studio با برنامه بالا پاک کنید توجه داشته باشید تیک Automatically remove residual files بزنید. بعد از اینکه پاک کردید (پیشنهاد) یک بار با نرم افزار های کمکی مثل cc cleaner و ... کش سیستم رو به صورت کامل پاک کنید. حالا یک V*P*N روی سیستم نصب کنید (توجه داشته باشید vpn باشه فیلترشکن منظورم نیست) *vpn = تمامی برنامه هارو از توی تونل رد میکنه*. بعد اخرین نسخه android studio رو نصب کنید و زمانی که میاد برای لود تنظیمات حالا گزینه هاش یادم نیست ولی اونی که زده new رو انتخاب کنید. تصویر تار هست ولی خب باید همین گزینه رو انتخاب کنید (توجه داشته باشید قبل نصب حتما فیلترشکن را روشن کنید. پیشنهاد (الزامی) میکنم اخرین نسخه sdk manager رو دانلود کنید و از اون استفاده کنید که هیچ مشکلی نباشه. میتونید از لینک زیر استفاده کنید. دانلود حدود 15 الی 16 پارت هست که حتما دانلود کنید قبل نصب android studio. بعد که اون گزینه زدید همون i do not ... میرید به بخش کانفیگ اندروید استودیو که در اون مورد هم custom رو انتخاب کنید و تنظیمات رو اعمال کنید. که بتونید پوشه sdk رو معرفی کنید به صورت کامل. هرجا که دیدید شک هست برای انتخاب یا اشنایی نداشتید حتما حتما اعلام کنید بنده بررسی میکنم اگر هم انجمن نبودم یه sms بدید سریع بررسی میکنم. ولی خب گزینه رو به صورت میلی کلیک نکنید باز میشه همین اش و همین کاسه. یه مورد دیگه هم هست (بعد از اینکه اندروید استودیو رو پاک کردید) برید به ادرس زیر : C:\Users\shayan shayan اسم یوزر من هست ولی خب حالا ممکنه اسم یوزر شما yaseen باشه ، بگذریم برید به اون ادرس و هر پوشه ای که اولش . هست رو پاک کنید. برای مثال : موفق باشید.
  29. 1 امتیاز
    درود. این مورد بررسی شده و مراتب در ادامه به حضور ارسال می گردد. موفق باشید.
  30. 1 امتیاز
    درود بر شما تیکتی در این مورد بنده مشاهده کردم و فکر کنم خودم انتقال دادم بایگانی. نکته ای که باید در نظر داشته باشید (قرار دادن کدها در تگ <> و تاپیک کردن رسمی (منظور ادبی بودن نیست منظم بودن متن هست). و اما مشکل شما ، مشکل شما پیشنهاد میکنم از این برنامه استفاده نکنید ، روشی که 99% برنامه نویس های دنیا انجام میدن : نرم افزار xampp را نصب کنید (سرور یا بهتر بگم هاست مجازی هست که روی سیستم خودتون) و همچنین برنامه notepad++ را نصب کنید و فایل ها و کدنویسی خودتون رو با این مورد انجام بدید. اگر یه چیز قوی تر و بهینه تر میخواهید برنامه atom را نصب کنید. که نیازمند سیستم خوب (سخت افزار) هست. ولی اگر باز هم میخواهید از همین روش خودتون برید بگید راهنمایی های لازم رو کنم. موفق باشید.
  31. 1 امتیاز
    سلام. ابتدا شما به یک هاست نیاز دارید که دارای ssl باشه. بعد باید یک فایل به اسم index.php بسازید و کد ها رو داخلش قرار بدید. همون طور که آقای آریایی گفتند توکن تون رو جایگزین کنید. و *چت آیدی* هم همین طور. **چت آیدی همون آیدی عددی شما در تلگرام است که میتوانید از ربات @GetidsBot دریافت کنید. برای اینکه چت آیدی ها رو سریع تر جایگزین کنید از قابلیت Replace All در NotePad ++ استفاده کنید. حالا باید سورس رو به هاست انتقال بدید. بعد از این کار با این روش وبهوک رو ست کنید: https://api.telegram.org/bot<TOKEN>/setwebhook?url=URL در لینک بالا بجای: <TOKEN> = توکن ربات رو بگذارید URL = لینک جایی که سورس قرار داره با پروتکل https بگذارید دیگه چیز خاصی نمونده،بقیش با خودتون موفق باشید
  32. 1 امتیاز
    درود راهش اینه که یه سرویس بسازید و تمام دستورات مربوط به httpjob رو توی سرویس بنویسید و ازاینور توی اکتیویتی با callsub کارهارو انجام بدید. اما با وجود کتابخانه های جدیدی مثل OKHttp ، AriaVolley , retrofit و... که برای بیسیک وجود داره. استفاده از کتابخانه قدیمی مثل httputils2 پیشنهاد نمیشه. این کتابخانه هایی که گفتم سرچ کنید توی انجمن یا در سطح اینترنت خودش و آموزشش هست.
  33. 1 امتیاز
    سلام 1- دلیل بهم ریختن چینش برای متن فارسی اینه که شما فقط برای لیبل دوم لیست ویو gravity تعیین کردین. کدتون رو ببینید: lblgravity=ListView1.TwoLinesLayout.SecondLabel نوشتید secondLabel ، باید همینکارو دقیقا برای خود Label هم انجام بدید. یعنی بجای secondLabel بنویسید label و همین تنظیمات رو روش انجام بدید. 2- راجع به مورد دوم هم که میخواین لیبل دوم لیست ویو رو بگیرید ، همون کدی که خودتون گذاشتید رو براتون اصلاح کردم: Sub Process_Globals Dim mysql As SQL End Sub Sub Globals Dim st As Char Dim asci As Int Dim cur As Cursor Dim lblgravity As Label Private ListView1 As ListView Private txtenter As EditText Type ListViewData (FirstRow As String, SecondRow As String) End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lshare") Panel1.LoadLayout("ldictionary") If File.Exists(File.DirInternal , "dicdb.db" ) = False Then File.Copy(File.DirAssets , "dicdb.db" , File.DirInternal , "dicdb.db" ) End If mysql.Initialize(File.DirInternal , "dicdb.db" , False) lblgravity=ListView1.TwoLinesLayout.SecondLabel lblgravity.Gravity=Gravity.LEFT lblgravity.Left=lblgravity.Left+5dip lblgravity.TextColor=Colors.Black lblgravity.TextSize=14 lblgravity.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") End Sub Sub txtenter_TextChanged (Old As String, New As String) ListView1.Clear If New.Length >100 Then txtenter.Text=Old txtenter.SelectionStart = Old.Length ToastMessageShow("!تعداد کاراکترها بيش از حد مجاز است",False) End If If txtenter.Text.Length>0 Then st=txtenter.Text.SubString2(0,1) asci=Asc(st) If (asci>=65 And asci<=90 ) Or (asci>=95 And asci<=122) Then cur=mysql.ExecQuery("SELECT En,Fa FROM tbl WHERE En LIKE '"&txtenter.Text&"%'") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i Dim lvd As ListViewData lvd.Initialize lvd.FirstRow = cur.GetString("En") lvd.SecondRow= cur.GetString("Fa") ListView1.AddTwoLines2(lvd.FirstRow, lvd.SecondRow, lvd) Next Else cur=mysql.ExecQuery("SELECT En,Fa FROM tbl WHERE Fa LIKE '"&txtenter.Text&"%'") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i Dim lvd As ListViewData lvd.Initialize lvd.FirstRow = cur.GetString("Fa") lvd.SecondRow= cur.GetString("En") ListView1.AddTwoLines2(lvd.FirstRow, lvd.SecondRow, lvd) Next End If End If End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim lvd As ListViewData lvd = Value txtenter.Text=lvd.FirstRow lvd.SecondRow 'مقدار دوم رو میگیرید و یک جا میریزید' End Sub
  34. 1 امتیاز
    سلام. من از کتابخانه voice recognation برای تبدیل صدا به متن استفاده کردم.و زبان دریافت صدا رو فقط انگلیسی گذاشتم Dim VRENGLISH As VoiceRecognition VRENGLISH.Initialize("VREN") VRENGLISH.Language = "en" چه ظور میتونم علاوه بر زبان انگلسی زبان فارسی رو هم براش تعریف کنم که اگر کاربر فارسی صحبت کرد صوت دریاف شده به متن فارسی تبدیل شه . البته خودم اینکا رو کردم ولی توی دوتا بایت جداگانه به این صورت که باتن فارسی صوتی که دریافت میکرد رو به متن فارسی تبدیل میمکرد و باتن انگلیسی صوتی که دریافت میکرد رو به متن انگلیسی تبدیل میکرد. الان دقیقا میخوام با کلیک تنها روی یک باتن این دو عمل انجام شه . ممنون
  35. 1 امتیاز
    دوستان اگر بخواهیم یک عددی رو در دیتا بیس تغیر بدیم کم یا زیاد کنیم چطور باید عمل کنیم البته از طریق ربات تلگرام با زبان php
  36. 1 امتیاز
    درود نمونه کد برای خواندن اطلاعات که خودم از همین استفاده میکنم $conn = new mysqli('localhost', DB USER', 'DB Pass', 'DB Name'); $sql = "SELECT * FROM `users` WHERE chatid='$chatid'"; $result = $conn->query($sql); while($result2 = $result->fetch_assoc()) { $res = $result2['username']; } موفق باشید
  37. 1 امتیاز
    مهندس سلام یک کلیپ ویدیوی اماده میکردید ممنون میشم
  38. 1 امتیاز
    درود . میتونید از api های زیادی که وجود داره اسفاده کنید ! که البته معروف ترینشون Google Translate Cloude API هست : Cloud Translation API - Dynamic Translation ... البته api های زیادی وجود داره که میتونید با جستجو در گوگل پیدا کنید . موفق باشید .
  39. 1 امتیاز
    درود برای اینکار نیاز به کتابخانه IME داریم در اینجا کاربر فقط میتونه حروف رو توی EditText وارد کنه و اعداد، سیمبل ها و حتی نقطه و کاما رو نمیتونه وارد کنه. Sub Globals Dim ime1 As IME Private EditText1 As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") ime1.SetCustomFilter(EditText1,EditText1.INPUT_TYPE_TEXT,"qwertyuioplkjhgfdsazxcvbnm") End Sub موفق باشید
  40. 1 امتیاز
    سلام اولا استفاده از file_get_contents برای ارسال درخواست کار درستی نیست مخصوصا اگر ربات خیلی بخواد زیاد داده ارسال کنه چون سرور بعدا ابویس میده و ممکنه سایتتون سابند بشه بهتره از تابع کاربردی Curl استفاده کنید. این هم کد های شما <?php $token='569417346:AAEEawFc5U9pkN7xCmjuyCq8Q749aCI'; $db = new mysqli('localhost','userName','pssword','DbName'); // Initialize DataBase $update = json_decode(file_get_contents('php://input')); $data = $update->callback_query->data; $chatid = $update->callback_query->message->chat->id; $chat_id = $update->message->chat->id; $fromid = $update->callback_query->message->from->id; $from_id = $update->message->from->id; $forward_id = $update->message->forward_from->id; $first = $update->message->from->first_name; $username = $update->message->from->username; $text = $update->message->text; $txtzir = file_get_contents("data/zir.txt"); $message_id = $update->message->message_id; $phone_number = $update->message->contact->phone_number; $user_id = $update->message->contact->user_id; $my_array =array($user_id,$phone_number,$chat_id,$forward_id,$username,$text); $my_array_json_encoded = json_encode($my_array); $sql = "INSERT INTO users (user_id,username) VALUES ($from_id,'$username')"; // Insert Query $db->query($sql); // Execute Query $url = 'https://api.telegram.org/bot'.$token.'/sendMessage?chat_id='.$chat_id.'&text='.$my_array_json_encoded ; file_get_contents($url); ?> یا حق
  41. 1 امتیاز
    یک پنل داخل لایوتتون اضافه کنید. و لایوت دلخواهتونو تو پنل لود کنید. مثال : panel.loadlayout("1") سوال دومتون رو هم توی تاپیک جدا بپرسید.
  42. 1 امتیاز
    پوزش میطلبم قربان. از زمانی که شما این را فرمودید تا به امروز 4 روز میگذره. اساتیدی مثل شما توی 4 روز یک نرم افزار کامل را طراحی میکنند. پاسخ دادن به سوال بنده که شاید در حد 5 دقیقه وقت بگیرد. استاد مربوطه هنوز فرصت پاسخ دادن را پیدا نکردند؟
  43. 1 امتیاز
    سلام خدمت تمامی اعضای انجمن یه برنامه ساختم که خیلی وقته دارم روش تلاش میکنم کار این برنامه اینه که توکن یک ربات رو بهش میدید و برنامه اونو به ربات ضد اسپمر و ضد لینک قوی تبدیل میکنه در واقع ربات از اینترنت شما برای پاک کردن و چک کردن لحظه ای استفاده میکند ! تصاویر: لینک دانلود: result
  44. 1 امتیاز
    به نام خدا با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن برنامه نویس ایرانی. بعضی از مدیران سرور سعی می‌کنند با مسدود کردن ping از نوع ICMP بر روی سرور لینوکسی خود از نمایش اطلاعات سرور و بروز حملات تکذیب سرور یا ddos بر روی سرور خود جلوگیری کنند. یکی از راحت‌ترین روش‌های مسدود کردن پینگ بر روی سرور استفاده از فایروال iptables و اعمال rule های امنیتی در آن می‌باشد. Iptables یک فایروال پیش‌فرض بر روی لینوکس است که با نصب لینوکس هم‌زمان بر روی سرور نصب می‌شود و در سطح کرنل به فعالیت خود ادامه می‌دهد. یک روش ساده استفاده از rule امنیتی زیر می‌باشد که با اجرا در محیط command لینوکس به راحتی قابل اجراست. iptables -A INPUT --proto icmp -j DROP iptables -L -n -v [List Iptables Rules] یک روش دیگر برای مسدود کردن ping فعال کردن متغیر زیر در کرنل هستش که به راحتی و بدون فایروال نیز قابل پیاده‌سازی است. echo "1" > /proc/sys/net/ipv4/icmp_echo_ignore_all البته می‌توان روش بالا را به شکلی دیگر هم انجام داد کافی است فایل /etc/sysctl.conf/ را ادیت کرده و خط زیر را درون آن قرار دهید. echo "net.ipv4.icmp_echo_ignore_all = 1" >> /etc/sysctl.conf حال برای اعمال تغییرات دستور زیر را وارد نمایید. sysctl -p در توزیع‌های دبیان بیس همانند اوبونتو به دلیل استفاده از UFW به عنوان فایروال می‌توان با ادیت فایل /etc/ufw/before.rule/ درون آن کد زیر را قرار داد. -A ufw-before-input -p icmp --icmp-type echo-request -j DROP این خط کد مربوط به بستن ping در فایروال می‌باشد که همانند iptables در توزیع‌های ردهت بیس عمل می‌کند. بعد از انجام مرحله قبل باید یک‌بار فایروال را ریست کنید. ufw disable && ufw enable در سیستم‌های جدید لینوکس centos و redhat هم برای مسدود کردن پینگ از دستورات زیر جهت اعمال rule و ریست می‌توانید استفاده کنید. firewall-cmd --zone=public --remove-icmp-block={echo-request,echo-reply,timestamp-reply,timestamp-request} --permanent firewall-cmd –reload موفق باشید.
  45. 1 امتیاز
    سلام. اینو چند روزه ساختم. انصافا گرافیک و ایده بهتر شده نسبت به بقیه بازی ها. دوستان اگر دان کردین نظر دادین که لطفتون جبران ناپذیره. تشکر .لینک صفحه بازار 239 ویدئو در آپارات اسکرین شاتها :
  46. 1 امتیاز
    بنام خدا، سلام. کسایی که میخواستن یه همچین چیزی رو دیگه خودشون میدونن که این چی هست چندی پیش یه تاپیکی داشتم مبنی بر آموزش انجام عملی در ساعت و تاریخ خاص با سرویس، اما مشکلاتی نظیر استفاده زیاد منابع و همچنین بسته شدن سرویس بعد مدتی داشت. اما AlarmManager یکی از امکانات سیستم خود اندروید هست که بدون سرویس کار میکنه. مزیت ها و امکانات: • بسیار ساده • بدون نیاز به سرویس و تایمر • کار کردن حتی درصورت خاموش بودن صفحه و خاموش روشن شدن گوشی • ازکار نیافتادن توسط CleanMaster ها درگوشی • تعریف فقط یک متد ساده برای دادن ساعت و تاریخ برای هشدار و یا تکرار هشدار • استفاده از آلارم منیجر سیستم اندروید و به همین دلیل بهترین و بهینه ترین راه ساخت ساعت هشدار حتما دمو رو مشاهده کنید. فیلم دمو برنامه ای که بخشی از امکانات کتابخانه رو نمایش میده برنامه APK بالا برای تست دوستان برای این مجموعه واقعا تلاش شده و برای اولین بار هست در بیسیک، به همین دلیل قیمت دریافتش 10هزارتومان هست که امیدوارم راضی باشید. خرید و دریافت __________________________________________________________________________________________ • تغییرات نسخه 1.40: 1 - بهبود متد SetNewExcat در اندرویدهای 5 به بالا * کاملا شبیه به برنامه باد صبا عمل میکنه و مشکل تاخیر توی اندروید6 حل شد * 2- ساده تر شدن مثال کتابخانه __________________________________________________________________________________________ • تغییرات نسخه 1.20: 1- اضافه شدن متد AlarmAlreadyHasSet فهمیدن اینکه آلارم مورد نظر از قبل ست شده یا خیر توسط آیدی If pn.AlarmAlreadyHasSet("آیدی آلارم") Then 'این الارم با این آیدی از قبل ست شده است، البته ست کردن مجدد تداخلی ایجاد نمیکنه end if ____________________________________________________________________________________ تغییرات نسخه 1.10 کتابخانه: 1- متد DeviceIsHuawei تشخیص اینکه آیا گوشی هوآوی و نسخه اندروید اون بالاتر از 21 هست یا خیر 2- متد GOTO_HuaweiSetting هدایت کاربر به بخش "برنامه های محافظت شده" در تنظیمات هوآوی. جهت درخواست تیک زدن برنامه برای پایداری آلارم ها در هوآوی قبل از صدا زدن این متد میتونید، با متد گزینه 1 تشخیص بدید گوشی هوآوی هست یاخیر. توضیحات بیشتر درباره مشکل در هوآوی ها: اینجا 3- متد setNewExact تنظیم آلارم دقیق در برخی از دستگاه ها مشاهده میشه دادن آلارم با متد "تنظیم آلارم تکرار شونده" با چنددقیقه تاخیر و یا زودتر انجام میشه. این متد مشکل رو برطرف کرده. این متد امکان تکرار شونده نداره، اما میتونید خودتون اینکارو انجام بدید. مثلا یکبار ست میکنید دفعات بعد که سرویس استارت شد مجددا برای مثلا 24ساعت آینده ست میکنید.(در سورس انجام شده) 4- گرفتن آیدی آلارم در سرویس درصورتی که چندین آلارم با آیدی های مختلف تنظیم می کنید میتونید در "سرویس دریافت آلارم" شرط گذاری های لازم رو با گرفتن آیدی آلارم انجام بدید: StartingIntent.GetExtra("ID") __________________________________________________________________________________________
  47. 1 امتیاز
    به نام خدا سلام دوستان امروز میخوام کامپوننتی رو به شما معرفی کنم که دارای چندین کنترل زیبا و گرافیکی می باشد شما با این کامپوننت میتوانید بهترین فرم ها را طراحی کنید. دانلود موفق باشید‎;)‎
  48. 1 امتیاز
    ممنون از پاسختون اما اقای زبیدی زاده من جیسون رو اونطوری توی سایت ارسال میکنم اما توی برنامم انگار دریافت نمیشه چون هر چی کد و لاگ میزارم هیچی نشون نمیده
  49. 1 امتیاز
    برای راست چین کردن برخی موارد برنامه مثل ActionBar و ... در B4A میتوانید از دستور زیر در Manifest استفاده کنید : SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") با این دستور اگر اندروید زبان های RTL مثل فارسی را پشتیبانی کند برنامه شما راست چین خواهد شد . موفق باشید .
  50. 1 امتیاز
    بنام یگانه برنامه نویس عالم ، خداوند متعال سلام دوستان همونطور که قول داده بودم آموزشی رو تهیه میکنم برای انجام کاری مثل دادن اعلان و هرچیز دیگه ای در زمان مشخص ، ببخشید نشد که تصویریش رو آماده کنم. خب خیلییی دیدم تو تاپیک های مختلف که سوال میشه چطور میتونیم چیزی مثل باد صبا بسازیم یا چطور توی یک زمان مشخصی کاری رو انجام بدیم با سرویس آخرهم به نتیجه ی مطلوبی رسیده نشده بود فکر کنم. دوستان راهکار های مختلفی از جمله StartServiceAt یا استفاده از تایمر در سرویس دادن که شاید زیاد استاندارد نبوده. ما بصورت خیلی ساده با استفاده از برادکستی که خود اندروید در اختیار ما گذاشته میتونیم اینکارو انجام بدیم: android.intent.action.TIME_TICK اکشن بالا در برادکست رسیور هریک دقیقه یکبار دریافت میشه ، بطور ساده بگم این اکشن بصورت پیشفرض توسط خود سیستم عامل ، ساعت سیستم هریک دقیقه که جلومیره صدا زده میشه ، بخاطر همین استاندارد هستش و ضرری نمیرسونه از جمله مصرف باتری و... ما با استفاده از PNBroadcastReceiver فقط میایم این اکشن رو گوش میکنیم و در قبالش یک کاری رو انجام میدیم. در این آموزش و سورس از کتابخانه ی PNBroadcastReceiver استفاده شده که دوستانی که ندارنش میتونن از این تاپیک دریافت کنن. خب قبل از همه چیز قطعا یک سرویس میسازیم و اون سرویس رو باراه هایی که تو سایت گفته شده ماندگار میکنیم.(البته نگران نباشید داخل سورسی که پایین گذاشتم اینکار انجام شده) کتابخانه PNBroadcastReceiver رو تیک میزنیم و متغیر زیر: Sub Process_Globals Dim pn As PNBroadcastReceiver End Sub فعال سازی و گوش دادن به اکشن TIME_TICK: Sub Service_Create pn.Initialize("pn") pn.AddAction("android.intent.action.TIME_TICK") pn.RegisterReceiver End Sub و ایجاد رویداد زیر: Sub pn_OnReceive(Action As String,keys() As String,Data As Object) End Sub خب همونطور که گفته شد رویداد بالا هر یک دقیقه یکبار اجرا میشه یعنی درواقع برادکست دریافت میشه. فقط کافیه اونجا ساعت و تاریخ حال رو بگیریم و شرط بذاریم اگر مساوی با فلان بود بیاد مسیج بده: Sub pn_OnReceive(Action As String,keys() As String,Data As Object) Dim time,date As String time=Tabdil(DateTime.Time(DateTime.Now)) date=Tabdil(DateTime.Date(DateTime.Now)) If time="23:20:00" And date="03/30/2016" Then ToastMessageShow("دیرینگ دیرینگ... :D",True) End If End Sub و تابع زیر رو بین sub هاتون ایجاد کنید: Sub Tabdil(matn As String) As String Private res As String=matn res=res.Replace("۰","0") res=res.Replace("۱","1") res=res.Replace("۲","2") res=res.Replace("۳","3") res=res.Replace("۴","4") res=res.Replace("۵","5") res=res.Replace("۶","6") res=res.Replace("۷","7") res=res.Replace("۸","8") res=res.Replace("۹","9") Return res End Sub نکته: به این دلیل اعداد فارسی رو به انگلیسی تبدیل کردیم که بعضی گوشی ها که فارسی هستن ، زمانی که با DateTime میگیریم فارسی برگردونده میشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی. و همچنین سورس یک ساعت زنگدار هم با همین روش آماده کردم که بیشتر باهاش آشنا بشید. کارش به این صورته که وارد برنامه میشید ازتون ساعت و تاریخ رو میخواد ، همچنین تاریخ و ساعت فعلی رو هم توی همون ادیت تکست ها نشون میده. بعد از ذخیره کردن ، توی همون زمان یک آهنگ پخش میشه و ناتیفیکیشن میاد که به محض کلیک روی ناتیفیکیشن ، زنگ قطع میشه. چیزایی مثل استارت اکتیویتی موقع زنگ خوردن ، انتخاب آهنگ و هرچیزی که یک ساعت زنگدار داره میمونه به عهده خودتون و این سورس فقط جنبه آموزشی داره! ساعت زنگدار امیدوارم راضی باشید و کارتونو راه بندازه. هر سوالی داشتید راجع به کدها یا جایی واستون مبهم بود بگید تا توضیح بدم ***مهم*** دوستان جایگزین آموزش بالا تاپیک زیر هست، بنابراین بهتره از کتابخانه زیر استفاده کنید، چون آموزش بالا رو میشه گفت تقریبا غیراستاندارد هست و کتابخانه زیر از آلارم منیجر سیستم خود گوشی استفاده میکنه.
×